201

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 3 месеца

Дойче Веле първо да каже колко точно танка има в германската армия.

200

Анонимен

преди 3 месеца

руските войници пълзят като плъхове в канализацията на чеснов яр в изпражненията, но украинците ги откриват с термо камери и ги избиват в канализацията като мръсни мишки

199

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Руската армия не остава без танкове в една съчинена между Москва и Киев "война",чиято първоцел е фабрикува ето на СЕВЕТСКА МИГРАЦИЯ В ДЪРЖАВИТЕ НИ С ЦЕЛ ОКУПАЦИЯ НА СЪЩИТЕ И ЕЛИМИНИРАНЕ НА ИЗКОННОТО НАСЕЛЕНИЕ. Вече съм казвал,че Зеленски е отвратителен актьор и просто око може да види в поведението му сервилизъм към Путин. Определям го като вице на Владимир Владимирович,който зле играе ролята на хакнат от природата . Пазете България от украински мигранти.Това е опасното!

198

До 82 ОБМР

преди 3 месеца

Айде да излезе,че не само не можеш да пишеш ,а и че не можеш и да смяташ,за по сложни неща няма да говорим

197

Анонимен

преди 3 месеца

Вместо да цитирате тия набедени журналисти и анализатори от тая фейк медия"Deutsche Welle"не е лошо да споменете,че точно днес Германия започва война с Русия която губи безапелационно,та не е лошо да се припомни това на всички нас и най вече на швабите!

196

Прайд

преди 3 месеца

До 202 Е как така си хем си неутрален, хем праховете са ти проблем някакъв :D

195

Информационна война

преди 3 месеца

Срещу Русия.

194

неутрален

преди 3 месеца

До АнонименРуснаците се борят срещу фашистите от САЩ и ЕС, които искат да диктуват на света какво да правят.Ето, и прайдовете ни насадиха у нас!

193

82 ОМБР

преди 3 месеца

Да сумираме славянството,а!? От едната страна са прасетата,който си преписват(без никой да ги моли за това) "спасението"на славянството,и са някакви специални жалки 120 000 000(другите до 148 милиона са мюсюлмани),от другата страна хора който са готови да умрат,но да са далеч самозванците"спасители"са Полша(43 000 000),Украйна(35 000 000),да продължавам ли със славяните който плюят на прасетата!?

192

неутрален

преди 3 месеца

А днес е 22 юни! Не виждам вече някой да си спомня тази дата от историята, затова човечеството ще страда от повторението на грешките и!

191

Свършили а

преди 3 месеца

Русия за втори ден използва нова планираща, ФАБ 3000

190

Анонимен

преди 3 месеца

Това е "новина" на Дойче Веле, която не е предназначена за Германия, а за надъхване на наивници от източна Европа, за да могат да ни излъжат лесно за доброволци като пушечно месо за Украйна. Същата тази "коректна" Германия, която най-умишлено разруши нашата икономика в последните 15-20 години, същата Германия натресе най-умишлено Борисов като министър-председател за да изгонят най-кадърните специалисти от България и да разрушат всичко.

189

Факт

преди 3 месеца

На днешна дата през 1941г.Германия напада СССР.

188

82отдавнамъртвабрига

преди 3 месеца

ракетите на руснаците свършиха май 2022, танковете през юли 2022, а още през юни 2022 - пехотата (който не е убит е емигрирал). само диванните експерти у нас не свършиха - и техните прогнози как след малко ходът на войната ще се обърне. ако руснаците вече не са на фронта - с кого воюва украинската армия, и защо още не е в мацква?

187

Анонимен

преди 3 месеца

Тия наистина вече прекаляват с всичката олигофрения с която ни заливат!То не бяха смъртосно болести налазили Путин,то не беше фалит на Русия,то не беше свършване на ракети,самолети,танкове и личен състав в руската армия,ха спрете се вече,вярно е и едните и другите търпят загуби,ама тия нескопосани ежедневни промивки са съвсем за наивници!

186

До.191

преди 3 месеца

Ами спираме украинската простотия, която ни пробутват иначе дали имали и нямали танкове си е само тяхна работа

185

Анонимен

преди 3 месеца

Установих, че тук има един 7:0

184

Анонимен

преди 3 месеца

Какви танкове бе??? Руснаците се бият с лопати само. И крадат перални за чиповете. Танкове има само Окраина и то от най=добрите абрамси, леопарди, челинджъри и още много. Ама горят да му се и невиделото, дали са прегрели или от слънцето никой не знае.

183

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ми пука за руснаците!? На вас?

182

До 82 ОБМР

преди 3 месеца

Ами ти като не си виждал букварче означава ,че нямаш 8-ми клас и за това не можеш да пишеш .Е колко пък важни мнението на някой ,който няма 8-ми клас.Ей там да пасе магарето,а не да дава мнение