170

Анонимен

преди 1 месец

И тая като мажо и на шарлатании се отдала , качеството но козуначеното тесто се отличава тъкмо по " конците " , ама се требе яко мешане , руки не остаат , иначе - кифла .

169

А бе

преди 1 месец

Нейните козунаци ще ги преглътнем, колкото и да са скъпи. Веднъж е Великден! Ама с нейния хубавец какво ще правим? Той ще ни излезе СКЪП и то за дълги времена напред!

168

Анонимен

преди 1 месец

Помните ли как Линда свали Ленка от самолета , ала парапета .....Жалка е милата -с 4 деца и "превтасал козунак" къде да иде ? -ще търпи ,дори и съчувствам -може да е наивна и добра - жалко.

167

100%

преди 1 месец

не го е писала това тази симпатична жена която е сбъркала да се омъжи за крадец и лъжец,дрогар и корвар!В нормална държава щеше да се разведе и да го одруса здраво,но както печално ни е известно ....И е вярно че от оризово или тапиока брашно е трудно да бухне козунак,а дали 60 лв са много?Ми не е луд който яде козунака/мустака/ казал мъдрия народ!

166

Анонимен

преди 1 месец

Чий козунаци яде корицата, когато не е зает да разсипва България?

165

С И С

преди 1 месец

Леле,ще ме разплачеш!Ти познаваш ли парите?Не искаш да забогатееш!???

164

хюго капет

преди 1 месец

Поредният гениален ПР ход на промяната. Ако поне даваха вид на средна класа, това би се приело позитивно от хората и евентуално би привлекло избиратели. Вместо това те продължават да дразнят с арогантното си държание и претенции. 60 лв. за козунак е скандално. Мен не ми пречи, просто не бих си купил, но разбирам защо масово хората негодува.

163

Матрьошка

преди 1 месец

В Русия месят ли козунаци? Там май религията е забранена. Няма Христос, няма Великден.Има само Ленин, Сталин, Путин

162

Анонимен

преди 1 месец

Оставете й на жената последната утеха. Никой не ви насилва да си купувате от козунаците й, има достатъчно на прилични цени в другите магазини. А на нея това й остава - мъжът й пред цяла България клеца чужди булки (малко мустакати, ама карай), че и деца им прави даже, яде пици с кристали, нонстоп се излага и т.н., така че нека прави козунаци и да се чувства полезна.

161

Анонимен

преди 1 месец

Много плоски оправдания. Всъщност не е нужно да се оправдава. Пазарът е свободен. За всяка стока си има потребители. Щом може - да ги продава! На ***, сноби, превзети дами и господа и т. н. Даже може да качи цените защото козунаците й са били в близост до простокиро. Цялото ППДБ ще се изреди да ги купува.

160

Който не

преди 1 месец

Иска,няма да си купи козунаците на Линда за 60лв.Но иска ,не иска ще плаща по един милион на ден по договора с "Боташ" .По-евтино ли е ?

159

Анонимен

преди 1 месец

аз мислех да си купя преди време от любопитство, а това е заради медийната реклама на нея като жена на премиера, но като видях че са по-скъпи от другите безглутенови козунаци предпочетох сигурното, все пак си купих няколко сладкиши, а тя си има сигурна клиентела.

158

Сега

преди 1 месец

Избор винаги има но майката му е да го направиш в правилната насока а не после да плю_ш тук

157

Анонимен

преди 1 месец

А в Банкя ги произвеждат посипани със златен прах,настърган от кюлчетата на Винету.

156

СКЪПИ СА!

преди 1 месец

На Лена,кленовия лист фанал паяжини! Това слага едни 10% горница. Като сложиш и посредника Киро,който мачка козунака на Лена,ей ги едни още 30%! Ама Лена у тя иска процент,аджеба що да си дава козунака на Кире така! И ето цифрата се оформя,а налъмите купуват без гултеновата мелница на Линка!

155

Анонимен

преди 1 месец

ИМАЛО ЕДИН БАЯЗИД ПРЪДНЯТА ДЕТО СЕ МИСЛЕЛ ЗА БАЯЗИД СВЕТАВИЦАТА. ИЗДИРВА СЕ ОТ ПСИХИАТРИЯТА!!!... АКО НЯКЪДЕ ВИ ЗАМИРИШЕ НА НЕГО ОБАДЕТЕ СЕ НА 112.

154

Анонимен

преди 1 месец

Тук тече безмислен дебат на хора без работа.

153

Анонимен

преди 1 месец

Абе,тъ....ри,кой ви кара насила да купувате козунаците на Линда?Щом ги произвежда,значи има купувачи!Купувайте си козунаци и други стоки на промоция и си живейте нещастния завистлив живот на вересия.

152

Алекс

преди 1 месец

До Срок на годност Като ти е през шпека,чий го дириш в български форум? Или си последната дупка на кавала,там където си се завлякъл?

151

Защо са скъпи???

преди 1 месец

Как защо! Защото Киро меси козунака на Лена! Това иска усилие ,време,тайни ядки,презервативи! То да не е лесно на парапета да месиш козунак? Хайде балъ ци,купувайте козунаци,щото Украина ви чака йкакакаак