74

До петър

преди 1 месец

За теб всички които са против агресията на московията ли са джендари или си избираш просто комплексите

73

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Питам русофилите, за да разберете сами, че сте родотс_тъпници." Смешна опорка. България е Неприятел на Русия към днешна дата. Вероятно на руска територия има ядрена ракета с програмирани координати на София. При война България просто ще изчезне от картата. А как точно Русия ще изчезне, за да я има България не е ясно, при положение, че ние нямаме ресурсите да го постигнем и атлантиците само си мечтаят САЩ да унищожат Русия.

72

Анонимен

преди 1 месец

До Петър - Виждаш ли, за теб Русия е по-важна от България, затова не си готов да напишеш, че си съгласен Русия да изчезне от картата, ако това е единственият начин България да остане на нея. Друго доказателство, за това, че не си българин не е необходимо... Може да се пишеш тук Петър НЕбългарина...

71

До петър

преди 1 месец

Когато говориш за грешната страна не го прави в множествено число.На грешната страна си ти.Не ние.Понял тавариш

70

Петър

преди 1 месец

До дааа:Джендари като теб които обичат да ги пляскат по дупетата нямат място тук буахахаха

69

Абе мушмороци

преди 1 месец

Вие знаете ли че хората не се делят на наций а на възпитание. Може германец да те убие а руснак да те спаси, може американец да ти даде всичко каквото си нямал а англичанин да се опитва да ти вземе и последната риза. Защо делите хората на наций те по възпитание са коренно различни по отделно. Не можеш да кажеш българите са добри или лоши или турците са енерго зависими. За всеки е по отделно. Ако щът и елите си *** да развеят в къщи, това си техен дом. Могат и голи на терасата да излязат.

68

Анонимен

преди 1 месец

До Извод - Не позна. Анонимният, който писа на Петър съм аз и аз определено не се казвам Петър и за разлика от него съм БЪЛГАРИН, а той е руснак!

67

Дааа

преди 1 месец

Аноним и Петър не само водят диалог но си и вярват.Той този бклуккк руски е един и същ с различни артистични псевдоними но е прос т щото пише по един и същи начин и си мисли че останалите ядат доматите с колците

66

Анонимен

преди 1 месец

Христо Иванов - Мравояда си купи къща в Брюксел и е готов да се изнесе веднага, щпм се обърне палачинката, тоест много скоро. Ама вие, умно-красиви прошляци, дето квичите "Тук не е Мацква" къде ще отидете? Само питам.

65

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Сегга ме поздравява,а на Трети март,наистина развя байрк,но само един и то Български!

64

Така

преди 1 месец

А къде видяхте знамена на сащ и нато?!Никъде няма,защото хората знаят кой е врагът...

63

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

Имам нов съсед,руснак.Поканихме ги у нас с жена му(българка).Първия път се напи на мотика,въпреки,че жена му го ограничаваше доколкото успя.Втория път дойде пиян,сам се покани.Пи няколко ракии на голо,въпреки,че имаше салати и пр. И започна да обижда,че България била грозна и малка държава.И че щял да развее руско знаме на балкона.Изкарах го за яката навън и го предупредих,че посмее ли,ще му навра дръжката където не огрява,а знамето ще запаля.Близо година ме избягва,сега ме поздравява.

62

Извод

преди 1 месец

Анонимен и Петър са един и същи човек, водещи диалог.

61

Факт

преди 1 месец

Да,и знамената стават все повече....

60

Анонимен

преди 1 месец

Димитър Благоев много точно се е произнесъл за русофилството.

59

Анонимен

преди 1 месец

До Петър - Ето виждаш ли. Ти си готов да уб_иваш българи само защото не харесват Русия. За теб Русия е по-важна от българите т.е. за теб Русия е по-важна от България т.е. ти НЕ СИ българин. Ти си със руско самосъзнание. "Оо неразумни юроде, поради что се срамиш да се наречеш Болгарин?" Пайсии тези неща ги е писал за "българи" като теб!!!

58

Марш на расию

преди 1 месец

Тук не ви щем.

57

Мдааа

преди 1 месец

Приемам Руснаци които са миролюбиви и осъждат Путинските зверства в Украйна.Ако има от войнствените *** трябва да бъдат моментално екстрадирани от държавата и българските им паспорти отменени. Ако искат да си продават имотите ....

56

Бях в Румъния наскор

преди 1 месец

Видях една къща със над 40 знамена на 40 различни държави. Пращайте танковете на НАТО да освободят къщата от "неправилните" държави!!! Обадете се после има още такива! Само танкове и насъскване на хората може да доведе до война каквато Америка иска. Действайте бийте се ... защото единият бил веган а другият месояд. Това е пълно безумие! 21 ви век който бил руснак бил лош :) който бил НАТО бил добър. Стига фе! Вие вярвате ли си?!?

55

Анонимен

преди 1 месец

Русия обяви България за вражеска държава (това е все едно някой да удари шамар на май_ка ти), а русофилите викат "Браво, така трябва." Това ли ви е родолюбието? Като ударят шамар на май_ка ви, вие да викате "Браво." Толкова струвате и толкова струва родолюбието ви. Готови сте да заличите България от картата на света само и само Русия да е добре. Тук не става въпрос за спор САЩ/Русия. Тук пиша за България и Русия. За русофилите Русия винаги е на първо място и затова вие за мен сте ренегати.