120

Анонимен

преди 3 месеца

Е,значи сега излиза,че вие сте единствената читава партия,останалите да се скрият под масата и вие ще търсите някакви неоткрити от никого експерти,неизвестно откъде! Айде моля! Ша ни повтаряте или да се загащваме!

119

Анонимен

преди 3 месеца

Да преглътнем всяко его елате да се съберем и престъпните ПП,ДБ да изметем.

118

Анонимен

преди 3 месеца

Що не си пееш песничката за Лена, че по ти отива на евроатлантическия акъл?

117

До все още не са

преди 3 месеца

Ами те оцеляха .

116

Марк Твен:

преди 3 месеца

Една лъжа може да обиколи света, докато истината и ще си връзва обувките.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Абе помним,че на изборите премина долната граница за влизане в парламента с 6% и нещо! Сега убеждаваш,че по големите и по успелите в изборите партии не си заслужават гласовете! Ами и двайсет пъти да има избори,вие все ще сте близко чертата! Истината е че си пял на много от масите на днешните лидери в политиката и не само! И нямаш маята,където казват старите хора!

114

Анонимен

преди 3 месеца

Помните ли, че всички гласувахте за мен, а аз предложих продавач на шнорхели за министър-председател? -------- Какви времена бяха! Няма да се върнат.

113

До До 108

преди 3 месеца

Ми тогава да не го отразяват мисирчиците, ше кажеш че по цял ден висят у фейса и го чакат да напише нещо. Сигурно партийната субсидия се харчи за да се отразяват фейспостовете на вампира, наркаша, наречи го както искаш.

112

До 108

преди 3 месеца

Не разбираш ли, че не може да се появи на слънце? Вампирите могат да излизат само през нощта.

111

Учиндолеца

преди 3 месеца

Е обсебен от ПП.С тях ляга,с тях става.И има защо.Откакто те се появиха ИТН от първа политическа сила се бори за да мине 4%

110

Анонимен

преди 3 месеца

Помните ли, че всички гласувахте за мен, а аз предложих продавач на шнорхели за министър-председател?

109

Да

преди 3 месеца

От вас и то няколко пъти

108

Анонимен

преди 3 месеца

Помним и кагда 20% от избирателите доказаха, че са пълникретени давайки гласа си за това недоразумение, което буквално сенасра. Айде да не си припомняме.

107

Василев

преди 3 месеца

А онзи от Величие ви взима хептен за шарани, то бива такова ниско ниво и подценяване на човешкия материал, ами той направо се гаври с вас, като ви разправя врели некипели, как първия ден преди гласуването са го привикали и са го изнудвали, той закъснял не се е заклел, и веднага става топ новина , раздува балона как Величие се бори срещу корупцията!Направо няма такава държава , но пък има такъв народ!Агент Патрик Грейвър!ЦРУ!!!

106

Анонимен

преди 3 месеца

Но най-голямата лъжа на 21-ви век е:- Прочетох и приемам условията за ползване!

105

Анонимен

преди 3 месеца

Хора спрете да обръщате внимание на фейсмена. Ако има нещо да казва да се появи на слънце сред хората и да говори.

104

До 87

преди 3 месеца

До България е Не, Българи не е позор! Позор са мошеници като Асен Василев и Кирил Петков с претенции да са "най-добрите" управляващи! Би било смешно, но ни касае пряко всички нас и е фатално за България!

103

Анонимен

преди 3 месеца

Aма вие от Днеса наистина искате човек да си изповръща обяда! Първо ми слагате снимка на Копейкин, сега и на дългия мpъcник! Слагайте поне по една червена точка, пишете предупреждение "ypоди" или нещо подобно

102

НОВ ЗАКОН-БОНУС 50

преди 3 месеца

ПАРТИЯТА ПОБЕДИТЕЛ - ДА ПОЛУЧАВА БОНУС ОТ 50 ДЕПУТАТИ И ТАКА ВИНАГИ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА НЯМА ВЕЧЕ ТАЗИ МЪКА - 4 ГОДИНИ ИЗБОРИ И ЗАГУБА НА ВРЕМЕ И ПАРИ..... ПАРТИЯТА ПОБЕДИТЕЛ ТАКА ЩЕ СИ НОСИ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, АКО НЕ СЕ СПРАВЯ, НАРОДА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕ ДРУГ ПОБЕДИТЕЛ....... ТАКА И МАЛКИТЕ ПАРТИИ НЯМА ДА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ВЕЛИКИ,А ВСЪЩНОСТ СА ДАЛАВЕРАДЖИИ....

101

Помним,помним

преди 3 месеца

Как се съюзи с ГЕРБ и ДПС и свали единственото правителство,в което ГЕРБ и ДПС и техните обръчи от фирми не участваха .