42

Сведущ

преди 1 месец

Декември месец ще се разбере какви ги е надробил Путин с Китай. И тогава на руснаците Путин ще им стане по- омразен и от Зеленски.

41

Здрасти

преди 1 месец

Цял ден вицове за Русия, положението на Украйна трябва да е катастрофално щом ни облъчват с лъжи и на този светъл наш празник!?

40

дo 37

преди 1 месец

За съжаление няма да стане до края на лятото. Ще се разреши, когато Путин си отиде по естествен или насилствен път. Но ще направи нови още по-големи бели и на Русия и на света. Този "човек" ще замърсява планетата, докато не измислят как да бъде рециклиран в нещо по-полезно.

39

до стига, бе

преди 1 месец

И ти вярваш на Защитника на "Изплашените Патриоти", и един от висшите корупционери в Кремъл - Песков, заедно с колегата му Шойгу.... Аз, не!!!!! Тия са готови на всичко, за да запазят статуса си и натрупаното с "непосилен труд" имане, както в Русия, тъй и в чужбина!!!

38

Анонимен

преди 1 месец

Това е едно от последните предложения за мир както каза Орбан нато се мъдрият как да започнат война с Русия без да ги разбере. Но Сащ да не мислят че като подтикват ротшилдовите марионетки като макрон към война с русия няма им метнат ядрено оръжие към Сащ и Канада разбира се че и там ще пада нуклеяра.

37

Анонимен

преди 1 месец

Това НЕ е официалната позиция на Руският Президент, а слухове.

36

Анонимен

преди 1 месец

Съмнява ме да се спре с това дори Русия да превземе половин Украйна. Запада иска да има баня.

35

Анонимен

преди 1 месец

До края на лятото Путин ще върне на Украйна всички заграбени територии и ще моли за примирие.

34

Анонимен

преди 1 месец

Не се доверявайте на преводите он изкуственият интелект.

33

Анонимен

преди 1 месец

Харков към кой остава?

32

Радослав

преди 1 месец

Това означава само едно: Путлероджендърите са на лимита на оркоидите си и искат време за да се прегрупират и да нахлуят отново, ако Украйна имат някакъв ум няма да приемат, а ще карат путлероджендъра да хвърля още путлероджендъри в месомелачката докато неговите сами го обесят както направиха с Мусолини! Тоя путлероджендър не трябва да му се вярва колко е часа, дори да има закован часовник на челото! Той е дърт комуноджендър, лъже дори когато спи!

31

Сведущ

преди 1 месец

Змийте в Кремъл са вече в смъртна схватка за властта след смъртта на Путин на 26 ти Октомври. На никой в Москва вече не му пука нито за Харков, нито за Донецк. Битката е за Кремъл!

30

Анонимен

преди 1 месец

Краят на РуZия и Путин наближава.

29

Рендето

преди 1 месец

Нали ви казах, Путин е готов да преговаря със Запада - Без Предварителни Условия!!! Това е поредната му "Молба" (Вой!!!) за преговори, на Запад го разбират, Те ще решат - Кога да започнат преговори с Путин! За сега не бързат, удоволствието и оргазма, който изпитват от тази братоубийствена война е твърде голям!!! Ако утре това м::::е::::котело седне да преговаря със Запада (разбирай САЩ, Британия и НАТО) няма да напусне този свят по естествен начин!!!!

28

стига бе

преди 1 месец

"Песков: Информацията на "Ройтерс" не е вярна. Путин е готов за преговори, но ако това доведе до постигане на целите ни в Украйна". И една новина като хората не може да цитирате. Въртите, сучите и извъртате.

27

Анонимен

преди 1 месец

Путин май почна да дава на заден..

26

До 20

преди 1 месец

Чемаданчето ли?

25

Анонимен

преди 1 месец

Може да има още оръжия на склад за утилизиране.

24

Да бе,

преди 1 месец

...и всички му повярваха! На Тоя на прищевките, никой не му се връзва! Ще успее ли да заминира всичко което е сравнил със земята, и наторил с крепостна биомаса!

23

Анонимен

преди 1 месец

Сега да видим дали САЩ ще склони.