22

Анонимен

преди 2 седмици

Няма как да продадем ефките на сметка. Няма по-шашави от нас да купят на по-висока цена.

21

Зозо

преди 2 седмици

Асан Василев фалира още февруари. Март преди оставката похарчи всичко, което можеше да се похарчи. Юни едвам платиха пенсиите с последните 650 милиона от БЕХ. Както се очакваше септември фалит и заем.......... Асан Кокора във затвора!!!!!...........

20

Затъва в железа

преди 2 седмици

Скрито с въоражаваме май....

19

Загрижили се

преди 2 седмици

Няма проблеми. Ще продадем ефките на сметка и готово.

18

дедо

преди 2 седмици

Сега дедо ви ще ви каже нещо: Ще го ядете парения и то дълго време! Особено ще го ядете тея, които се набълбукахте с апартаменти, защото няма как да ги скриете и да се отървете от тях, а данъците тепърва ще растат и то с много. Ще ви щавят и тричат, а вие ще пищите и ще бачкате до гроб за да "спасите" това, което уж имате! Накрая ще свършите в боксониера от два квадрата всичките, ама живота ще са ви го изсмукали бамките, а няма да сте го живяли. Айде чао, че одим на разходка с кучето.

17

ффф

преди 2 седмици

Лудостта,безмозъчието на съвременния свят-"Да се живее на кредит",обхвана и нас.Не говорете ди-воти-ии-кредита е съвреминното робство.Гледом и хората около ен-и те по-лу-дели,докато на вратата им потропа съдебен изпълнител.Заем се взема само за лечение,или да си купиш дом.

16

До12

преди 2 седмици

...А един мармот завива шоколада в станьол!

15

Данните

преди 2 седмици

за инфлацията, представени на ЕЦБ са силно изкривени. Като за 4 години инфлацията при храни, стоки и услуги варира от 30% до 220% при ремонти. Като голяма и основна част от разходите на домакинствата съзнателно не са включени в инфлационната статистика. Като вода, ток, парно, местни данъци, повишени осигуровки, повишени тех. прегледи, мед. услуги доплащене извън НЗОК, хигиенни продукти, цени на плодове и зеленчуци ставащи за консумация, истински хляб 400 грама над 4 лева и т.н.Цени на жилища.

14

Анонимен

преди 2 седмици

хахаха Унгария била бедна, затова ли немския бизнес мести заводите там?? Къде ви вземат такива утре ще те пратят в Украйна и сам ще си купиш каската!!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Така е в клуба на богатите - яко затънал в дългове и никакво намерение за връщане

12

Анонимен

преди 2 седмици

Навлиза голямо сиренясало парче в гъзетата на русофилите. Преди година дефицита в България беше само 4% докато Унгария любимката на русофилските *** беше над 40%. Тенденцията се запазва като унгарците продължават да взимат все по-големи заеми. Давам примера специфично с Унгария, която скоро ще ни замести като най-бедната в ЕС заради дръвцето Орбан.

11

Анонимен

преди 2 седмици

територията е счетоводно фалирана от финансовия факир Кокорчо още при първия мандат на неможачите. Вече без 2 заема по 5млрд евро в годината бюджетът ще е на червено.

10

България

преди 2 седмици

не покрива 2 критерия за Еврозона. Освен признатата от ЕЦБ инфлация, имаме и неверни данни за дефицит. Ето защо правителството отказа да предостави на Граждански Организации данните за дефицит. България затъва, теглят заеми, за да покрият текущи разходи и лихви по дълговете. Никой политик не говори за покриване на главници. Което означава, че ни управляват неможещи хора. С еврото, без референдум, България окончателно и официално става Територия. Без граници, парична единеце, Конституция.

9

Полезен ид...т

преди 2 седмици

Страхотно, от тия милиарди ще остане и за нас!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Естествено, че затъва. Дългът покрива дупките в пенсионната система, те ще стават все по-големи поради застаряващото население и намаляването на активната част от населението, НЗОК, която се източва болници чрез фиктивни болни и измислени клинични пътеки. Следва: увеличение на здравните вноски до 30%, и на ДОО - поне три пъти. Честито!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Заемът е разписан бюджета. Не страшно да се взимат заеми. Страшно е, когато заемите не могат да се връщат.

6

Анонимен

преди 2 седмици

България затъва в дългове, но тя се води от светлия пример на хегемона Пиндостан, който това лято надскочи $35 трилиона външен дълг.

5

Гиб Мелсън

преди 2 седмици

Винету ще ни разори. Помня когато Орешарски изтегли 1 милиард тогава Винету орева орталъка кой щял да го връща този един милиард и как Орешарски натоварвал поколения напред да връщат този един милиард. След Орешарски досега Винету е изтеглил към 30 милиарда. Но 30 милиарда явно не са проблем. Проблем е когато е един милиард.

4

До 1

преди 2 седмици

Говорим за дългове, ама на теб ти е залепило релето и си дуднеш едно и също!

3

Гошо

преди 2 седмици

Не, не затъваме!....Още може да се набълбукаме!....Вървим към светли бъднини!