29

Анонимен

преди 1 месец

никога няма да видим ефки, това е за шараните. Милиардите са рекет такса "демокрация"

28

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Армията е напълно остаряла и безполезна концепция. Със съвременните биологични, химически и термоядрени оръжия, редукцията в бройката на ден е по-лесно да се записва в непери, Np, или децибел-килохора dBkP :), като въобще игнорираме "цивилните" :) (на практика всички стават еднакви, пушкалата, играчките и "тактиките" стават напълно безполезни). Истината е в масовото унищожение, без игрички на дребно, а после по римските принципи - осоляване на земята, нищо да не вирее там повече :).

27

До 26

преди 1 месец

Май дърти са МИГ и СУ.....

26

Да получим

преди 1 месец

И Джавелини...отварят руските танкове като консерви....

25

OZZY

преди 1 месец

Тук водим спор с един приятел , кой е по-дърт - F-16 или министърът ни!

24

Чао и на

преди 1 месец

Съветското оръжие.....

23

Анонимен

преди 1 месец

Твърде голословно заявяват: "българските бойни дронове NEM 600 се смятат за едни от най добрите в света". Най добрите в света бойни дронове "Ланцет" реално унищожават отановските леопарди, абрамси, челинджъри и тн на бойното поле, а NEM 600 къде са се доказали?

22

Путинистите в ШОК

преди 1 месец

Ефки и сърайкъри заместват грохналото съветско оръжие.

21

Ефките идват

преди 1 месец

Съветските таралясници за...скрап

20

Анонимен

преди 1 месец

До Иеромонах Те не са католици. Защо да ставаме.

19

Я па я..!

преди 1 месец

С влак ли ще ги докарат ?

18

Анонимен

преди 1 месец

El Pais: Отан призна качествения ръст на руската армия. Наглобритания призна, че санкциите срещу Русия не работят. Пиндостанската помощ докара на Украйна безпрецедентни икономически и военни загуби. Вчера Микрон вкара 100 броя легионери в Славинск, Украйна.

17

Анонимен

преди 1 месец

АКО НЕ ИЗЛЕТЯТ НАШИТЕ МИГ29, НА ПОМОЩ ЩЕ ДОЙДАТ Ф16 ОТ ТУРЦИЯ. ТОВА Е СМИСЪЛА ДА СМЕ В ЕДИН СЪЮЗ! - адмирал емил евтимов - началник на отбраната и български офицер. хвала, хвала!

16

Иеромонах

преди 1 месец

Самолетите взехме, сега остана и католици да станем, за да им паснем съвсем на масрафа.

15

Коки

преди 1 месец

Предатели, срам и позор за България са тези мижитурки! Гледам, наредили се за някакъв водосвет, а то армия няма,няма и да има! Площадът празен, някакви попове пеят и толкоз!

14

Анонимен

преди 1 месец

Министъра и политиците да обяснят защо българските бойни дронове NEM 600 се смятат за едни от най добрите в света, но българската армия не разполага с нито един от тях. Нищо че се произвеждат в България.

13

Анонимен

преди 1 месец

Нищо няма да дойде.

12

Анонимен

преди 1 месец

До 5 ,вероятно пенсията която получава е над 3000 лв.но е твърде стар министър

11

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, Слава Месечина! Развейте европейското знаме с кръглата месечина по средата! Месечина,месечина, йой йой! Христос Зеленски! Воистина Зеленски!

10

Анонимен

преди 1 месец

На бедните копейки да обясним. Ако имахте акъл, нямаше да ми слугувате по складовете или да миете чиниите в прогнилия запад за 3-4-5к месечно, дето ги взимат децата в кол центровете вече. Ф-16 Блок 70 няма НИЩО общо с първите Ф-16. Освен формата. Всичко е различно. Но вие много знаете, както винаги. Нещо повече. Първият бач идва с цял набор от наземни радари и станция за поддръжка. Няма да плащаме на нагла голташка Русия за поддъжка на СССР-ски железа без капка стойност.