49

Анонимен

преди 7 часа

Фактът , че възраждане се бори за второ място говори колко неграмотен и заблуден народ сме. И невеж.

48

Анонимен

преди 7 часа

Проскубаната Кукумявка отлетя за Рассията...

47

Анонимен

преди 7 часа

Изцяло хартиено гласуване, при което ГЕРБ и СДС са майстори на фалшификациите, както и на купуването на гласове. Без тях едва ли ГЕРБ-СДС биха имали повече от 10%, а ако гласуват 70% от избирателите, може и да не прескочат бариерата от 4%.

46

силно притСнена

преди 7 часа

Защо се харчат милиони за избори, след като резултатите ще са на 99% същите?!

45

Уйдурмата

преди 7 часа

А Прасето избяга в Катар. РазсъхнА се на Тиквунн уйдурмата.

44

така е

преди 7 часа

за ппдб да не забравяме яе в тях са флашките за машините без тях са вън от политиката

43

Анонимен

преди 7 часа

На мен ми звънят редовно за такива проучвания.

42

резил

преди 7 часа

Пак ще видим победа на корпоративния и купения вот. На ГЕРБ електората е това - безполезната и крайно ненужно раздутата администрация, зависимите от партията бизнесмени, които си задължават работниците и купените гласове на ромите от махалите. И много малко не много интелигентни и с не добра памет заблудени хората. Та за това печелят от ниската избирателна активност. Сега малко Пеевски ще им попречи, ако не са се договорили де, защото и той иска да пазарува ромски гласове. ГЕРБ+ДПС = ВНЛ

41

Анонимен

преди 7 часа

Пепейците без "ала-бала" изобщо няма да влязат в НС.

40

За ПП-ДБ

преди 8 часа

ПП-ДБ трябва да са втори за да получат втория мандат и да съставят надпартийно правителство с равноотдалечен премиер! Само ПП-ДБ са в състояние да сформират кабинет! Те го направиха 2 пъти а ГЕРБ се проваляха. Ако Възраждане са втори, България отива отново на избори през март!

39

Банкеръ

преди 8 часа

Величие влизат с поне 25 депутата според мои наблюдения на предизборната кампания.Въпроса е БСП дали няма да имат по малко и да се наложи да хващат гората пак

38

Анонимен

преди 8 часа

Зависи къде правят проучването. Ако е по кафенетата ? Щото нормалните хора са на работа и телефони не ползват , щото ше ги накажат. Значи тогава имаме герб с 10 процента повече безделници.

37

Анонимен

преди 8 часа

Това с вдигането на прага на партиите да влизат в Парламента с 8% е изключителна глупост и тъпотия. Така ще се подпомогнат само корпоративния и купения вот и ще имат по-голяма тежест. Абсурдно твърдение е, така че спрете да го повтаряте.

36

негласуващ

преди 8 часа

за величие е много спорно но със сигурност ще влязат,а какво ще направят ще видим социолозите пак ще бъдат изненадани

35

Анонимен

преди 8 часа

МЕЧ и "Величие" са на ръба, но не се отчайват и призовават: "Кукуруза как у Тома Круза - цели 30 сантиметра удоволствие".

34

КАПАЦИТЕТИ

преди 8 часа

Не помня някога да са познали. Двойкаджии.

33

Анонимен

преди 8 часа

Кога точно не разбрах ППДБ изградиха толкова стабилен електорат че все да са втори? Чичо Сам няма все да плаща, ще си дойдат на 5-те реални процента които заслужават.

32

Несчето водител

преди 8 часа

Пука им на тренда форите кой ще спечели изборите. Важното сумите кои ще прибира.

31

Яни

преди 8 часа

Тия от Меч ми приличат на Яни Янев /не му помня партията/с приказките си за мафията и как ще да ги вкарват по затворите Но след изборите станаха първи свиркаджии :) не им вярвам на приказки които се повтарят

30

Анонимен

преди 8 часа

Време е за Възраждане!