87

Анонимен

преди 1 месец

Когато Лютви Местан направи катастрофа като не спря на стоп и отне предимство на блъсналата се в него кола, съда постановии, че и колата двужеща се по пътя с предимство и ударила се в него също е виновна, защото е била с оревишена скорост. Местан бе оправдан. Да видим в този случай какво ще решат.

86

Анонимен

преди 1 месец

Евала Кирца - вече почна и да трепеш!

85

Анонимен

преди 1 месец

КИРЦАТА ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ГЪРЧИ И ДА МРЕ КАТО КУЧЕ. ТОЙ И ЦЯЛАТА МУ РОДА.

84

Сега Радев

преди 1 месец

Пак ли няма да смени шефа на НСО?

83

Грую

преди 1 месец

До АнонименAбе кво стана с делото на Местан? Там е същият филм, ама наобратно...минаха ли 10 години вече

82

Анонимен

преди 1 месец

Включен ли е бил специален режим на движение! Защото това отменя всякакъв знак! Пенсионери се движат по първокласен път!!!

81

Анонимен

преди 1 месец

НСО карат както им се нареди, но определено когато има кръстовище на места ограничението е дори 40 и има защо, защото стават грешки и не е нужно при всяка грешка да има трупове!

80

Анонимен

преди 1 месец

Правилата и ограниченията на скоростта са само за обикновените хора! Не се обаждайте като не разбирате от нещата!

79

Анонимен

преди 1 месец

Киро казал на шофьора да не кара като бабичка, че във Варна го чака гадже без пола, а жена му си мисли, че той е на предизборна кампания. И шофьора дал газ, какво да прави.

78

Сега

преди 1 месец

Ти ако женати кара колата следиш ли я с колко се движи и и даваш напътствие или си цъкаш на телефона

77

Евроатлантик

преди 1 месец

Мачкайте г-н Петков!!

76

Само питаме:

преди 1 месец

КИРЧО БОГОПОМАЗАН ЛИ, ЕТА МОЖЕ ДА НАРУШАВА СВОБОДНО ЗАКОНИТЕ ЗА ДВИЖЕНИЕ И ДА СЕ ДВИЖИ СЪС 120- км/час при ограничение от 60- км/час....?????!!!....!....КОЙ МУ Е ДАЛ ТОВА ПРАВО...???!!!!

75

Анонимен

преди 1 месец

Усещате ли знаците свише ? Божанков, Петков, ..., те дали ще се сетят ?

74

Есаул

преди 1 месец

Има си неписани правила - Когато минава кортеж с важна особа - на всяко кръстовище има патрулка, която спира движението, за да мине важната особа, примерно - чужда делегация на високо ниво, президента, господин Борисов, папата! За един Кирил Петков никой не спира движението и ето.... Всички се изказваме, сякаш сме били в двете коли и от двете страни на пътя там! Колата на НСО не е много смачкана, което показва, че или скоростта не е била като в Пловдив, или че колата на НСО е много здрава.

73

Мръсотия до шия

преди 1 месец

Опозиционните капацитети в действие. Държат се като бистра вода ненапита. Изобщо нямат идея, как стоят нещата, правят се, че това е нещо ново и нечувано за тях.

72

Анонимен

преди 1 месец

От къде е сигурно, че колата на възрастните хора не е спряла на знак Стоп? Това е версията, която се пусна "официално", но има ли видеорегистратор и ако не - защо?

71

Анонимен

преди 1 месец

Интересно, ако се возите в такси на задната седалка, и шофьорът на таксито прегази човек, ЩЕ ВИ ТЪРСЯТ ЛИ НА ВАС ОТГОВОРНОСТ???

70

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 54 - "Ако другото МПС беше спазило знака СТОП, със сигурност фатален йрай нямаше да има." Това че не е спазен знака ,го казват (предполагат) разни полицаи ,за да "взема преде " както се казва ,никъде няма категорични доказателства дали е или не е спазен знака .А и явно не сте минавали по тоя път ,защото там като се спускаш посока Варна ,няма добра видимост преди това кръстовище ,и ако се спазва ограничението от 60, дори ида не се спази стоп-а ,последствията няма да са толкова тежки.

69

Анонимен

преди 1 месец

Значи не съм фен на никоя партия, но тука има известна логика.Ясно е, че човека е нарушил правилата като не е спрял на знак стоп, но да се види тука колата на НСО карала ли е с превишена скорост, защото това също е предпоставка за катастрофата.Защото често колите на НСО карат като джигити. И това трябва да спре - за къде бързат в малка България?И да Киро не е чувал с картофи - те са му шофьори - трябва да им дава указания с каква скорост да карат. Тоест носи политическа и морална отговорност

68

Анонимен

преди 1 месец

След изборите Кирчо и Кокорчо ще ви изпратят всички в Украйна, да ви сгазят танковете на Путин. Не трябва да остават живи свидетели и изобщо хора, които знаят какво е направил Кирчо.