13

Анонимен

преди 1 месец

Сега американофенските ппатлладжани ще налазат тази новина

12

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с териториите от 1991ва година? Върнаха ли вече териториите от 1991ва?

11

Анонимен

преди 1 месец

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война със стратегическо ядрено оръжие - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са pea nuts в сравнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

10

Анонимен

преди 1 месец

Taка трябва да бъде! Трябва вече да строят подземни градове и да се готвят за ядрена зима. Онези с плантациите от лабораторно месо ще дръпнат, стига да има кой да им дава материал за работа, защото под земята може и да няма толкова ресурси. Канибализма може да се избегне, но ще е трудно без свободна чиста вода и растения на слънце.

9

Анонимен

преди 1 месец

ойната между НАТО и Русия ще бъде ядрена, без никакъв преход. И първите цели ще бъдат Европейски обекти. Защото удар по Европа оставя "зазор" - свободно пространство до решение за взаимно унищожение между САЩ и Русия.

8

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплеието? Върнаха ли вече Крим?

7

Христо Христов

преди 1 месец

Че НАТО отдавна иска ядрена война Лошо няма и Русия да е подготвена.

6

История

преди 1 месец

Изпушил...освен Вас...Медведката и Путин,никой друг не заплашва с ядрена война...крепостен...

5

Анонимен

преди 1 месец

Видяхте ли преди малко гаврата с нашата Светлана срещу тайванския ***? 3 пъти пада на пода умишлено оня, единия път Светлана даже го взе на ръце, беше по-добрата от джендераста и скааапаните съдиии дадоха единодушно победа на тайванския скаааапаняк джендераст. Светлана в първия рунд безапелационно го надигра и съдиите дадоха точката на тайванеца. Отврааат! Нашия коментатор: Ако не бях коментатор по телевизията нямате си идея какви думи можех да изрека срещу тази гавра със Светлана.

4

Уе

преди 1 месец

А на снимката украйнци си прибират труповете.

3

Анонимен

преди 1 месец

Толкова ли ще е модерен като новият Москвич? А чарковете за дрона-чудо откъде набавихте?

2

Анонимен

преди 1 месец

Стара новина да

1

Totenkopf

преди 1 месец

Не думай