73

Анонимен

преди 3 месеца

Путин очакваше само с пропагандата си, да го посрещнат с хляб и сол в Киев, не стана работата... кога ще стига до Лисабон, не се знае, мейби след 1000 години :))

72

Анонимен

преди 3 месеца

Не трябва да му дават много широкообхватни, че ще вземе да пропусне целта в Русия и да бумне оттатък )))

71

Анонимен

преди 3 месеца

До До 69- 71 - Тая чужда армия не нахлува ей така. Те си знаеха предварително че Русия ще нахлуе, американците казаха че Русия ще нахлуе в Украйна. Зеленски тогава каза че няма такава опастност и запада да не предизвиква психоза. Тази война е предизвикана и дълго чакана от сащ. Не очакваха явно руснаците да са толкова подготвени, мислеха че за няколко месеца ще ги спрат със санкциите и оръжията за Украйна. Гледаш много опростенчески на нещата. Няма война без причина.

70

Бидон с деменция

преди 3 месеца

зеленски говореше на свещи щото цяла героична украйна няма ток поради непрекъснатите победи. пак поради победите няма и храбри украинци вече и го удариха на дистанционна война срещу мирни хора

69

Историк

преди 3 месеца

Нека ви припомня отговорът на Мадлин Олбрайт на въпроса "Вярно ли е че в Ирак загинаха половин милион деца?". Отговорът беше "Това е загуба, която ние можем да си позволим." Нещо да ви напомна на днешните изявления за война до последния украинец? Загуба, която Америка може да си позволи.

68

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Нямаш проблем.Путин веднага ще ти прати няколко ФАБ-а 3000.Само си дай трите имена и адреса

67

от БСП Кюстендил

преди 3 месеца

Севодня я уже заработал пят тъйсяч рублей но я не магу пакупит ничево с ним. Можна толко адин пробит капппут...

66

Анонимен

преди 3 месеца

Недей така мен, нема да останат хубави рускини (поне докато са млади) за шибалка, съвсем ще ги затриеш :))

65

Анонимен

преди 3 месеца

Важното е, че бункера на путин е зареден със западни стоки

64

Анонимен

преди 3 месеца

До случаен минувач. Именно те толерират сорросоидите.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Как Зеленски да предодврати война като малоОмното кремльовско жуже си е навило от 10 г да граби територии

62

Анонимен

преди 3 месеца

Народа му то избиват руски фашисти

61

Ffv. Xxj’´n

преди 3 месеца

Егати безсрамника! Изби си народа тази марионетка на Сащ! Гнусни предатели са тези на власт в Украйна. Държава построена от русите. Гдр бе витрина на източния блок, Украйна на Ссср. А само какви пропагандни епитети се използват срещу руснаците! Получи се една гръцка трагедия. Детето предало родителите си трябва да умре!

60

До 69

преди 3 месеца

Какво значи да допусне война, когато чужда армия нахлу с танкове в държавата му? Да не се отбраняват ли

59

Случаен минувач

преди 3 месеца

След анализ, проведен с помощта на ИИ, се установиха устойчиво повтарящи се правописни и пунктуационни грешки в статиите на "Днес" от последните две години и антируските постове под тях.

58

Анонимен

преди 3 месеца

До До 57 - 59 - Зеленски ако си защитаваше народа нямаше да допусне войната. Ама неговите "приятели" от един остров му казаха 'Нека просто да повоюваме' и ей го резултата. Той за това Зеленски постоянно реве за пари и оръжие, щото му обещаха че ще му помогнат във войната срещу Русия със всичко което имат. Зеленски запали европа защото им се върза на играта, сега ще подпали и света. Ако се озовеш на фронта в някой слънчев ден му благодари за предоставената възможност да убиваш руснаци.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Изражението казва всичко!!!

56

Анонимен

преди 3 месеца

А путин иска да пробва от ботокса на Ким Чен Ун

55

Анонимен

преди 3 месеца

До 64: само да ти напомня, че путлероджендърите сте фенове на личната секс играчка на Ердоган или забравихте как Путлерина я мина цяла Анадола когато ходи да проси от Ердоган помощ за Украйна? Това комунистите много обичате да обвинявате другите в собствените си грехове. Все пак Путлерина е първа дружка с Иран, дронове взима от тях срещу преспиване с ходжата им разбира се.

54

Бургеров

преди 3 месеца

Халката на кремълския жужак се поразхлаби, вече не плаши че ще удари запада, след като видя че и вълчанск не може да вземе. Сега вече ще го пръцат в ушите.