77

Анонимен

преди 9 часа

Изолиран?!? Хахахаха!! Генералният секретар на Организацията на обединените нации (ООН) Антонио Гутериш пристигна в Казан за участие в срещата на върха на държавните глави от БРИКС. Дори американското издание Foreign Affairs призна, че "бъдещето на БРИКС ще стане определящо за световния ред".

76

Картаджиев

преди 9 часа

До Анонимен 67 --- Можеш да биеш Асо-коз, ако играта е на всичко коз, където Валето и Девятката имат преимущество. Аве, и ти си един картаджия...

75

Мдамммммм....

преди 9 часа

....Русия е толкова изолирана, че осъществи най-мащабния световен форум на най-мащабния анти-англо-сакс икономически проект !

74

Анонимен

преди 9 часа

До публикувайте - Ти да не си спал няколко дни? хахаха И тук, а и във всички новинарски сайтове, беше публикувана новината. И по телевизията се коментираше. Ако гледаш само руска телевизия и там случайно не са го съобщили, е друг въпрос.

73

Анонимен

преди 9 часа

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск? А с плана за победа какво става, победиха ли вече? хахахахаха.

72

Анонимен

преди 9 часа

Радвайте се, Русия губи по всички фронтове, еврог......щината и краваря в рецесия, фалити, протести укрия с половин изтребено, разбягало се и осакатено население половината превзета а цялата фалирала обаче няма да се плашите Русия губи по всички фронтове, хахахахахаха, да живее пропагандата, жалко, че не помага при война, хахахаха.

71

Анонимен

преди 9 часа

В Казан е двойника с патешката походка!

70

до 67

преди 9 часа

И кой е тоя с Асо коз? Путин ли дето за 3 години превзе 20 села с цената на 1 милион руснаци и съсипа икономиката на страната си

69

Фотографъ

преди 9 часа

На снимката Путин сочи правилната "лява" посока, но Си гледа много скептично. Тази снимка прилича на фотката на Калашников, който показва на водещи руски оръжейници неговата схема за автоматичен пистолет, тотално отхвърлена от въпросните.

68

до63

преди 9 часа

Ми щом е супер османската империя, значи споредтеб е добре да се присъедини към остатакаот нея Турция. Викаш много е добре османската империя, дааа от много работи ни спаси викаш, хахахаха ти да не си м ло...мен ве.

67

Анонимен

преди 9 часа

Путин докара на руснаците война. На него не му пука, важното е да си стои на власт и да се прави на велик.

66

Анонимен

преди 9 часа

До 57 Слаб картаджия си, ако си мислиш че може да бияш Асо коз )))

65

Запад западнал

преди 9 часа

Арогантният и двуличен Запад (пендос) си вкара автогол. Дойде време България (като истинската западна под лога) да промени позицията и ориентацията си и да спре слугуването на пендос, и да почне да си гледа собствена си изгода, като помете всички ония еуро-краварите (as soon as possible) от властта и страната.

64

Очаква се новият

преди 9 часа

Ирански президент Масуд Пезешкиан да подпише споразумение за всеобхватно стратегическо партньорство с РФ, което да задълбочи отношенията на двете страни.

63

Анонимен

преди 9 часа

До до52 Османската империя беше супер в сравение с Рашистанската. Да не забравяме, че Султаня ни е спасил от изратенията наречена Инквизиция, щяхме да сме католици тука и да се трепем злобно.

62

Анонимен

преди 9 часа

Русофили, запишете си го някъде и си го прочетете, когато настъпи момента - БРИКС ще се разпадне веднага след като САЩ се откажат от ролята си на световен хегемон, а те ще се откажат рано или късно или ще бъдат принудени да се откажат. Единственото общо нещо между всички тези държави в БРИКС е желанието им САЩ да не им се месят във вътрешните и външните работи. Постигнат ли го, край с БРИКС.

61

Психиатър

преди 9 часа

Богатите са богати, защото са умни, находчиви, образовани, интелигентни и не чатят из форумите, които са пренаселении с индивиди с доказани психични отклонения. Спомняте ли си форума на вестник СЕГА!? Там участваха професори, доценти, ст.н.с., червена буржоазия и прочее хубавци. Повече от 95% от онези кретеноидиоти бяха регистрирани из психодиспансерите в България, а отделни единици - и в чужбина. Предполагам, че реотаните ви не са български, за да включите какво ви думам.

60

до57

преди 9 часа

Хахахахаха, да бе виждаме укрия на кво прилича след младия политик зеля къси напушеняк, хахаха, много смешно.

59

до52

преди 9 часа

Дааа, даже османската империя се гътна.

58

До Анонимен 57

преди 9 часа

Много смешно. хаха