117

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия, и разправя, че икономиката е рухнала и навсякъде никнат гробища с убитите от агресията в украйна, и милиони гладни руснаци излизат на улиците да протестират и да свалят путин, но бруталната кремулска пропаганда крие всичко това от руския народ.

116

Анонимен

преди 3 месеца

Медев- приберете си Руснаците от Запада и тогава правете каквото и да е...

115

Анонимен

преди 3 месеца

Животът на олигарсите в Русия е прекрасен, даже в огромната си част олигарсите са в те тоя същият Запад- там са скъпите им имоти, имения, дворци, яхти за милиони там в тоя запад трайно са емигрирали между 20 000 000 и 35 000 000 руснаци, в Германия живеят межди 2 и 5 милиона Руснаци- за месомелачката в Украйна си доставят от Непал, Куба, Индия- те вече са русофили- дали имат притеснения за живота на Руснаците в Запада- не- я вижте как убиват в Украйна- там живеят над 7 милиона Руснаци...

114

Архиваря

преди 3 месеца

До 118, ами до голяма степен е рухнала Русия, ама от зверската цензура няма как да го разбереш! Ти какво очакваш, по Первий канал да говорят за инфлация и икономически проблеми ли? Но ако разбираше нещо от икономика - щеше да разбереш: 40% от руския БВП отива за отбрана и сигурност! Точно подобен беше процента, малко преди да рухне СССР

113

Споко

преди 3 месеца

Споко ЕС минава на водородни енергии. Звездите са от водород, да бъдем като звездите!

112

Малейййй

преди 3 месеца

много яки коментари, активирали сте се, браво! Ако коменарите вършеха работа

111

Анонимен

преди 3 месеца

Медведев може да си позволи да се ерчи и да се гаври със западняците, защото западът нищо не можа да направи срещу Русия, две години само се цепеха и заканваха как Русия ще рухне, та победа на бойното поле, после великия контранаступ, и всичко им се провали на западняците, а Рисия върви напред макар и бавно, а западът затъва в блатото, макар и бавно. Е това е положението.

110

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с опустошителните санкции на целия цивилизован свят с огромна икономическа мощ и 80% БВП срещу бедна и изостанала Русия с 1.5% БВП? Рухна ли, рухна ли вече Русия?

109

Анонимен

преди 3 месеца

Медведев: да въоръжим противниците на запада с всичко, освен ЯО.

108

анонимен келеш

преди 3 месеца

Руснаците нямат никакъв спорт!Всичко е допинг от най евтиния и винаги ги хващат:):):)Във Формула1 никога няма да има шампион руснак,както и никога няма русия да стане световен шампион по футбол:):):)Там в русия трябва да се прават бомби и ракети и Митко Медведа да плаши:):):)

107

Анонимен

преди 3 месеца

Германската икономика вървеше много добре с ресурсите от Русия, френската също с ресурсите и урана от Африка. Ама сега вече не. А Русия се развива, и стана първа икономика в ЕС по покупателна способност на населението, докато западняците обедняват.

106

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия нещата се оправят, а животът на запада бавно се влошава и ще продължи да се влошава. Русия не може да повлияе много на това, може малко да го ускори, но няма да е забележимо. Западът не агонизира, само се задъхва засега. Едва след няколко години ще започне агонията и ще започне се усеща болезнено, но дотогава се надяват да победят Русия и да гепат ресурсите и всичко да бъде както си беше преди.

105

WICCA - вещица

преди 3 месеца

Руското еврейче тоя път преля чашата, сега аз ще превърна живота му в Ад, и ще помогна на цирозата час по-скоро да го прати там където му е мястото

104

Анонимен

преди 3 месеца

ЧУДЕСНО, ИЗГОНЕТЕ ВСИЧКИ РУСНАЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО!

103

108

преди 3 месеца

Е ПСИХИЧНО БОЛНИЯ МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ КАТИЛА. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. САЙТА ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ.

102

анонимен келеш

преди 3 месеца

Тва верно Вовата хокеист е много смешен клип:):):)Падна на врат още докато излизаше на леда:):):)После руснаците го блокираха клипа в мрежите,но късно:):):)

101

Днес бг

преди 3 месеца

ДО РЕДАКЦИЯТА. В САЙТА ИМА ПСИХИЧНО БОЛЕН. КАЗВА СЕ МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КАТИЛА. ЖИВЕЕ В СЕВЛИЕВО. РОДЕН В ПЛЕВЕН. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР.

100

До 99

преди 3 месеца

ТОВА Е ПСИХИЧНО БОЛНИЯ МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ОТ СЕВЛИЕВО. ПИШЕ СЪЩИТЕ ГЛУПОСТИ И В НОВИНИ БГ.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Тая пиянка отдавна ми е ясна - дърдори си традиционните глупости, за да може за пред Запада Путин да изглежда приемлив, в сравнение с такива като него! КГБ-истките номера са елементарни, защото се правят от елементарни хора

98

Анонимен

преди 3 месеца

с едни укри не могат се справят щели с целия запад да се занимават...