53

какви преговори с

преди 2 месеца

губеща сила каквито са американците, ако американците печелеха далии щяха да се съгласят на преговори и примирие, хайде дайте го по сериозно нали това им целта на фермерите да завладеят богатата руска земя. Ама този път ядат големия ***. Лека полека си заминава хегемонията на измисления обор провъзгласил се за "най-великата страна".

52

Анонимен

преди 2 месеца

Типична партенка на английската жълта преса

51

Анонимен

преди 2 месеца

Гладна кокошка просо сънува,това им е работата на янките.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Путинарко май почва да скимти към щатите вече. Ми де ша оди то самая могучия, то голема работа

49

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя ще се пазари за колко да продаде Крим.Свършиха денгите.

48

Фердо

преди 2 месеца

От кога Дмитрий Гордон стана Дмитрий Гордън? Не мислите ли, че с такъв тип дезинформация, вместо да уязвите Путин, засилвате позициите му в Росия?

47

Анонимен

преди 2 месеца

Явно много четете жълти медии, а не слушате какво говори Путин. Слушайте Путин, каквото каже той, това ще стане.

46

Пютин Съвземи се

преди 2 месеца

Слаб, НеРешителен и Страхлив Президент си - Нали Имахте и Досега Споразумение - Минските - Измамният Запад - Спазваше ли ги - НЕ! Е тогава кви Нови Споразумение - Търсиш - Пак ще те Измамят, ама тоя път ще си и 100ци Хиляди Трупа НаЗад с Руските Войничета! Съвземи се - тая Игра само по Един Начин се Играе - с Ядрени Удари!!

45

Анонимен

преди 2 месеца

И щял да подари Калининград!

44

Ром'с

преди 2 месеца

Тези неща се знаят от медиите (е..не от Днес разбира се)) и Сън и Гордон са един дол дрьнки,както казваше баба Ви. ) Аз не съм Сън или Гордон,но мога да кажа ,че действително е излетял самолет от Москва за САЩ с представители ...но мирният план е Донбас и Запоржска и Херсонска област в Русия,а за Крим и дума да не става... Тъй Като идва Тръмп ,то украинците могат да загубят и Харков и Сумска област ,тъй че бръзат украинците и Байден и ко .Ермак не Дава на Зеленски да мисли за Минни переговори ..

43

Дядка

преди 2 месеца

До Дядо Соци 28 Няма безсмислена защита на собствена територия, превърната от окупатор от много далеч, в концлагер за местното, изконно население.

42

ами

преди 2 месеца

За добро за лошо всички опират до САЩ Те това е силата на земята

41

Анонимен

преди 2 месеца

Явно руснаците яко мачкат по целия фронт, че започнаха да излизат подобни статии.

40

АнонимеН

преди 2 месеца

ЕДИНСТВЕНИЯ ПЛАН КОЙТО ЩЕ СЕ ПРИЕМЕ ЗА ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА Е ТОЗИ НА ПОБЕДИТЕЛЯ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА А ДОТОГАВА ТЪПОТЕРОРУСКАТА МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕ ЗА МИР!

39

ааа

преди 2 месеца

Ако всичко беше наред при късия нямаше ден след ден да ни плаши с ядрено оръжие Той е лъжец типичен фашага

38

Мужик

преди 2 месеца

Ха ха ха, кой пък ще подпише международен мирен договор с човек обявен за пpecтъпник и чиито обещания струват по малко от хартията на която са написани. Някой въобще вярва ли все още на Путин?

37

Анонимен

преди 2 месеца

Правилно, САЩ разпалиха войната, с тях трябва да се преговаря.

36

Анонимен

преди 2 месеца

До FMC 35. Велика история на велик народ. А в днешно време някой държави все още са колонизатори и не се срамуват от този факт, а имат наглостта да се правят на демокрации.

35

Интересни новини

преди 2 месеца

редположения и догадки. Що ли ги четох, аз също си имам предположения и догадки. Само дето не ги публикувам, щото не ми плащат.

34

Анонимен

преди 2 месеца

И блокираха руските източници на информация за да ни цитират жълтата преса.