14

Анонимен

преди 7 часа

Ами има хора дето ги дават. Отдавна не само програмистите са на над десетка. Вече такива пари вземат строители, майстори, добри търговци, собствен бизнес. Вече дори шоферите в градския се мръщят на петица, а такива пари прави бакшиш или склададжия.

13

Анонимен

преди 7 часа

Един имот струва толкова, колкото някой е готов да даде за него, иначе си стои с години като обява- нека кажат колко сделки са сключени на тия цени.

12

Анонимен

преди 7 часа

2000Е ще вземете панелка в гето с шведи и бачкери! Ако искате читав апартамент в нормален район (това за София е центъра) с метростанция, паркомясто, училище за децата, гледка към Витоша ще трябва да бръкнете за поне 5-6к!

11

Брокер

преди 7 часа

Балами има, балон няма :)

10

до 4

преди 7 часа

Цените преди 10 г. бяха на дъното в следствие на кризата от 2008-2009. И сега ще се случи същото, просто все още задържат цените, че и ги вдигат чрез пропаганда, докато има златни кокошлета на пазара, да ги дооберат. Схемата е една и съща от втората световна.

9

Лучецеж водицапий

преди 7 часа

Тъй който спестявал цял живот от кифлибанички . Сега милиардер. Ама добре че са родата да продаде в прованса де що земи и имоти има да купят на детито мизонет и софиянче да става милото на ба ба а и леля.

8

baby shark

преди 8 часа

Давам пример: преди 2 години купихме на акт 14 115 - 100 чисти квадрата плюс за около 1500евро. Сега вече е обзаведен и живеем имам парко място и склад. Мой съсед в момента продаде своя двустаен обзаведен на 3300 евро, а тези които са на замаска са 2300-2600 евра, разбира се сградата е с акт 16 от около година. Мислете какво ще става и скоро 4000-5000 евро навсякъде няма да им мърда където и да е, стига да е нормално и качествено, разбира се.

7

Анонимен

преди 8 часа

Мъ къф балон, нема такоу нещу- е на в София, Варна Пловдив- реални обяви за гаражи- 72 000 евро- това балон ли е- напрау дерижабъл

6

Анонимен

преди 8 часа

Панелка в Люлин за 300к евро. Хора се връщат от ЮК и Щатите, гледат и цъкат.... За какво слугувахте на Запад последните 20-30 години?

5

българин

преди 8 часа

Ог-л-у-пялата част от народа взимащи кредит след кредит,крадци и измамници ,са купувачи на имоти.Средна работна заплата нетно е 1500 лв.,1 кв.м. струва 2700 евро.Само кръгъл и-д-и-от може да вземе кредит и да плаща цял живот за едно микроскопично жилище,и то с ниско качество.Това не е балон,това е лудост,но и тя ще свърши.

4

Анонимен

преди 8 часа

Ми ако щете купувайте, аз купих 5 апартамента в центъра на София последните 10 години и цената им се удвои. През тези години мои познати още чакат цените да паднат хахахаха

3

Анонимен

преди 8 часа

Пр положение, че Софиянци взимат поне 2 пъти по - висока заплата от останалата част на Брлгария, нормално е ижилищата да са по - скъпи.

2

Анонимен

преди 8 часа

Ще расте ми долар и евро е тоаллеттна хартия!

1

Анонимен

преди 8 часа

Какъв балон? Реалната цена на квадратен метър е 100 000 евро.