28

Миро

преди 3 седмици

Ще си чета един ден на верандата, като се пенсионирам. Сега е време за хедонизъм :)) Няма да си прекарам младините в четене. Чета само специализирана литература за да съм в час с новостите, необходими за работата ми. За останалото си има време :))

27

какво четене!

преди 3 седмици

Младите ще трябва да се борят за своето съществуване, да сменят една работа с друга и да работят каквото има и каквото им падне за да оцеляват. Красивата картинка на западната демокрация приключи.

26

Анонимен

преди 3 седмици

До баба ПенаА ти колко книги прочете преди да пишеш за другите. Едва ли и Винету си прочел. Българина освен да се присмива не вижда себе си че е надминал и дъното.

25

До 8

преди 3 седмици

Четенето няма нищо общо с парите. То е за удоволствие. Пък и човек придобива някакви думички, фрази и си подобрява начина на мислене. И аз имам BMW X3, преди това имах 5ца. На 25 години имах Mitsubishi Pajero. Имам и спестявания за един апартамент. BMW-то го оставих на жена ми да кара децата. Аз карам една хондичка за 10к. Омръзна ми вече всеки да ми прави сметка на парите и да гледа какво ще изкара от мен

24

Анонимен

преди 3 седмици

На запада са нужни потребители, а не литературоведи. За какво мислите, че я взеха България? България е предназначена за пазар на западните производители (които скоро няма да могат да произвеждат, но ще купиваме китайско ще има много).

23

Анонимен

преди 3 седмици

Бедните души не четат, и не не съм пенсия. Чета по книга на месец, но не български, защото напоследък няма нищо сполучливо.

22

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 20, научи език.... чети на друг :) При желание се намират и възможности!

21

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 14, не е само семейството! Училището играе огромна роля за това. Знаеш ли, че се подиграват на четящи деца? Знаеш ли, че ги тормозят? Да не говорим за системата, която възпитава омраза към четенето. Вярваш или не, понякога родителите(макар и четящи) не могат да се преборят с това, която образователната система твори. А то е страшно! В училище се гордеят, че не четат книги :)

20

Анонимен

преди 3 седмици

С писатели като Георги Господинов, Здравна Евтимова и Теодора Димова..забравих ли някой/я.... трудно ще върнем четенето.Някак естествено ще си отмре.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Хората имат примера на Бойко Борисов, който стана премиер, а е прочел само Винету.

18

баба Пена

преди 3 седмици

Да се изнесе статистика колко книги е прочел родния полицай, че това което се наблюдава по тв е масово затъпияване на полицията във всичките и форми. Аз книги чета, ама зетя е у ГДБОП-а и кьорава книга не е хващало момчето от както се е родил и като го заговориш веднага се разбира, само дадака да да, и мислите му до там стигат.

17

Анонимен

преди 3 седмици

За сметка на това редовно ръсят глyпости из форумите, и се мислят за много ерудирани и интелигентни

16

Анонимен

преди 3 седмици

Четящите винаги ще са над нечетящите. Всеки сам си избира от коя група да бъде. Нечетящият си личи още при първото отваряне на устата! За писане да не говорим. Изобщо не съжалявам за нечетящите. Сами си избират съдбата и после се оплаква, че са бедни, нещастни, незнаещи, неможещи... истината е, че са просто мързеливи!

15

Анонимен

преди 3 седмици

До Америка за БългарияНе вярвам ти през последните две години да си прочел нещо. Откакто чета този сайт от сутрин до вечер пишеш за бедната и мизерна Европа за пошия Зеленски и за най развитата страна блатная. Ако разгледаме днес тук написаното всичко е твое писано. Само толкова ли можеш. Освен че не четеш ти излизаш ли навън. Работиш ли. Семейство храниш ли. Или чакаш на държавна хранилка подаяния.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Четенето е въпрос на семейна култура и възпитание, повечето я нямат.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Бат Бойко : ''Аз съм п...ст , и вие сте рrosTi , затова се разбираме '' Еваларка Баце , гоуем си!

12

Анонимен

преди 3 седмици

''Не са прочели'' !Ами нали това е целта , ОПРОСТАЧВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО / Америка за България се радва / .САЩ искат да опростачат населението на целият свят !

11

Анонимен

преди 3 седмици

Аз съм на скайсфиъ.

10

Америка за България

преди 3 седмици

Браво, добре се движим към целта, тотална неграмотност на българите

9

до 6

преди 3 седмици

Тука може и да караш Бугати във форума, ама истината е, че най-вероятно пишеш от панелката на мама в Люлин.