44

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Бога! Дано се разпадне ЕС! И без друго за едни е майка, за други мащеха. Разликата в стандарта на страните членки е огромна.

43

Анонимен

преди 1 месец

До всезнайкото, за цените в Испания и тук. След като правиш сравнение с едно авокадо, за това кой как живее в Европа , сме наясно колко разбираш от икономика и финанси. Не знам , какво си учил, но си много далеч от правилните съпоставки за живота в дадена страна.

42

Анонимен

преди 1 месец

Дреме ми на шапката, ако може въобще да не влизаме в ЕЗ умрял съм да им плащам боррчовете.

41

Асена василева

преди 1 месец

Като влезем в еврогейзоната бедните ще го дуат хихи ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!

40

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, това е добра новина!

39

НеРазбрал

преди 1 месец

Кажете кой печели и кой губи, от това, че няма да влезнем в еврозоната? Всъщност, то се знае от много години, че бедните, ще го дт. Какви са тези 11%, пък 10% за пенсии, всичко е Пунта Мара, важното е да има балъци да пълнят джобовете на ония 240 търтея.

38

До 34

преди 1 месец

Не знам Сърбия колко е скъсана,ама доходите им са по- високи от нашите.Иначе не ги обичам,защото и те не ни обичат.Но истината трябва да си я кажем.

37

Анонимен

преди 1 месец

"никой друг само себе си защото си завистлив и злобен типична черта за българин" Хахха Стрино или Бако както казах отворих и сега виждам, че това са цените, иначе даже и не ги гледам. Ти откъде знаеш, че другите написани не са от промоция? Та явно злобата Вас яко ви е затиснала, ама ако не ви утърва вече границите са отворени и кеф ви у Испания, кеф ви у пРосията...

36

Анонимен

преди 1 месец

ДА на ЕС, ДА на НАТО, НЕ на еврото.

35

Анонимен

преди 1 месец

ДА НА ЕВРОТО ДА НА ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е НАШИЯТ ПЪТ 5 ЛВ 99 СТ ЗА 500 ГР АВОКАДО

34

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Подготвят се за след възрожденските избори.Цел им е да вкарат България в зоната на мършавите руска рубла и турска йена. Аз обаче предвиждам абсолютна икономическа китайска катастрофа,а като производна на това икономически ад в Русия и Анкара.

33

Анонимен

преди 1 месец

Дреме ми.

32

Анонимен

преди 1 месец

И 2030-а ща ни е рано да влезнем...С тия доходи моходи и още куп неуредици в милата ни държавица няма как да стане

31

НЕ на еврото. НЕ!

преди 1 месец

От 01.07.2023г. процентът на задължителните мининални резерви по привлечените от банките средства на резиденти и нерезиденти е 12 %. При влизане в Еврозоната познайте какво става? Той пада на 1%. т,е, с 12 пъти ще се увеличи ПАРИЧНИЯ МУЛТИПЛИКАТОР, което до какво ще доведе? До голям инфлационен натиск! Добавете и спекулата, кояот алчните бг търговци ще добавят и можете да си представите картинката за хората с ниски и фиксирани доходи.

30

Анонимен

преди 1 месец

Прекрасно, че щеше да е като след ковид богатите по-богати, бедните по-бедни.

29

Нане

преди 1 месец

краваромучалките 34 години развъждат умишлено само индийци, и умишлено провеждат геноцид над Българският етнос по заповед от кравария... ===)))

28

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия е много скъсана като държава, много по зле са от нас :))) За Турция не знам, не съм ходил там от 15 години, но бай Ердо не го харесват нещо, поне според българските турци :)))

27

Анонимен

преди 1 месец

*** как 9 милиарда по малко ? Ама то еврорицесия няма . Щом сме в членство даже не трябва да се казва че еврокораба потъва . Да не се губи верата в светлото евроатлантическо членство :))) Нищууу че в съседните Сърбия и Турция МРЗ ту винаги е било по голямо щото не са в ЕС а в Сърбия и инвестициите са двойно по големи пак по вина на ЕС. Трябва да дезинфицираме икономиката си като напуснем ЕС и така ще можем да правим бизнес и на изток и няма да сме зависими от потъващия еврокораб.

26

ЧУДЕСНО

преди 1 месец

Дай Боже! Не сме готови за Еврозоната и това е ФАКТ!

25

Анонимен

преди 1 месец

"Тук в Испания кг Авокадо 3.75 евро, литър мляко без лактоза 95 цента, Сирене Фета 9.80евро, Корона бира 1.20евро.Колко струват тези неща в България??? А да двойно" - Ми горе-долу си прав явно. Явно в БГ струват двойно ама по-евтино. Сега погледнах щото по-принцип още поне за храна не гледам колко струва, а кво ни се яде, но това в БГ де, в Испания не знам как е. Та, кг авокадо в Лидъл е 5.70лв. Короната е на 1.99 лв. За другото ме мързи да гледам, а и не ми е зор. Имаш интернет, гледай...