68

1 Българин

преди 15 години

Не знам за вас,но аз от последния цитат на Доган нищо не схванах , Прав е 4е никога няма да разберем :)НЕ МРАЗЯ ТУРЦИТЕ,Мразя ДПС!Най-много ме боли от това ,4е все пове4е българи се присъединяват към тази партия.Нямат ли достойнство?Затова ли са се жертвали Левски И Ботев и още много герои?Вярно е 4е всеки се мъ4и да изхрани семеиство, но за да те вкарат в някоя партия, не вярвам да си най-големия бедняк.Аз съм за този принцип,ако ще ни краде някои,поне да е българин.

67

..........

преди 15 години

"Бацила" убива , при това с пистолет - справка Ахмед Емин..........Доганчо , колкото по-високо се качва една *** - толкова повече се вижда нейния червен г.ъ.з.....Ако Доган мълчи ,може и някой да го помисли за умен ,но Доган постоянно прави изцепки от които става ясно нищожния му КИ .

66

Заинтересован

преди 15 години

Че малко ли е.Спомняш ли си как Доган се докопа до властта преди 4 години. Две български партии не можаха да се разберат кой да краде повече и накрая се обединиха около мандата на ДПС. Докато го има това явление (разделението и омразата между българите) Доган ще се възползва и ще управлява. А ако младите продължават да емигрират, нищо чудно и Доган да излезе прав - да има милион избиратели...

65

mrмразим Доган и дпс

преди 15 години

де.. б.а и свинята...

64

Анонимен

преди 15 години

меди бълва тъпотии като за световно/за избори/.

63

Анонимен

преди 15 години

Еми бацил е, хората нали ни показаха като турски ***-там има много *** бацили като него.

62

Анонимен

преди 15 години

Ми човека си действа да станем анадолска автономия.

61

BEK

преди 15 години

Абе др.Червен. Кви ги бръщолевиш??? Лъже и плаща на турците да го избират. Стратег бил. Стратег е до толкова, че тласка България към гражданска война

60

dr. Red

преди 15 години

Каквото и да си говорим най-големия политически стратег на България е Ахмед Доган! Не трябва да игнорираме това, а напротив за да се реши един проблем трябва той да се изучи в същността му! За да се отговори на Догановата партия трябва да се изучи партийното му строителство и на негов терен да го бием! Само с плювни по Сокола работа не се върши - трябва и акъл, при това много акъл! И разбирателство по междуни! А Доган си е умен - свалям му шапка! За съжаление!!!

59

KILLER

преди 15 години

v zatvora na momenta

58

PENE

преди 15 години

Бацилите се развиват на МРЪСНИ места.Обикновено в гостоприемна среда. Нека да покажем на тоя РЕЗАК , че България не е такова място !!! Хора гласувайте!!!!

57

РЗС

преди 15 години

Бацила е създаден от ДС при Тодор Живков, но е мутирал и е станал неуправляем.За да се развива бацилът населението в Кърджалийско и Делиормана трябва да е колкото може по-необразовано и по-бедно, за да може лесно да се манипулира от върхушката в ДПС, които отдавна са станали мултимилионери и вече изобщо не им пука за тия хорица.Сещат се за тях единствено по избори като основното им оръжие е насаждане на страх.

56

varg1

преди 15 години

един ден ще бъдете заточени в Анадола

55

PENE

преди 15 години

НАГЛОСТА продължава ! Този мазник продължава да говори така все едно всички сме му длъжници за нещо ! Най-интересно е,че тязи наглост не е за пурви ***- .......нищо ?!?! То не бяха ОБРЪЧИ,то не бяха ИНСТРУМЕНТИ а сега и БАЦИЛИ ??! Хора гласувайте-много е ВАЖНО!!!!!!!!

54

Гласувайте!

преди 15 години

Хора гласувайте за да изхвърлим веднъж завинаги тоя *** от политиката!Гласувайте за която и да е партия без БСП, НДСВ и ДПС, защото ако гласувате за БСП или НДСВ ще е същият ефект все едно директно сте гласували за Доган!На 5 юли отделете 20-ина минути и пуснете една бюлетинка в полза на България, инак автобусите с хора от Турция ще пуснат по една бюлетина в полза на Доган!

53

Templier

преди 15 години

В Германия има 2 милиона турци. Налазили са ги като бълхи. Но в Германия няма такава партия на турците.

52

Анонимен

преди 15 години

Имаш абсурдно,нереално и отвлечено мислене.ДПС е турска партия,а Доган е нейния лидер.Бесепета,месепета,тук могат да повлияят на етническото самосъзнание на това население.Турците ще го следват безпрекословно много естествено защото е от тях.Ти да не искаш някой българин(например Волен Сидеров) да следват турците.Не си в час.Може си повтаряш мантрите за соцкомкрадците,това няма реши проблема.Имаше подобна на ДПС партия в Кипър.Докъде я докараха гърците,знаем всички.

51

БГ фен

преди 15 години

Тарикат *** е забравил да спомене китайците и индийците,особенно последните,нали са малко рода...

50

Дядо Петър

преди 15 години

Кой предложи Доган за орден Стара планина - ченгето Тошо Тошев, издателят на парцала "Труд".Кой му връчи ордена - другото ченге, Гоце.Кой още преди години определи Доган като "проклятие за България"?Хайде напънете се и си спомнете.

49

Коко

преди 15 години

Доган беше направен на велик вожд на всички турци у нас от БСП.На соцмафиотите им беше и е необходим идол,когото турците безрпрекословно да следват.По този начин соцкомкрадците винаги има на кого да разчитат.В интерес на истината за разлика от нашите поплювковци,наречени политици, Доган е умен ,хитър и упорит.