102

Анонимен

преди 8 часа

Как е зелената сделка?

101

Анонимен

преди 8 часа

Проучване на "независима" агенция, собственост на човек с криминално досие, който наскоро е водил шествия преди войната. Накратко- резултатите са свободни съчинения.

100

До НАТО

преди 8 часа

Няма как Русия да плаща репарации, защото победителите никой не ги съди!

99

Анонимен

преди 8 часа

А как е фолцваген?

98

Анонимен

преди 8 часа

Копейките обитават някаква путинска паралелна реалност и не могат да проумеят, че 97 % от украинците мразят руснаците и в кръвта си, даже не Русия, мразят руския народ. Руснаците никога не могат да победят Украйна, защото всички украинци мразат руския народ в кръвта си.

97

Анонимен

преди 8 часа

Всички хора на запад отдавна научиха от свободните западни медии, че в Русия вече не са останали мъже, учениците се привличат в армията, а Путин и целият кабинет на министрите се крият в ядрен бункер, но пpocтите русофили заслепени от бруталната кремълска пропаганда си живеят в някаква паралелна реалност и не могат да го разберат това нещо.

96

НАТО

преди 8 часа

Много са налгли сибирските алкохолици. Мирен договор ще има само когато Русия се изтегли от всички украински територии и започне да плаща репарации за щетите, които нанесе.

95

Врачката

преди 8 часа

Аз гледам звездите, фърлям боб и казвам 79.8%

94

Анонимен

преди 8 часа

Путин е пътник, Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони гладни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно в демокрацията в ЕС и САЩ, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец и западно-европеец.

93

Българин

преди 8 часа

Смешни сте с такива проучвания...

92

Анонимен

преди 8 часа

Крим, Донбаска, Луганска, Донецка, че и Запорожка области никога няма да бъдат повече на укритие. Каквато и пропаганда да водите сред залупените евроатлантици, това са фактите.

91

Резников

преди 8 часа

Тая новина няма никакво значение за България.Да си се оправят чуждите държави.Аз ще гласувам е неделя за ШИШИ.

90

Анонимен

преди 8 часа

Така е, но кой ги слуша. Путин си иска Украйната.

89

Анонимен

преди 8 часа

"Евразийският сьюз вече се казва с друго име и никъде не е изчезнал, просто доста се разшири и затова няма как да е само Евразийски щото и доста от Африка има.Светна ли ти или още не загряваш - БРИКС...?" - Хайде да те светна, че иначе цял живот ще си ходиш НЕзнаещ. БРИК се създава 2009г. и става БРИКС 2010г. Евразийския съюз е създаден 2014г. Та викаш Евразийския съюз бил стана БРИКС, така ли? хахаха

88

СПОКО, БЕ...

преди 8 часа

До пролетта 90% ОТ руснаците ше искат мир....ХАХАХАААА...."Паляница" -- ше опрай нещата....

87

Зозо

преди 8 часа

Крепостните руснаци никога не са имали думата да решават нещо. Роби на монголите, роби на царя, роби на комунизма, роби на путинизма........

86

Анонимен

преди 8 часа

"Евразийският сьюз вече се казва с друго име и никъде не е изчезнал, просто доста се разшири и затова няма как да е само Евразийски щото и доста от Африка има.Светна ли ти или още не загряваш - БРИКС...?" - хахаха хахахахахахахаха Човек, пии си хапчетата. БРИКС го има преди Евразийския съюз, но ти откъде да знаеш хахахаха Наистина сте доста ограничени като познани някой хора...

85

АнонимеН

преди 8 часа

Неолибералите тепърва предстои да отнесат голяма доза еbaвки и гaвpи, затова че позволиха да им промият мозъците с откровени лъжи и яростна пропаганда. Видьов ден идва :)

84

Анонимен

преди 8 часа

Както винаги свободни съчинения. Какъв е процента на европейците искащи мир и спиране на инженерите и лекарите мигранти?

83

Анонимен

преди 8 часа

"Аз няма да спра да питам-с кого да преговаря Русия?" - А аз няма да спра да питам какво стана с Евразийския съюз. Ти чувал ли си нещо за него? Предполагам и ти преди 10-15 години си обяснявал, че трябва да излезем от ЕС и да се присъединим към него. Радвай се, че никой не е послушал "гениалните" ти идеи.