83

БАЧКАТОР

преди 3 месеца

Стига с тези фалшиви ценности. Особонето т.нар. патриоти.Който както иска да се определя.Важното е да се отнасяш съвестно към хората и работата,да има взаимно уважение.Всичко друго няма смисъл.Толкова сме изостанали от света,че не можем да се погледнем.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Това е срам и позор. Истинско падение, очевидно и в Столична община е пълно с гейове, за да разрешат подобна глупост. Все се питам да ходиш и афишираш своята сексуалност.,има сайтове за запознанства да ходят да се. щракат колкото искат. Направо ми се повръща, да нямаш съчувствие към паметта на починалите и да ходят да се кълчат по улиците, за мен това е безумие. Адмирации към изказването на г-н Контрера.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Хах.. Присмял се хърбел на щърбел.. Тоя човек не се ли вижда какъв е гнусен циианин? На негово място бих си изтрил акаунтите от социалните мрежи, преди някой да ми се е подразнил на цвета на кожата и селското излъчване и да ме е пребил...

80

До 90

преди 3 месеца

Ами не е единственият бе Резников

79

Анонимен

преди 3 месеца

Да не говорим, че от тия 90% ще са неннормалници от други страни, че да изглеждат повече.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Точно много джъниърчета, дето не могат и да кодят толкова са си повярвали, че са новите божества и пишат тука. Да ви кажа, повечето ви шефове не са програмисти. Това че знам програмиране не ме прави по дефолт нещо невероятно. Съврменните езици не са това, което беше преди 20 г., ама ако дам такъв скрипт на някои от "разбирачите" дето пишат тук ще се чудят какво е това. Иначе много отворени и много ан ги разбират нещата

77

Българин

преди 3 месеца

До Анонимен 92 Аз не съм ти "батка" и както се и очакваше, се измъкна по терлици, като се оказа, че изобщо не става това, което твърдиш.

76

до 63

преди 3 месеца

""""""Софиянците те издържат, бедняко. Софиянци плащаме заплати"""""""" ------- Ся, да вземе да обясниш на "Провинцията", как Софето "храни" Бг??? Каква промишленост има - лека и тежка, какви и колко заводи, фабрики и предприятия има у Софето, каква продукция произвеждат, къде я продават... . Каква Сел. стопанска продукция има у Софето - зеленчукова, зърнена, животинска и в какъв обем? Ай..., чакаме с нетърпение да ни светнеш... с Факти и Цифри!!!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Вече ми омръзна да слушам как джендерите имали права и могат да си правят каквото искат. Ние нормалните нямаме ли? Че и смемногократно повече от джендерите, ама не се съобразяват с нас, а с болното минималцинство.

74

Анонимен

преди 3 месеца

се ми е тая, така и немога да разбера що се дърлите

73

Анонимен

преди 3 месеца

До Българин - Аз батка, нио не твърдя, прсото не разбрах, ал лъгъбътъкютата били нормлани? ЛБ-то айде ... Г-то до нейде, ама тътътъ ....

72

Анонимен

преди 3 месеца

Най-добре е на следващия прайд да извикат Лили Иванова да пее, за да може и по-възрастните да приемат лгбтк. Може да и напишат лирика и да изпее химн за прайда.

71

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 81 - Додкрепяй си ненормална щерка, ама пак ще е ненорамална :)

70

Българин

преди 3 месеца

До Анонимен 86 Ко, "ко"? Кое не разбра? Казах, че такъв парад се направи и не стана, каквото твърдиш, че щяло да стане.

69

Анонимен

преди 3 месеца

До IQ 3.14 - Има ли някаква вероятност, да го преведеш написаното на български?

68

Анонимен

преди 3 месеца

"Ми то се направи (не на "нормалните", те и ЛГБТ са "нормални")" - ЪъъъЪъЪ .... ко?

67

Java

преди 3 месеца

До до 55 И аз съм програмист, но изобщо не поддържам тези ценности. Нито харесвам чужди знамена пред общината. Стига стереотипи. Има много нормални колеги които виждат какво става. Аман от *** и фили, фоби. Искаме нормална мирна държава, да растат децата ни без да ги преобличат с дрешки на другия пол и да им обясняват че е нормално.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Смешно ми е, кото гледам единт от по-дъртите ТВ водещи, всеки път, когаот чете новина, как някой го били, щот бил гей и вика "Лелее, аз не мога да повярвам, че в 21-ви вен", а като го знам на какво казва за тях иначе ...

65

Българин

преди 3 месеца

До Анонимен 76 "Щом има гей парад, трябва да се направи и парад на нормалните" Ми то се направи (не на "нормалните", те и ЛГБТ са "нормални") и нищо такова каквото твърдиш, че щяло да се случи не се случи. Това е ФАКТ.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Дъщеря ми харесва момичета. Като майка ще отида с нея, за да я подкрепя. Така се е родила и ми писна в България да разправят, че това не е нормално, като по цял свят е обявено за нещо съвсем нормално.