208

Колина

преди 3 месеца

Подкрепям наборната военна служба да се върне за кратък период време! 3-6 месеца. Нека младежите да знаят що е то отбрана и да се учат на патриотизъм, а не да се шляят и да правят глупости. Скоро няма да останат мъже, които са минали през военно обучение, съвсем сме като разграден двор.

207

Нора

преди 3 месеца

Прав е Гадев,за всички донаборници,новата военна подготовка е едногодишен и безплатен интернет! Чорапа,пак сънува нещо!

206

Казарма

преди 3 месеца

Май наистина се налага военна подготовка за младото поколение (че и за доскоро младото).. Малко ме притеснява, обаче, проблемът с нарко-допингите в съчетание с оръжието в ръцете на въпросното обучаващо се поколение.

205

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Сър Пичук па аз съм 100 про дюстабан и още съм гвс на тефтер. а на шефа на шесто син му не изкара и новобранския център що мтлбто го депресирало и като работел двигатела треперела зимятъ и било стражно.

204

Нквд

преди 3 месеца

Поколението от 1988 до 2008 са най ценните мъже в момента за армията, а те не са ходили войници, тях трябва да се подготвят и научат, а не деца набор 2010 и тик токъри

203

IQ 3.14

преди 3 месеца

да питам за един преател, ше нагласиме по некв начин болтовете след пенция като преподаватели за задължителен предмет като нво как беше. ше въведеме и наборна армия всички хюмнозавъри да си пратят чайветата да ги храниме и облечеме и ше има пак балатуми за крадене и подкупи за гсп. кой ше плати масрафа? че едни хора много са се загрижили за парите на американския данъкоплатец дето "изгаряли" при комшиите

202

Анонимен

преди 3 месеца

Ако ще е като казармата едно време няма нужда. Пълна загуба на време, нищо не научаваш освен как да се гавриш с другите. Нищо чудно, че руската армия е такава пародия все пак бяхме по техен модел.

201

До 206

преди 3 месеца

На следващите избори ще има само Величие и всички останали.

200

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото повече дни от изборите минават и чета и се интересувам почвам да разбирам, че за тази държава има някаква надежда щом Величие се появи.Радвайте се българи.Съжалявам че не успях да гласувам за Величе.То е ясно че на следващите избори ще го направя.Не мога да повярвам че такива свестни хора влязоха в парламента.Те нямат нищо общо с останалите.

199

До 199

преди 3 месеца

Просто си ги представям как искат военните ию дрехи да са модни и да им се виждат татуировките. "Туй автомат ли е иииигаси ама много тежи няма да го нося"

198

Сър Пичук

преди 3 месеца

А в казармата ще се ходи както преди 89.децата на плебса, а номенклатурните деца до един се оказва с дюзтабан. Тези ги знаем. В другите държави има армия, защото им се плаща, а ние имаме пост соц *** като чорапа

197

Анонимен

преди 3 месеца

По добре да инвестираме в учени да измислят нови оръжия може и ядренни, роботи съвременни оръжия...а не в жалки кашици с метли....дето и за метачи няма да стават

196

Анонимен

преди 3 месеца

Не ни трябват военни! Тярбват ни иновативни умни млади хора . Като създаваш военни създаваш обикновено глупавви хора, които после нямат реализация. Не случайно след 89та се родиха мутрите. Какво да правят необразовани хора , които могат само да се бият ? Естествено че залитнат към престъпния свят. Всяко нещо си има последствия. Армията трябва да бъде само професионална и по желание.

195

Анонимен

преди 3 месеца

въведете доброволна наборна служба и изискване за заемане на държавна служба да е същата да е изкарана, така :)

194

1

преди 3 месеца

Ако си мислиш, че можеш да ги научиш на нещо пробвай, колкото до зомбитата.....

193

наблюдател

преди 3 месеца

Стига с тия наборни служби, партенки и други. Времето ми в казармата беше напълно загубено време. Няма кой да се бие на фронта, обучен или необучен, не ви ли е ясно. Няма кой да си даде живота за мафията, която управлява България. В момента държавата е мащеха за народа /ограбена от политици и му три държащи се нагло и арогантно/, тъй че Радев да не се напъва.

192

Мдаа

преди 3 месеца

Гласувайте за руменчо радев и той веднага ще ви вкара в казармата, после ще ви прати да мpете заради глупостите на някой.

191

до Аааа

преди 3 месеца

Ми те и сега бичат жените така че навлеците и сега си живуркат в германия дето ги поканиха според теб ще ги вкарат в казарата ли??

190

Анонимен

преди 3 месеца

Като личен пример първи взвод да са децата на политиците за пример с техните родители. Не е лошо човек да знае да се защитава, но понякога най-важният фактор е акъла. Има много видове войни и агресии. Преди да правиш нещо трябва да знаеш защо, какво, кой, кого и приоритети, но за това е важно мозък, а предимно това е липсващо безценно нещо на 21век. Със сигурност единствените който войни, смърт, разруха,бедствия и аварии са луди политици с престъпни контингенти.21 век. Демократично ли е???

189

До 191

преди 3 месеца

Второто. Възпитаваните като елбетерасти ще се изтрепят ако им връчат оръжие