389

до червения трол

преди 3 месеца

Сашо, ти ли си бе?

388

Анонимен

преди 3 месеца

КАКВО Е ВИНОВНА НИНОВА,ЧЕ ЧЛЕНОВЕТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ ПРОСТО ОТИВАТ НА ПО-ДОБРО МЯСТО!НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЕЛИТА СА МОСКВА! ООО НЕЕЕЕ В ГНИЛИЯ ЗАПАД!НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ЧЛЕНОВЕ СА ПРИ КОПЕЙКИН ИЛИ СА СЕ ПРОПИЛИ!

387

Анонимен

преди 3 месеца

Корнелка направо разката фамилията на БСП... Можеше да остане още малко, поне да ги довърши.

386

Анонимен

преди 3 месеца

Всички защитници на паметника на съветската армия си отидоха с него.

385

Отговор

преди 3 месеца

До Любопитен 365 Георги Гергов.

384

До дежурният трол

преди 3 месеца

До тцтцтц: Нищо ли ново не мжеш да измислиш?

383

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжливата лелка Корнелия Нинова сега ще се кандидатира са председател на СДС.

382

Да си припомним

преди 3 месеца

Благодарение на участието на БСП в правителството на ПП-ДБ-БСП-ИТН имаме безплатни детски градини. Ама БСП не била лява партия, така ли тролчета? Хайде продължавайте да п'люете по Корнелия Нинова.

381

тцтцтц

преди 3 месеца

На кого ни оставяш кака......????

380

Анонимен

преди 3 месеца

Корни имаше по-яки топки от мнозина политици, въпреки издънките си. С нея не могат да се мерят нито харвардците, нито Радев, нито Костадинов, камо ли Дългия. Не я харесвах, но я уважавах.

379

ПОНЕ ОПРАВИ БСП

преди 3 месеца

8 ГОДИНИ РЕШЕТНИКОВ Я ДЪРЖА НАЧЕЛО НА БСП И НИКОЙ НЕ МОЖА ДА Я МРЪДНЕ. БЛАГОДАРЕН, ЧЕ НИНОВА ИЗДИГНА ПУТИНОВИЯ АГЕНТ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ИЗБРАН СЪЩО И ОТ ДПС И ДБ? ТОЙ ПЪК ДОКАРА КИРО И АСЕН НА ВЛАСТ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА МИТРОФАНОВА И ХЕРО.

378

Дядо Соци

преди 3 месеца

Очаквох до изберат Нинова за Почетен председател на БСП , заради изключителни заслуги , а то какво....?Как се живее само с депутатска заплата и председател на няколко комисийки.

377

до 345

преди 3 месеца

Нинова от години е патерица на ГЕРБ. Беше беззъба опозиция на ГЕРБ по време на тяхната диктатура и внасяше нефелни вотове на недоверие, които знаеше, че няма да минат. После заби нож в гърба на ПП и подпря ГЕРБ/ДПС във връщането на хартиената бюлетина, за да могат да компрометират хартиения вот, така както ГЕРБ си го правеше 13 год. Обаче не и дадоха допълнителни гласове. Изиграха я. Сега Нинова ни разиграва жалко театро, че уж се оттегляла. Трънки.

376

Да си припомним

преди 3 месеца

По времето когато Корнелия Нинова беше министър на икономиката нито един патрон не е заминал с неин подпис към Украйна. Към други държави да, но към Украйна - не. Много я п'люха за това всички слуги на евроатлантизма.

375

morgan

преди 3 месеца

един поедин пролетарятите си отиват тази комунистка не допринесе с нищо за България заедно с нея да си отиде и БСПто *** вън

374

До буллуджански трол

преди 3 месеца

Г'лупости са това. Както и опорките, които се повтарят тук: "Корнелия Нинова ликвидирала БСП", "ама защо не останела още малко за да я доликвидира" и т.н. При тоя раздробен вот и малък брой гласували всички губят. Но евярно че точно Корнелия Нинова запази БСП от коалиция с ГЕРБ.

373

бузлуджански ужасТ

преди 3 месеца

на кого ни оставяш корнии , кой че ни рани на бузлуджа , кой че ни обединява да размахваме червени балони и рози , кой че раздава партийни билети ??? и без телевизия ни остаи корни , къде че гледаме ссср филми и на всеки километър , кой ше произнася култовата фраза - изгубихме но спечелихме ? еееххх корни корни ,,,,

372

Да и благодарят

преди 3 месеца

Корнелия Нинова запази БСП от коалиция с ГЕРБ. Дори само това да беше направила заслужава да я изпратят с почести.

371

Анонимен

преди 3 месеца

Ех, сега Бойко трябва да и направи паметник, щото тя съсипа най-сериозния му опонент

370

Анонимен

преди 3 месеца

Корни е типичен партиен секретар. Манталитет, визия, говорене. Логично се провали. Отървахме се от нея да я гледаме и слушаме.