67

Анонимен

преди 3 месеца

Промяната е факт

66

Анонимен

преди 3 месеца

Избирате си ДПС и ГЕРБ и очаквате да се промени нещо?

65

Е,

преди 3 месеца

ко праим,както е модерно сега да се говори.Всеки отговор е безмислен.

64

К9

преди 3 месеца

Бразилците са свикнали да идват на стада и само тогава се чувстват силни. Видяхме обаче какво се случва, когато видят друга организирана група срещу себе си (справка Катуница). Тогава жив бразилец не можеш да видиш, защото са се навряли в миша дупка. Какъв е извода? Крайно време е да спрем този бразилски терор, като за целта бъдем ЗАЕДНО! Нека вкараме бразилците там, където им е мястото, защото иначе нищо добро не ни чака! Видите ли бразилец да издевателства, групирайте се и бъдете безпощадни.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Да познаем ли от кои са?

62

Анонимен

преди 3 месеца

Пълен разпад на държавата, всеки си е взел правосъдието в собствени ръце а милиционерите ако арестуват престъпниците ги пускат след има няма 24 часа. Докога ще търпим престъпници да ни диктуват дневния ред?

61

Анонимен

преди 3 месеца

Евроатлантиците не позволяват да се случват подобни неща! В Германия, Австрия, Франция , Англия, Швеция, Швейцария е рядкост да видиш подобни сцени, докато тук и колкото ходиш повече на изток е ежедневие. В Любимата ти Русия е така! Латинска Америка, Индия,Африка е така! Само в Запада няма подобни неща! Там където владее корупцията това което виждаш е ежедневие! Корупцията е благодарение на ГЕРБ, ДПС и БСП основно!

60

Марга Рит

преди 3 месеца

То пък една полиция...Чакат да приключи боя и тогава отиват.

59

Факт!

преди 3 месеца

Живеем в р0м$к@ държава, малцинство сме!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Гласоподавателите на ГЕРБ и ДПС станаха неконтролируеми. Ако се беше разиграла обратна сцена щяха да скочат от всички страни, колко са дискриминирани.

57

Анонимен

преди 3 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

56

Анонимен

преди 3 месеца

Аз не откривам разлика международните и част от Българите! Като няма законодателна власт , всичко се случва! Законодателната власт е подчинена на ГЕРБ и ДПС!

55

САНАТОРИУМ КАРЛУКОВО

преди 3 месеца

ТАМ НАЙ ЧЕСТО ОТСЯДАТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПП, ДБ, ВЪЗРАЖДАНЕ, ВЕЛИЧИЕ, ИТН.... ГЛАДНОТО СТАТУКВО, ДЕТО НЯМАТ ЗАДРЪЖКИ

54

Бай ви Тодор

преди 3 месеца

Да ви е честита демокрацията и евроатлантическите ценности!!!

53

Здравеняк с макаров

преди 3 месеца

*** башибозук вече вилнее в България.Отгледахме си биячи и наркотрафиканти.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Колко евроатлантическо

51

Фед Красивия

преди 3 месеца

До Армагедон:Добре бе отворко.Аз като врял и кипял по побоища, да те питам:Гледайки клипа и тая тумба,ако излезе 2-ри мъж да му помага,кажи според теб какво ще стане?Хайде форумен РАМбо,кажи.Ако искаш да ти го спестя.Вероятно огромно озлобление в тълпата(които само чакат да има ответна агресия) и ако дори се измъкне жив ( не наръган или пребит от това стадо) те чкат безкрайни разкарвания до съда в Ловеч,а през тва време ще се нароят още 5 чавета, ти ше фалираш от трансопртни разходи,задължен си!

50

Анонимен

преди 3 месеца

Избрахте си мутри да Ви управляват, такива ще Ви бият!

49

Анонимен

преди 3 месеца

В щатите от полицията редовно разстрелват подобни елементи. После малко *** протестират и толкова. И в България трябва ромите рецедевисти да се ликвидират, видя се 49 години не стават хора от тях.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Няма особена разлика межди Ромите и Българите! Еднакво недоразвити са! Така се възприемат в цяла Европа! Причините основни са политиците от ГЕРБ, ДПС, БСП, ВМРО, НДСВ и сегашните има патерици като ИТН. Те имат всичко: прокуратура, парламент, съд и полиция! Това е причината да бият и убиват без да се притесняват! Това е реалността!