38

Отвратително

преди 2 седмици

Икономистът предлага Китай да отвори пазарите си с ЕС и САЩ, и да затвори за Русия. Тогава войната щяла да приключи за 1 седмица. Русия в колапс, а САЩ и ЕС ще се съвземат след тази разрушителна за тях икономическа политика.Всичко е пари за тях, нито един човешки живот не значи нищо. Кажете го на украинските семейства, загубили близките си това, руските го знаят! Кажете го на десетки милионите украинци напуснали Родината си, за да ги подмятат сега като мръсни парцали в чужди страни!

37

Анонимен

преди 2 седмици

Доларът бил на свободен дрейф, а 200 рубли са един долар. Форумният икономист*копейка пак ръси мозък.

36

така е!

преди 2 седмици

Китай прати ли два отряда от по милион - да си вземе Мотор Сиич който уж урките им продадоха ама ги хързулнаха - и войната е свършила!

35

Бяй Си

преди 2 седмици

Всеки убит русски оррк е добра новина за Китай

34

петродолар вече няма

преди 2 седмици

Арабите пуснаха долара на свободен дрейф, БРИКС минават в национални валути. На американците им се риве ама стически още не не го правят на глас! :)

33

Бирата

преди 2 седмици

Ще има Мечката и Дракона да се забавляват правейки си карамболи с галски петли,немски крави и проскубани британски лъвове.Кой каза НАЗДРАВЕ?

32

Анонимен

преди 2 седмици

Съвсем скоро ще е времето когато Китай ще окупира Сибир и тогавашният руски президент ще обикаля да търси съюзници. Ама освен посранните български русофили с басстуни и ченета няма кой.

31

Ари Голдберг

преди 2 седмици

Моята Нова Родина е Китай - до 100 години, ще ги Докараме с Прадчедите Подмолно, както Кабала и Талмуд проповядват, до същата Разруха, до която докарахме и САЩ и Русия - все пак 1917, Братчедите в САЩ ни Финансираха да Поробиме Русия!

30

Анонимен

преди 2 седмици

Китай печелят от сегашния сценарий. Те като цяло печелят от почти всеки сценарии понеже рядко участват пряко в конфликти. Освен това, не заради тях започна войната, за да им търси света отговорност. Войната е на САЩ, ЕС, Украйна и Русия. Те да мислят как да я прекратят.

29

IQ 3.14

преди 2 седмици

половината от изравнените със земята заводи втч азовстал беха собственост на китайската държава, или в процес на продажба. китайците само от азовстал са 10 милиарда долара назаде. ако рекат "да спрат войната" така ше светне бело откъде москвабад, че тука на чебураторите ше им изпадат чейнетата

28

ДЯДЯ ВАНЯ

преди 2 седмици

Как така ще спират войната? Що ? Ама от къде на къде бе ? 700 000.руски войници са на в Украйна каза Путин ! .... Украйна и НАТО само трябва да фи ликвидира и 700 000 рускини са наши ! На плажа в Слънчев бряг ще има надупени за по 5 лева колкото си щете ! Русия ще са новите Филипини ! Не бива да свършва войната ! Искаме рускини ! Хохохоооо

27

Гошу

преди 2 седмици

Китай имат най-мощната противотанкова бригата. 1 милион човека въоръжени с гаечни ключове

26

IQ 3.14

преди 2 седмици

До Чичко Си е доволеня виж статистиките кой е най големия клиент на ферари и сателитните снимки докъде са стигнали със залесяването на гоби, и тогава приказвай колко са бедни китайците

25

Домбил Бомбасов

преди 2 седмици

До Анонимен23 ако не бяха на практика узаконили куфарната търговия целия вилает от пловдив надоле и северозапада щеше да ги изколи до крак на жълтите павета, барабар на дядото на оня спасителя с танковете

24

Фитока

преди 2 седмици

Обема на тази борда е по да десет милиона долара дневно и борсата е без значение,освен за политически демонстрации.Китай пък няма начин да не е доволен от ЕС и САЩ след като последните години се чудят как да ограничат китайския внос с все по-високи мита,последно ЕС 38,1% за ел.колите на Китай,а над половината немски нямат купувачи.Китай като им сложи ответни санкции и безработни и от други сектори в ЕС ще има.Китай как ли да не зареже Русия заради гримирани бабки.Хо,хо,хо!

23

IQ 3.14

преди 2 седмици

руския икомунист требваше да се сети да вика китайците да омиротворяват донбас преди да бомбардират децата в мариупол с бетонобойни бомби. си няма да си заколи кокошката дето снася златни яйца, за да може иванушка да сръбне чорбичка, щот е махмурлия, а покупателната му способност е колко на гол *** зад градински нужник

22

Анонимен

преди 2 седмици

Елементарно уотсън. Който е живял в "хубавото байтошофско време" го знае. Хората имаха (уж) пари, но... Нямаше какво да си купиш с тях. Викахме му дефицит. Когато границите се поотвориха и дефицитът понамаля, за сметка на инфлацията се оказа, че парите които сме имали не струват нищо, защото никой не искаше левчета с които няма каква стока да купиш.

21

Чичко Си е доволен

преди 2 седмици

Има си голям суровинен придатък, в който може и да пробутва субсидирани от държавата (за сметка на изкуствено държаните в бедност китайци) стоки второ и трето качество. И руснаците също като китайците са се примирили с мизерията (80% от тях така и не се измъкнаха от нея, даже когато Русия се беше опомнила малко - олигарсите трябваше да имат яхти за по 300 до 500 милиона долара, нали?) Ситуацията уж е празник за двамата диктатори. Но и руската, и китайската икономика малко се цепят по шевовете...

20

Анонимен

преди 2 седмици

Щом се надяваме Китай да ни оправи,ще ни оправи,само че по китайски.

19

СалмонЕЛКА

преди 2 седмици

Пищенето и к8и4енето на трансатланши33итата от своя въображаем циливилидебили3ован свят... Безценно :) :) :)