48

Анонимен

преди 15 години

Абе Владо, имаме представа, каква *** са куките, ама тия тримата от Червило са още по-голяма ***. Ти през Червило кога за последно си минавал, да видиш какво е 100 парцала с пари на едно място? Знаеш ли за какви ***, *** и пачи става дума там като контингент? Точно тия и две РПУ-та куки да ги бият на почивки, пак ще им е малко.

47

respect

преди 15 години

Защо нямаме и жени полицайки да респектират ония ***,дето заради тях пияндетата се правят на "мъже" и са способни и срещу ЗАКОНА да посягат.

46

Анонимен

преди 15 години

MADE IN BG

45

Венци

преди 15 години

Журналистите методично и планово обработвата обществото с разни информациийки за "пострадали" полицаи. Личи си че вече управлява МИЛИЦИОНЕРСКАТА партия ГЕРБ, която ще се бори за повече облаги за колегите си. Трябва също по този начин да се направи още една мозъчна промивка на така нареченото ОБЩЕСТВО и да се манипулира в посока освобождаване на полицаите-убийци по делото с Чората. Елементарно, Уотсън!

44

Анонимен

преди 15 години

Ot den do pladne...

43

Vlado

преди 15 години

Браво на пича и браво на мадамите! Нашите фуражки само това заслужават, нямате представа каква *** са нашите куки.

42

Иванова

преди 15 години

Аман от ***!За притежание и разпространение на наркотици присъда-ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!И нека си кара поршето в двора на затвора!!! Аман от *** и евтините им пачаври!!!

41

до 37

преди 15 години

Можеше и да не се хвалиш във форума, че си *** говедар все пак.

40

Grajdanin

преди 15 години

Nai dobroto nakzanie za tia e za maja edin mesec pone da go pratiat da kopae na naikoia magistrala, a jenite v niakoi starcheski dom da pomagat! Da porabotiat malko, da vidim dali posle pak ste praviat taka!

39

nike

преди 15 години

Трябва да дойдат законите на бай тошо.да видим дали тогава ще удря полицаи прасетата в скревена ше го изядат.пък и трябва да се даде повече власт на полицията в момента са ограничени в мн неща. трябва да им се даде власт а не да ги притискат във всяко отношение

38

Анонимен

преди 15 години

Ехаа, считай за к'ва наглост става дума!... Куките може да са всякакви, обаче тея тримата явно си живеят с мисълта, че са хванали дядо Боже за джапанката. Тая държава вярно е почнала да отива на никъде.

37

Анонимен

преди 15 години

и ти го заслужаваш

36

Ха Ха

преди 15 години

Оня ден две куки ме спряха на щото влязох в кръстовището на жълто, нямаше циферблат за оставащи секунди зелено а карах със 60 км. Веднага последва дежурното-кво праим сега пишем ли. Писаха. Жалко, че не бях пияно дрогиран та да им тегля едно дърво.

35

Анонимен

преди 15 години

Ченгетата да патрулират не на групи а цялото РПУ! Така ако се появи пияна жена ще могат да я хванат а край Пловдив побягнал крадец, след като заградят областта, може и да го заловят. Браво на таквиз органи!

34

недоволен

преди 15 години

Ха - ха -ха. Някой може ли да си представи да бъде набит например американски полицай. Понятието "бит" полицай сигурно го има само в България, защото такива са законите, които най-напред трябва да защитават полицаите, за да могат да си гледат работата както трябва. Ако не се лъжа в САЩ за нападение на полицай се лежи 5 години, а с оръжие много повече. Събудете се драги законотворци от 20 годишен летаргичен сън, уморихме се да ви чакаме.

33

ареее

преди 15 години

Ще има стягане на редиците и натиск върху мутрите. Май ще им се наложи да се покрият, за да не дразнят обществото.

32

no comment

преди 15 години

Малееее, драхти унижението !!!! Бат Бойко - гледаш ли ко стаа в тая държава !!!!!

31

betray

преди 15 години

..."От съпротивата на мъжа и ударите на жените единият полицай е с охлузвания по главата, едната ръка и скъсана полицейска жилетка ".....!!!!скъсана жилетка!!! муха муха муха .... както винаги днес бг са брилиянтни :))))браво!!! много ме се забавлявам с вас !!!

30

Ven

преди 15 години

Само така, тия дебели смешници които даже са и неподвижни от затлъстяване това заслужават мамка им

29

габровеца

преди 15 години

от части си прав1наистина полицията това представлява ама те неса виновни те а тези които ги командват!всичко може да се промени много бързо в тази система стига да има желание от управляващите!