23

Анонимен

преди 3 седмици

Започвайте да четете как се действа след ядрен взрив на 3000 км.!

22

Анонимен

преди 3 седмици

Охааа златото ще скочи предвоенно. Краят е близо, запасявайте се.

21

морски

преди 3 седмици

За това и Сезона ще е много слаб по морето. То не беше Каховка, то не бяха мини във водата...

20

Коко

преди 3 седмици

Неумни хора сме в неумна организация и не знам. Нито нато нито европейски съюз са ни помогнали с нещо (и ние на тях естествено). Америка само разбутва нещата извън територията си. Недобри хора са американците. Мога и друго да напиша ама ги цензурира сайта нещата.. Ще ни вкарат в конфликт, който не е наш. Хайде сравнете украинец с руснак!?!? Един дол дренки, лоши дренки, неумни дренки, нахални и надценяващи се

19

Анонимен

преди 3 седмици

НАТО не е на територията на ЕС. Правят търговия с оръжие на чужда територия.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Както и да кръстиш една армия тя си е армия. На куршумите и бонбонки тик так да им викаш те пак ще си убиват. Същото като с агентурата - може да им викаме ако искаме - сестри на милосърдието или пък лекари без граници, но те все ще са си агентура.

17

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 3 седмици

Мене НАТО може да ме хване за макарите. Ще пращат онези, които са зависими, вземали са пари от НПО-та. Тук изобщо няма да върви украинския сценарий с ловенето на хора по улиците защото ще има много разбити мутри, а България е малка и знаем всеки къде точно живее - ще има запалени къщи, имоти и коли.

16

Ото

преди 3 седмици

Крайната цел е Украйна да остане без украинци. Напътствия е да се изпълни, още няколко години трябват.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Когато чашата прелее , Русия ще удари и много ще боли..

14

Анонимен

преди 3 седмици

СА разкъса на две 50-годишния договор с Пиндостан да продава своя нефт само за $.

13

ъ

преди 3 седмици

НАТО ще се мъчат да постигнат някакъв успех преди изборите в САЩ. Като ги гледам какви са умни и красиви, шансовите им клонят към нула. Горките украинци, ще ги занулят. А вероятно ще подхванат и нас, източните им "партньори". И тогава ще стане голямо мазало...

12

Само да вметна

преди 3 седмици

Значи идеята е,докато това старче с деменция е на власт,да направим каквото можем? Докато Тръмп не се е " върнал"? А той ще се ВЪРНЕ Гаранция! Ами нека праща САЩ американски войници,а не от Европа! И да напълнят Украйна с оръжие,няма вече Украинско пушечно месо! Русия ще Мобилизира поне още 400 000 войници и пак ще е напред !-:) НАТО нищо Не може да направи! А намеси ли се от други граници граничещи с Русия.То ескалацията е неизбежна! Тия мътят май че война в Европа!!

11

Анонимен

преди 3 седмици

Предписание от НАТО : All Marra fermentation...Всичката Мара втасала...

10

Нето

преди 3 седмици

Натото голям го вади а с една Русия не може да се справи. В началото на войната Украйна имаше 1800 танка - повече от сбора на танковете на всички страни в ЕС. За сравнение Англия има 150 танка. Ама като са глупави славяните да се избиват взаимно а американците само им гледат сеира и ги насъскват. Ако армиите на Русия и Украйна бяха тръгнали заедно на запад за една седмица щяха да са на Ламанша. Разделяй и владей.

9

Атлантически глуб

преди 3 седмици

Колко мъдро и далновидно е било решението на бг политиците набързо, без реферндуми и обществени обсъждания да влезем в НАТО, сега след Украйна, ще ни набомбят първи.

8

Дедо

преди 3 седмици

Маджарите /унгарците/ станаха за смях със страхливостта си от война и Русия . Язък ,че са наследници на конен и войнолюбив номадски народ . За сметка на тях финландците заслужават уважение за смелостта си ,нищо че са малоброен народ .

7

Анонимен

преди 3 седмици

До Слава Укран БРАТЯ - Щом не си на укрофронта, изоставил си ги! Недей да фалшивиш по сайтовете.

6

Анонимен

преди 3 седмици

22-ри век: над земното кълбо безсмислено обикаляха самолетите на НАТО. Запасите от нефт бяха свършили навсякъде.

5

Слава Україні БРАТЯ

преди 3 седмици

Никога няма да ви оставим сами в битката с уродливото кремълско ZЛО, Украински братя и сестри! ГЕРОЯМ СЛАВА!

4

Ze nigmar

преди 3 седмици

Кв'о станало?...:)))