239

преди 15 години

Всеки, който прескочи бариерата и убие каквото и да било за първи път, обикновено не спира до там.Срам ме е, много ме е срам и много ми е тъжно като ви чета....Причинявате страдания и смърт на същества, който няма кой да защити.Представете си какво е някой да ви запали, залее с киселина, простреля.....представете си че живота ви зависи от жесток човек.Едно обаче запомнете-Господ бави, но НЕ ЗАБРАВЯ!.Ще ви се върне рано или късно на вас или на децата ви.Сигурно не вярвате и на това, но всеки убил домашно животно(най-вече котка) получава тежка кармична обремененост.Моля се да ви дойде акъла в главата.Животните нямат никаква вина, те просто искат да живеят.АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ,ТЕ СА СЪС СТОЛИЧНАОБЩИНА!

238

преди 15 години

До 203 - Изхвърлил ги е някой "любител и защитник" на кучетата или активист от 4 лапи

237

преди 15 години

че тормозения е бил той:-) Не го крий - не е срамно, срамно е обаче това, в което си се превърнал - жалък комплексар с остра нужда да крещи колко е велик:-) Смешеннн.

236

преди 15 години

е филма!!! Колкото повече опознавам хората - толкова повече обиквам животните.

235

Сретко

преди 15 години

Тормоза в училище се оказа пагубен за психиката ми. Толкова силен тормоз бях наложил, че свикнах да получавам всичко което пожелая без право на отказ. И до ден днешен изграден като такъв силен характер живея така, че не позволявам никой да ми казва не. Ами ти, ти как живееш още ли си в страх от "по-големите"?

234

преди 15 години

*** са доказано вкусни.Крайно време е да се продава кучешко месо в магазините.Във Виетнам се продава освен в магазините и на специални пазари.Преди да се заколи кучето се бие с пръчка за да му омекне месото.Диетично е ,защото има малко мазнини..Било много вкусно готвено с ориз.С много висока цена е месото от по-дребните породи.

233

Bobi

преди 15 години

Onq den prd moq blok izbroih tochno 21 bezdomni kucheto... koeto shte reche che edin palnitel nqma da mi stigne... Mislq che trqbva da razreshavat avtomat kashnikov za zashtita ot bezdomni pomqri.. AKO ZNAEH CHE V KITAISKITE RESTORANTI GOTVQT KUCHETA SAMO TAM BIH QL!

232

пак аз-TT

преди 15 години

Гледайте филма "ЗЕМЛЯНИ".Тогава може да си попишем отново.

231

Мими

преди 15 години

Това, че по улиците не трябва да се разхождат бездомни животни не мисля, че нормален човек би го оспорил.Но да си простреляш котката с арбалет ми се струва малко по-идиотска постъпка.Или бъркам?И въпросните агенции "Четири лапи" и "Пет опашки" трябва да наблегнат в исканията си на изграждането на приюти за бездомни животни, къде отиват парите от данъците ни, какво прави общината с тях?!И хората, които си изхвърлят домашните животни на улицата, трябва да бъдат глобявани, защото обикновения данъкоплатец не е длъжен да плаща издръжката на техните любимци!!!

230

elmar

преди 15 години

младежо,за да избягат котките от мазето ти поливай,няколко пъти местата им с амоняк/може и домакински/и те ще избягат

229

TT

преди 15 години

ЦИВИЛИЗАЦИЯ-ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПО-СЛАБИТЕ И БЕЗПОМОЩНИ.Много е тънка границата между безмисленото убийството на животно и убийството на човек-доказано научно от психолози.Проблем с бездомните кучета и котки има, но те не са паднали от небето, нали?Накога са имали дом, но накой "човчец" решил ,че не може повеча да се грижи и , айде през вратата на улицата.Що за същество трябва да си , че да ти доставя удоволствие болката и страданието на друго живо същество?Ние сме "ВЕНЕЦА" на Природата, на върха на хранителната верига сме, АМИ АКО НЕ БЯХМЕ!???Никой не се ражда лош, той в последствие става такъв.Как може изобщо да се сравнява гледането на животни с отглеждането и възпитанието на дете!!??Да, и в двата случая трябва ЛЮБОВ И ОТГОВОРНОСТ.Ако в нашата мила татковина имаше закони и те се спазваха сега нямаше да водим тези спорове."ПО - ВЕЛИКО Е ДА ПОЩАДИШ ЖИВОТ, ОТКОЛКОТО ДА ГО ОТНЕМЕШ".

228

преди 15 години

Имам чувството, че тук пишат яко комплексари:-) Ербап ли сте? Как обяснявате тогава факта, че ако Някой дойде да изнасили жена ви/дъщеря ви, ще стоите кротко като агънца? Хаха, никого не заплашвам, а питам! Обърнете внимание, че някой е с голяма буква и споделете как мъжеството ви би се проявило в такава ситуация.

227

преди 15 години

За дребните душици ще е по-добре да спрат да пишат, на хората не им се четат идиотщини. Да вземат и да отидат на посредствените си службици, да си кретат в нищетата си и да оставят хората със сърца да мислят за добродетел и състрадание към животните.

226

преди 15 години

Равен съм с питбула,ама не си толкова отворен вече:-) Тормоза над теб в училище явно е бил пагубен за твоята психика.

225

Сретко

преди 15 години

откачихте бе. Хехе било беззаконие да се колят прасета. Ей г.ей за твое сведение това е част от българщината, правило се е и винаги ще се прави. Как искам тоя разговор да го водим на живо, да ти натрия ***'делския нос.

224

преди 15 години

абе Марче, ти имаш ли възпитание, че искаш да убиваш хора с голи ръце? Нали обичаш много животните, а обичта към животните според твоите приятелки зоофилки трябва да възпитава нежно отношение към човека...

223

Mitaka

преди 15 години

Баце, много ти благодаря за съвета. Ама как да го направя капана - с касетка или нещо друго ? А на женицата под 217 ще и кажа - нито съм с комплекси нито искам да доминирам над по-слабите. Но когато синът ми /на 7/ пипне котешка тения или като си лягам вечер по леглото ми да скачат бълхи какво да правя? Ами в природата такава популация на котки не може да съществува - има естествено ограничаване на раждаемостта - например няма толкова храна за котилото и просто не се раждат толкова котета. А тия изкукали дето ги хранят по 3 пъти на ден тях да ги питам. Що не отидат до някой дом за изоставени деца да дарят там сумите които еждневно хвърлят на вятъра.

222

преди 15 години

Да 221 прав си. Трябва закона да преследва всеки който заколи и изяде пиле или прасе. Това е жестокост към горките животни.Няма ли кой да спре това беззаконие.

221

Защитник на животнит

преди 15 години

Аве *** хора , защо говорите само за кучета, котки, коне...?А горките прасета и агнета ги колят всеки ден и ги ядат дори....ужасс...и по магазините има заколени пилета и децата гледат. Затвор трябва! доживотен....как може такова отношение към беззащитните пилета и прасенца да ги убиват ...Прокуратурата да се самосезира у накаже виновните!!!

220

втрещена съм

преди 15 години

http://city4people.eu/%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0% BE-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B 8-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8 Прочетете малко, замислете се!