19

Анонимен

преди 2 месеца

Рекетьори! С 39 депутата държавен преврат искат да правят. Направете им психиатрични тестове. Тези ни направиха на маймуни. До кога ще ги търпим?

18

МазнатаКоса

преди 2 месеца

ли вече е Острието на ДБ?

17

Анонимен

преди 2 месеца

Мошеници и шантажисти . Преди да влезем в ЕС никой не говореше за корупция . Имаше само дребна такава като даваш там 20 - 50 лева на някой чиновник за да ти свърши работа . Без тази дребна корупция въобще е невъзможен бизнес . Голямата корупция е евроатлантическата корупция щото трябва да се усвояват обществени пари . Излизане от ЕС и нато е истинската борба с корупцията . Така че като почне някой да ми говори като тия значи се опитва да ме клати . МОШЕНИЦИ А СЕГА И ШАНТАЖОРИ .

16

Анонимен

преди 2 месеца

Ха,ха,ха,ха, падам от смях! Депутати да се задължат с декларация, че ще приемат няколко закона?! Това е поредният удар по демокрацията и парламентаризма, нанесен от ПП,ДБ. Ами тогава, закривайте парламента, идете в едно кафенлне и подпишете декларации, Киро и Лена от парапета, знаят как. Парламент не ни е нужен...също и обсъждане, гласуване, лично, и експертно мнение... За уважение към избирателите, които са изпратили народните посланици там, да не говорим.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ей ся хахаха. Ей нахалството край няма бе.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Бе кви са тия бе? Хахаха

13

Анонимен

преди 2 месеца

ДНК тест на Просто Киро баджанака за Лена мустака :)))

12

мафиот

преди 2 месеца

Поредното дребно шмекеруване,предадоха президента с промените в конституцията и сега искат президента да наруши основният закон! Този път номерата няма да им минат,и Киротъпото няма да може да вика направихме ала бала през президента!МИЖИТУРКИ които отвратиха десните избиратели със седенето в скута на Пеевски!

11

ъ

преди 2 месеца

Каква е тая простотия, бе? За какво са им на тези 3 месеца? И какъв е този докимент, дето напомня на налуден ЕС регламент. Ние, страните членки, дрън-дран-дрън... Айде, друм на ППДБ, по-добре нови избори, отколкото да гледам пак Просто Кире и Молец.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо, непротивоконституционствувателствувайте!

9

Възмутен

преди 2 месеца

До 3 Чичо. Ай стига с тези изтъркани фейк постановки с пудели, аман от ченгеджийски номера от къмунизма! И на теб могат да ти скалъпят такава постановка! Аман от помия и клевети, само отклонявате вниманието от преоритетите на България! Важно за българите са Законите, затова работи Българския парламент!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Конституционалистите казват, че това е прецедент и изнудване на президента. Противоконституционно е искането. Това според конституционалистите е парламентарен преврат. Може да последва Импийчмънт на президента заради нарушаване на Конституцията.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Fenomenalno. Da napishat pisma na milleta etnos i da chakat otgovor ot milleta etnos, iska li, ne iska li...

6

Реалист

преди 2 месеца

Видяхме Ви и Вас! Поредните наведени слуги, такива не ни трябват, искаме политици, които да поставят България и българския интерес на първо място.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Tova moje da stane po-kachestveno demokratichno s mestni regionalni zakoni, prieti ot mestnite zakonoproizvoditeli obstinskite savetnici i mestni referendumi. Hem milleta i etnosa da e kachestveno informiran, hem da si zpazva odobrenite zakoni.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Тези 9 месеца нито един законопроект не приеха, сега за 3 месеца ли ще приемат всички точки от този ферман? Защо продължават да лъжат? Колко пари им даде Пеевски, за да бавят държавата, докато Пеевски си уреди статута в ДПС? Уж били против Пеевски, но единствено Пеевски ще бъде обслужен с отлагането във времето. Има някакъв заговор. Или искат да овладеят регулаторите докато могат. Понеже при нови избори няма да имат и 13 депутата.

3

Чичо

преди 2 месеца

Абе кой гледа пудела с пачките на Жиката

2

Истината!!!

преди 2 месеца

На ПП-ДБ по-скоро им трябва време за работа на Парламента, за гласуване на 7 важни за България Закони, а не властта на всяка цена!!! И Президента го разбра. Но тези с по-ниско IQ няма как да го разберат!

1

Реалист

преди 2 месеца

На двамата най-влиятелни политици в Германия - Меркел и Шулц преди 6 г. им бяха нужни цееали 5 месеца, за да съставят коалиционно правителство. Основната пречка пред създаването на коалиция беше разпределянето на министерски постове! Не мога да разбера защо в България бързат за нови избори! Защо дават само по седмица на партия, за да състави правителство!