107

Анонимен

преди 1 месец

Горките колко са наивни. На Запад подобни финансови гурута под път и над път и имат доста закони за тях. Тука тепърва ще ги мъдрят щото в някои сфери сме си 19 в. Иначе си е класичерско скамче Исторически парк и никой няма да връща никви пари на никого, тва беше, кьонец, закривай.

106

Иван

преди 1 месец

Този исторически парк с подходящ маркетинг, организиране на събития като тийм билдинг и тем подобни би могъл да носи печалба. Но затова трябва акъл.

105

Анонимен

преди 1 месец

Щом претендират за 100 млн. загуби и пропуснати ползи, при положение, че се говори за парка от има-няма 2 месеца, значи парка печели милиони на месец. Щом печели милиони на месец, колко данъци трябва да плаща и колко е платил? Органите да проверят случая. Все пак акционерите са наясно с печалбите и щом те са толкова големи надявам се са си плащали и съответните данъци.

104

Анонимен

преди 1 месец

Не разбрах-ще платят ли 4% съдебна такса от 100 млн или не просто ще се правят на велики

103

Зозо

преди 1 месец

Хааааааааааа. Акционерите на руската пирамида ще пият по една топла вода :))))))))))))

102

Анонимен

преди 1 месец

Проверете Джеф Безос ,Бил Гейт, Джак *** , Илон Мъск , дали не са на загуба ? Колко години ЛУКОЙЛ работи на загуба ? Забравихте ли , че МЕТРО отчиташе загуби ?

101

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 98Най-вероятно ще се изкара, че някои от собствениците на хотели по морето са взели парите от редовни големи печалби в някое казино.

100

Анонимен

преди 1 месец

"На мен ми е по интересно , защо интернет медии, за които се предполага , че са супер бързи , не публикуваха статията вчера преди или по време на протеста ,а чак днес ? Ами нмого просто , защото много хора щяха да се присъединят ." - И кой по-точно щеше да се присъедини? Аз докато не съм сигурен, че са си платили данъците, не бих тръгнал да ги защитавам. Също докато не съм сигурен, че всичко е както трябва, а не някаква пирамида, пак не бих тръгнал да ги защитавам.

99

anon

преди 1 месец

Престъпление е да се осветляват Понци схеми. Бъдете хора, ако няма нови зарибени как ще продължи схемата?

98

Анонимен

преди 1 месец

Огромните хотели по морето , някой пита ли ги откъде са взели пари ? Соларните паркове ? Аква парковете ? Ритейл парковете ? Моловете ? Този скандал ще стигне до Стразбург , гигурен съм .

97

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 92Парка има капацитет да печели милиони.Трябва обаче да се остави хората да работят.

96

Анонимен

преди 1 месец

АЛООО, АЦАПЕРИТЕ ДОКАЖЕТЕ СИ ЩЕТИТЕ - НЕ СА ЛИ 300 МИЛИАРДА???!!!...

95

Анонимен

преди 1 месец

Акционерите да се радват, че медиите говорят за този парк. Аз преди два месеца не бях чувал за него т.е. даже трябва да плащат на медиите за рекламата, която им направиха.

94

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

До къде може да падне интелекта... или по-скоро липсата на интелект: защитават престъпник, който не си плаща данъците. Дали си заслужават съдбата? Да, заслужено е и Шиши, боко, Кирчо тъппотто и всички подобни герои! Добрата новина е, че тези нищоправещи намаляват!

93

Праведен

преди 1 месец

Малко са - 200 млн !!!!!!!!!!!!

92

Анонимен

преди 1 месец

Ако това е пирамида, значи сега Ивелин ще разправя на "акционерите", че медиите са виновни за загубите им и да си търсят парите от тях т.е. ще си има някакво оправдание за загубите на ощетените. И какви 100 млн. причинени загуби и пропуснати ползи, след като медиите говорят за това от 1-2 месеца? По колко милиона печели парка на месец? Данъци плащат ли се? Сигурно според сметките на Ивелин в следващите 1-2 години са щели да спечелят 100 млн., но видиш ли медиите са прецакали схемата хахаха

91

Анонимен

преди 1 месец

Някой попита ли къде са парите предвидени за магистралите ? Държавата пирамида ли е , след като взема пари от хората , уж за магистрали и парите изчезват . Само да не се окаже , че държавата е най-голямата пирамида .

90

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 91През 90-те мутрите са рекетирали бизнеса.Сега бизнеса се рекетира от медиите и тези в парламентата.

89

Анонимен

преди 1 месец

Веднага да се Европейските институции трябва да се запознаят със случая .Трябва да стане ясно защо в България всеки който направи бизнес е брутално мачкан от държавата .Отворете една барачка за хамбургери и ще видите как ще действа държавата .

88

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

РУСКИ ПРОЕКТ ЗА ПРЕНАПИСВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.