110

Историк

преди 1 месец

До IQ 3.14 Ами, нали и аз това написах бе, другарю: че в СССР НАРОЧНО заместват едното (национал-социализма) с другото (фашизма), за да прикрият връзката между собствения си режим(руския работнически СОЦИАЛИЗЪМ) и това, което представлява национал-СОЦИАЛИЗМА.

109

Сата НАТО

преди 1 месец

тази фамилия която докара българия до 111 000 кв км и 6 милиона няма мястона тази територия -----///------ Преди тях каква площ сме имали?

108

Анонимен

преди 1 месец

Цар Боко не го закачайте, че мисирките пак ще го изберат :)))

107

Анонимен

преди 1 месец

Криптата е частна и е частно пространство,за сведение! Както и всеки гроб купен за вечни времена! Щом на наследствената нива в София си собственик ,никой няма право да ти каже "гък". А кой е бил дядо ти няма значение!

106

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов- Никога не съм гласувал за комунистите но Луканов беше знаещ политик опълчи се на руснаците и те го убиха . Всяко знаково убийство след 1990 г което не се разкрива е свързано с руснаците .

105

До 64 Значи

преди 1 месец

Не пипайте Альоша, той е гарант и символ на мира и спокойствието в България. Без този символ България ще затъне в междуособици, водещи до трета национална катастрофа. Египтунците и памакларла това само чака.

104

баба мара

преди 1 месец

тази фамилия която докара българия до 111 000 кв км и 6 милиона няма мястона тази територия всички да се изнасят незабавно от тук и да си оставят бългдокументи на гишето на границата ще стане голям скандал ако българия сепревърне в гробище на сулъо и пулъо

103

стига бе

преди 1 месец

Няма скандал. Този няма място на територията на България! Точка!

102

Анонимен

преди 1 месец

ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН ИМА ПРЕДТЕЧА, ЗАГИНАЛ ЗАРАДИ РАЗРУШИТЕЛНАТА ПРОГЕРМАНСКА И ПРООСМАНСКА ПОЛИТИКА НА ТОЗИ КРЪВОЛОК.

101

Трябва да се

преди 1 месец

Трябва да се помирим с миналото, и да го погребем. Какво се палите и пените, кой 3бал 3бал ... гледайте сега и напред.

100

Бау

преди 1 месец

Достойно! Съзидателят на съвременна България! Старите хора говореха с уважение за цар Фердинанд!

99

Анонимен

преди 1 месец

Хората си създават проблеми и после се мъчат да си ги обясняват и решават.

98

коментар

преди 1 месец

Като го възхваляват някои толкова много Фердинанд знаят ли и задават ли си въпроса, защо царят ви след абдикацията не е допуснат от братовчед си австрийският император Карл I да остане в именията си в Западна Унгария (днес Бургенланд, Австрия)? Тогава той се отправя към град Кобург в Германия, където живее от 7 октомври 1918 г. до смъртта си.

97

Анонимен

преди 1 месец

И боко няма да бъде погребан в България а там при Тръмп където ходи да се дупи до гроба на Херо Мустафа която така прегръща че щеше да удоши :))) При големите му началници ще го копат тиквата и другите евроатлантически продажници занулили България и българската индустрия и атомна енергетика .

96

значи

преди 1 месец

неокомунистите се прикриват с путин и русия, за да покажат колко са невежи и как са се навели на псевдоспасителя от кобург. то си е по наследтсво, също както родителите им са са целивали със спасителите от СССР, който сега привидно много мразят.

95

Анонимен

преди 1 месец

виновника за две национални катастрофи бяга с нов локомотив и вогони с имущество - до смърта си е стипендиант на германската държава - даже и след втора световна защото само на нея е слеужил- губим още една българия заради неговото управление - да си съэюзнек на турците 2 години след като са изселили и избил 300 000 българи от одринска тракия си е направо за разстрел- след ката си можел да си я върнеш- ако го върнат в българия трябва да свърши като мавзолея- това решение си е поредната гавра

94

Анонимен

преди 1 месец

Този *** освен, че изби стотици хиляди от нашите деди, ни смаза и държавата и бъдещето и. Лично той счупи националния ни идеал! Няма място тук!

93

Анонимен

преди 1 месец

Народа внука му не иска,те дедото ще ни трапосват.Айде нема нужда.

92

Христо Христов

преди 1 месец

Фердинанд и Луканов двама чужденци, които нямат нищо общо с България и когато и да бъдат дадени на кучетата - все ще е късно!

91

Анонимен

преди 1 месец

Ние имахме 2 избора, руски или немски, естествено избрахме немския, винаги сме се дърпали от източните монголци :)))