58

Анонимен

преди 4 месеца

До USA SUPER КИРО НОФ, не те четем, знаем чи си луд за връзване

57

а така Вовааа...

преди 4 месеца

Бъркай им по дупките на Брюкселските евроГейчета !!!!

56

Анонимен

преди 4 месеца

Това беше и грешката, че слушаха и вярваха на "Свободна Европа", става дума за вярването, не за слушането.

55

Марчето

преди 4 месеца

-картечарката, трябва да ограничи некачествения местен алкохол и да мине на уиски, джин, френско шампанско -за да не говори глупости.

54

Анонимен

преди 4 месеца

А какво стана с Фашистка България, съюзничката на Хитлер, на 9ти септември 1944г когато червената армия влезе във Фашистка България. Съюзниците на Фашистка България помогнаха ли и да я спасят от руската окупация?

53

Анонимен

преди 4 месеца

Дреме ми за рушняшките медийки, за кремлин, московалията, цукерман, лилипута и всички рушняшки елементи и копейки. Да си живеят у сибир и да не ни занимават с глупостите си. Първо обаче да напуснат Украйна, ако не доброволно в чували, а тези които не искат ще се трансформират в тор.

52

Байдън

преди 4 месеца

Войната в Украйна и в Рашка ще приключи до изборите в САЩ .А как , това вече е секрет.

51

Развеселен

преди 4 месеца

До Анонимен 57 "а сега тайно ще слушаме "Говори Москва"" Слушахме свободна Европа, защото не можехме да ходим в Европа. Сега кой те спира да ходиш в Москва? :))) Аааа, много искаш, но нямаш желание ли? :))))

50

Zеленски

преди 4 месеца

До 55. А ве, съветски олигоффрен, не разбра ли, че и сто хиляди пъти да го напишеш това, няма да станеш по-умен? Не ти ли омръзна? А иначе, вие стигнахте ли до Лисабон или още сте на 15 км от Донецк?

49

Анонимен

преди 4 месеца

Преди тайно слушахме "Свободна Европа" , а сега тайно ще слушаме "Говори Москва" - винаги тези, които се чувстват застрашени да изпуснат властта, стигат до забрани, все едно някой им е обещал, че те ще са за винаги !

48

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

47

Империя на злото

преди 4 месеца

Ха-ха-ха, западните кореспонденти досега усещали руската "любов"?

46

Анонимен

преди 4 месеца

Русия разполага с 6 хиляди тактически ядрени бойни глави, САЩ малко над 400. Русия сега има не само паритет, а значително превъзходство пред запада, и по брой, и по технологии.

45

чъргубиля

преди 4 месеца

Кане, отивай да спиш. Рано си се наквасил днеска.

44

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО това е САЩ. Без САЩ няма НАТО, а САЩ могат и сами да се пазят, нямат нужда от НАТО. НАТО беше за натиск срещу Русия, но след провала в Украйна НАТО става безполезно, САЩ вече няма нужда от НАТО, за какво им е - да се харчат за да пазят грохналата баба Европа!

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 44 Руския фашист разбира само от сила и няма да миряса, докато не бъде смачкан. Това и ще се случи, а дотогава платените му драскачи ще ни заливат с пропагандата му за зомбита.

42

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия се отчита, че България досега е дала на Украйна няколко милиарда евро военна помощ и както заяви Зеленски, в началото на войната Украйна се е спасила само благодарение на боеприпасите от България. За Русия и за руснаците българите са неблагодарници, врагове и предатели. Така мисли обикновения руснак, така мислят и политиците, и това ще се отчита при новите договорености и разпределения в света които предстоят.

41

-++

преди 4 месеца

Оф ,то наште телевизии са за гледане.Събрал ги някакъв цял харем кокошки с чашите в ръце,друг са прай на шев готвач Гордон Рамзи , мъка ,а новините им в надпревара кой повече да се мазни.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Краят на Eврогейска България ще бъде трагичен. Фашистка България беше спасена от Сталин, но сега никой няма да спасява Eврогейска България.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Брюкселските марионетки, веднага ще ревнат, че Путин ограничавал свободата на словото, а тръгна от тях.