5

Анонимен

преди 4 дни

Браво Русия- икономика по силна от германската! Преди санкциите строиха самолети, небостъргачи, телефони но Запада не можеше да позволи това и сега се опитват да ги унищожат. Който е бил в Русия преди 10г е видял какво са постигнали.

4

Тъй де!

преди 4 дни

Комсомолката от ГДР Меркел бе руски агент, първа прислужница на Путин. От неясе отрече и Хелмут Кол, който я все първоначално под крилото си. Днешното окаяно състояние на германската икономика е нейно дело! Тя напълни Германия с мулти-култита от цял свят, но най-вече с джихадисти. Да не забравяме, че тя отгледа и буквално изхранваше по срещи и приеми банкянската мутра. Да бъде трижди проклета, дърво и камък да стопи, но тя ни во веки веков!

3

Анонимен

преди 4 дни

Меркел натъпка станата си и Европа с мигранти,а Шолц я обезкости и доразсипа.

2

Анонимен

преди 4 дни

Който си подарява оръжието на тъпата Украйна стига логично дотук. България под ботуша на ЕС също си дава драгоценно въоръжение като гаубици Гвоздика и Акация, БТР -ри, танков Т 72 А, зенитни системи С 300, както и милиони снаряди месечно.Защо ние българите позволяваме тази гавра да финансираме и снабдяваме един агресивен неофашистки режим като този в Киев, който разруши гроба на Хан Кубрат в Украйна и който воюва с Русия, която ни освободи през 1878- 1879 година?

1

Значи

преди 4 дни

Шолц даде всичко на осрайне, леопардите изгоряха в полята пред Роботино, а сега Меркел им е виновна? Правилно ли разбирам?