40

Дядката

преди 4 дни

Покойния Стефан Данаилов го предложи и ръководството на БСП го удобри !Нинова винаги се е изживявала като вся и все в БСП , забравяйки , че определящо е колективното начало в БСП !Затова и така грозно беше изритана от партията!

39

Анонимен

преди 4 дни

Рундьо е вреден дори за себе си.

38

А

преди 4 дни

Добър ден! Сега ли видя?

37

До 34

преди 4 дни

А за милиардите на Боко защо не питаш?

36

malgiorno a tutti

преди 4 дни

курнелийо (sic! с малко 'к'!) драга, мила, хитра лисицо от курника, нали ти го набута (заедно с оня гоморашкия 'айде-да-не-казвам-какво) това безпрецедентно нещо рунтю? Какво лаеш сега, 'га че ли са те изгонили от курника и няма вече попрестарели кокошки за кльопане?

35

Импийчмънт

преди 4 дни

на руският льотчик

34

Анонимен

преди 4 дни

Нинова,предложението ти за президент на Румен Радев беше най-правилното което си правила.Ти искаше той да се закачи за теб,нищо,че е президент на всички българи.И на негов гръб да печелиш точки.Сама си си виновна за разцеплението на партията,не обвинявай него.

33

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 29 - Дори само 70 000 долара да са били, откъде ги е взело някогашното младо селянче Корнелия?

32

Анонимен

преди 4 дни

айде всички подгласници на оня от свинефермата почна ха да плюят радев- всички са за родопа-хубава консерва беше - свинско в собствен сос

31

Нали БСП го издигна

преди 4 дни

като кандидат за президентския пост? Тогава ти беше начело на партията ви. Още си спомням нощта след изборите. По телевизията показаха как ти водиш към НДК Румен Радев, жена му и И.Йотова.Водеше ги така, както свекървата, току що посрещнала на двора млада булка, я въвежда в бъдещия й дом. Милфката на Радев беше с минижуп като тийнейджърка. И тя, и Йотова имаха на лицето си изражения като на женици, които току що са успели да напазаруват от кварталния магазин нещо дефицитно, дадено им изпод щанда

30

Анонимен

преди 4 дни

щом всичките *** от парламента са против радев значи той е единствения българин който заслужава доверие

29

Анонимен

преди 4 дни

Единствения мъж с топки в тая държава е президента.Нинова,признай си грешките и недей да плюеш срещу него,защото ако не беше той,сега щяхме да се "радваме" на Цецка Цачева.

28

Анонимен

преди 4 дни

Техноимпекс,е огромния топуз вързан за краката на К.Нинова,който тя ще влачи докато е жива.Купила за 70.000 долара предприятие, което е с активи за 3.000.000 лева.Тази сутрин я гледах по националната ни телевизия,където говореше за принципи,за морал,за голама грижа за обикновените трудови хора и още заучени брътвежи,които дрънчаха на кухо през цялото време.Позволи си да изломоти,че тя е издигнала Р.Радев,да бъде кандидата й за президент на България,два милиона българи я послушаха и те така.

27

Анонимен

преди 4 дни

Заслужава като Луканов руснаците да и платят за доставките към Укрия за която тя вечно не знаеше!

26

Мутри вън

преди 4 дни

Мистър Кеш е за затвора.

25

Анонимен

преди 4 дни

Парички от оръжия. Сладки ли са?

24

Анонимен

преди 4 дни

Аре беги в миналото бе. Пууу аман

23

Цвят лилав

преди 4 дни

Не страдайте за Нинова,тя направи много милиони от комисионни когато бе министър 2022-23г.Много оръжие за Хохлите само че през Полша в началото на войната.Скоро ще си намери нов пост.

22

Анонимен

преди 4 дни

Тази е била и в СДС и в БСП двете основни разклонения на БКП.

21

Анонимен

преди 4 дни

да ходи в ППДБ като онова гейче. Ще я приемат и нея.