22

Анонимен

преди 3 седмици

До Мяу - Посмали, малко покрай Шенген е и е в Европа, географски. А центаджиите могат и към бай Дрън да се насочат, щом не им харесва.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Хората трябва да могат да кажат думата си за натрапените зад гърба на българите "членства". Търгуването на ключови държавно управленски правомощия и прехвърлянето им към недемократичната, наднационална организация ЕС трябва да спре. Нашето поколение няма право да продава бащиното си право на някакви чужденци. Право, за което си дадоха живота поколения достойни българи.

20

Мяу

преди 3 седмици

До Анонимен Бг е във ШЕНГЕН И НАТО А КОПЕЙКОВЦИТЕ ПРАВ ИМ ПЪТ СИБИР

19

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 19 - Политкоректните мозъци не могат да мислят, затова им дават готовите опорки. Да ги пишат навсякъде - това го могат.

18

111111

преди 3 седмици

До Нане Става така понеже ..Костя Оркин и Радев сте алтернативата на "сглобката" а вие другари не сте за там

17

Анонимен

преди 3 седмици

Петте условия на Възраждане всъщтост са само едно, да се слугува на Русия.

16

Анонимен

преди 3 седмици

ЕС е провален и напълно безполезен политически проект, продукт на нелепо недоразумение. Националните държави нямат алтернатива. Светът е устроен около тях. Все повече европейци започват да разбират това и да желаят да извоюват обратно загубеният си суверенитет. Никой не иска да живее в колективна комуналка, освен маргинализирани общности и корумпирани политици.

15

.....

преди 3 седмици

15 години Волен лъжеше електората си и сега Копейкин прави същото с ниската прослойка. Жалка работа и руски по дло ги.

14

пак ще се сглобяваме

преди 3 седмици

Е нищо, ппдбт ще приседнат на боко и шиши само малко трохи от баницата и без никакви условия.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Со 10.То щото твоят МутроКомунист и бивше борче,много си е "у ред" нали???!-:(((

12

Анонимен

преди 3 седмици

Курс към Русия и Китай ли предлага, което не е добре за Бг, защото никой не иска китайски модел с кюар код за хората.. А какво ще каже за засяването на облаци, дори Дубай го призна, Англия също/YouTube/. Отношения с Турция, която помага на Бг с храни, газ и мн др. Електронни рецепти и медицински бележки, вдигащи цените даже и за туристите, идващи с лекарства на почивка/блиц/, данъци и мн др., касаещи животът на хората. Лев без валутен борд или с валутен борд, кеш и др.

11

Я па Тоя

преди 3 седмици

До анонимен Вг ъзраждане е създадена с цел разединение на българите и спъване на България в нейното развитие за да останем в контрола на другарите от ДС които работят за руските интереси .. целта на Костя от варнеската махала е да спъва България в нейното развитие и да всява омраза между българите ( а той самия не е българин )

10

Анонимен

преди 3 седмици

Възраждане са единствената суверенистка българска политическа формация. Всички останали партии са просто местната администрация на ЕС в България.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Този вече сме сигурни, че е тотално откачен и ненормален, говори абсолютни небивалици и неща, които няма как да се случат никога. Кой ще гласува за излизане от ЕС, звучи нелепо.

8

анонимен

преди 3 седмици

само ВЪЗРАЖДАНЕ! - да запазим България!

7

Нане

преди 3 седмици

Нема по голям кеф от това, че Георги Димитров разката фашистите в България... Организира им Справедлив Народен Съд след ВСВ.... ===))) само една лека забележка... Не ги е изтребил до крак...

6

Анонимен

преди 3 седмици

Най-трагичното е, че Копейката успява да убеди някакви български граждани да гласуват за него. Съвсем удобно забравихме как през 2018г. от Господари на ефира го гонеха по улицата да обясни как така се е случило, че няколко дни след като прибира първата субсидия си е закупил къща във Варна за 300 хиляди еврака и нова кола на жена си. Ако този индивид се добере до реална власт, кражбите и схемите на Буци ще ни се видят като игрички в детската. А отделно и Вовата му превежда по някоя рубла.

5

Киро Брейка

преди 3 седмици

Ай стига де! Къде прочете изборните резултати? Колко места спечели в Парламента, че правиш сметки отсега

4

Fuck

преди 3 седмици

Сънувам или е истина че е 1952 г. И че Плазмодия Георги Димитров е жив и се готви пак да ни е.

3

пияница мистик

преди 3 седмици

Ехееееееее....ахахахахахахахаха :))) Евала, машаала, че и аферим бе, максудски римлянино :)))) Какви условия е поставил, дето знае, че даже едно от тях е неизпълнимо, той за по-сигурно цели 5 предложил. Така се прави, като искаш да си в опозиция и само да плюeш и да осъждаш управлението на другите :) От Славуцата се е научил на тоя прийом :)))))