45

Сата НАТО

преди 1 месец

Берлин не е доставил нищо, което може да се проследи откъде идва. Ракети за хаймарс, 155-мм снаряди, дронове...те идват от пет места. Така че Шолц може да си говори каквото си иска, това може и да е тролинг към руснаците. Украйна трябва да млати по Белгород от всички калибри, победителите не ги съдят.

44

Анонимен

преди 1 месец

Незнам за Украйна,но определено Шолц вкара в криза Германия!

43

Анонимен

преди 1 месец

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Западът не миряса с амбициите си след студената война. Сега се опитва да задържи заграбеното и да се изиъкне от голяма война. Тепърва ще имаме да слушаме уж разумни, а иначе просто изплашени лидери.

42

Христо Христов

преди 1 месец

До 35 "Никой не е очаквал от Германия това. " - абе про'с'так неграмотен, единствената европейска държава извършила терористичен акт пред граждански обект в Европа през 21 век Е германия: атентатът пред представителството на ООН в Косово. Аман от неграмотни про'с'таци! Само мобилизация за ВАС!

41

Реалист

преди 1 месец

Накратко: ортаците на Бабашкерник Хилари и нейната партия в ЕС сериозно мислят да разширят войната. Без да мислят как ще се крият от ядрените бомби.

40

Анонимен

преди 1 месец

Германия и Франция, т.нар. "лидери на Европа" са пряко отговорни за войната в Украйна. С целенасочени действия техните бивши правителства насърчаваха и създадоха условия за тази война. Сега вече е без особено значение дали дават повече или по-малко оръжия на киевската хунта, доколкото въвлякоха всички държави в ЕС Европа в тази война и упорито препятстват дипломатическо решение с отстъпки в полза на Руската федерация.

39

Сата НАТО

преди 1 месец

До Христо Христов... Естествено, че ще гласувам за унищожението на путинския фашизъм.

38

Ами то ще излезе, че

преди 1 месец

тази сварена медуза има повече гръбнак от наще тука...

37

Анонимен

преди 1 месец

А как Си попари Россия миналата седмица не пишете! Джуджо се върна от Пекин с раз пран за дник! Шиха го в правителствената болница 2 дена.

36

Анонимен

преди 1 месец

Ще излезе,че Шолцито е агент на Путин,как така не разрешава на добрите украинци да убиват лошите руснаци...

35

Някой

преди 1 месец

Германия е най-голямата хитра и добре пресметната пералня на планетата. Пере кървави пари всякакви за сметка на гърба на честните добри граждани на ЕС. Извод от практика не от бля бля

34

Анонимен

преди 1 месец

напразно се кефите от посолството. Байдън само да се обади по телефона и никъквеца ще почне да доставя каквото му се каже.

33

Анонимен

преди 1 месец

Запада не му ли стана ясно,че с такива проксита като Украйна,Русия не може да бъде победена,най големият ефект от това ще е пълна консолидация на руското общество,ако толкова държат да срутят Русия ще трябва да се включат и те лично,да ама тогава освен клетите украинци целият западен свят става пушечно месо,нещо което лицемерите не желаят!

32

До 34

преди 1 месец

То Германия няма ти за конституция говориш. За кой работи тази конституция?????????

31

Анонимен

преди 1 месец

И с какво укрите удрят по Белгород?

30

Някой

преди 1 месец

Никой не е очаквал от Германия това. Фашисти нацисти с комбина със всякакви мафии и терористи всеки със своя престъпен контингент навсякъде. Това е най-големият шок провокиращ масови безредици и беззакония. Никой не е очаквал, че Германия не само, че предава ЕС като родно законно населени, но предава и свой за чужди. Никой никога не е предполагал до колко са прости и до къде ще затънат в беззакония и кражби и как ще повлекат всичко и всички в кръв за пари...

29

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Германия има Конституция. Тая опорка я повтаряш от 10 години и колкото и пъти да ти нашокат ряпата с факти, не преставаш да лъжеш.

28

Христо Христов

преди 1 месец

До 6 "Идват избори в Европа. Хората в ЕС не искат война..." - напротив,про'с'так неграмотен. Хората в ЕС са СЪЩИТЕ неграмотни про'с'таци като ТЕБ и гласуват и ПАК ще гласуват за война. И дано мобилизацията на неграмотните про'с'таци, поне у нас дойде скоро, още тази година!

27

БГ сме с Украйна

преди 1 месец

Киев е създаден 482г тогава няма помен от руснаци ха ха ха Край Москва крякали жаби Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име ! Какво е това Руснак ? Да не е Порода БЪЛГАРСКИ *** развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, ***,Коне,Кокошки...а Руските *** си Направиха от Българския Обор Столица. Ми то *** си е ***... ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Лю

26

Анонимен

преди 1 месец

Нормално, не искат нова руска разходка до Берлин