28

Анонимен

преди 1 месец

Атанас Русев, Асен Йорданов и Нидялко Нидялков (последните двама са синове на Недялко Йорданов от различни майки) са главните специлисти на ГЕРБ-ДПС по очерняне на политическите им противници. Те бяха и в основата на скалъпеното обвинение срещу Иванчева. Но, ГОСПОД гледа отгоре ...

27

Анонимен

преди 1 месец

А Барселонагейт и Боташ - големи тайни бе?

26

Анонимен

преди 1 месец

Тайминга отново е силно подозрителен. Пак се сещат след години, ама точно сега. Отделно отново го обвиняват, че е напуснал нещо Петков, което той така или иначе е свободен и искал да направи. Подозирам, че скоро ще трябва да внасят кал от някъде, като гледам колко се харчи.

25

Бау

преди 1 месец

Не разбирам защо в текста пише, че Кирил Петков се ,,оправдал" чрез пост във фесбук!? Според изнесеното, по скоро друг някой трябва да се оправдава! Или в България трябва да се оправдава този, който посчва някаква нередност? Тук правосъдие се раздава от фалшиви купени избори, а органите, които би трябвало да раздават правосъдие са станали политически такива и служат за мафиотска бу хал ка!

24

Анонимен

преди 1 месец

Асен Йорданов не беше ли другия син на Недялко Йорданов, братчето на Нидялко от ПИК ?

23

Станимир

преди 1 месец

До Време за ВЪЗРАЖДАНЕ В силно революционен стил! Аз ще гласувам за Възраждане.

22

Анонимен

преди 1 месец

Шиши Магнита и Лойко Бандита окрадоха България и фалшифицираха всички избори те с тази димка ни занимават.

21

Анонимен

преди 1 месец

Строежите там са забранени и това нпо и успя и ако още го има вече е формална организация без реален предмет на дейност, не ни занимавайте с глупостите на сикърите.

20

Анонимен

преди 1 месец

Я Киро пак замесен ,интересно кога че арестуват тоя

19

Време за ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 месец

Костадинов е наща гордост, Костадинов е наща чест, Костадинов е наше знаме - той е лидер лъв, борец... Поглед, като от стомана, твърди речи, ум бръснач, той е наше гордо знаме - чук ковашки, пръв водач!

18

Име

преди 1 месец

Лустрация!

17

Анонимен

преди 1 месец

Е крайно време е вече да има и малко екшън. Трябва да има действия, няколко ареста. Стига толкова писане и размяна на обвинения.

16

Бай Дрън

преди 1 месец

Ясно. После защо убили Алексей Петров и оня от ЮАР. Че те тия изредиха цялата мафия в две изречения. Айде у лево.

15

Анонимен

преди 1 месец

През февруари 2022 Про100Киро подадол списък от 19 лица на Иван Гешев - в този момент главен прокурор. В списъка е и Румен Николов Пашата една от водещите фигури на СИК, приятел и съдружник в много начинания на Бойко Борисов. От февруари 2022 до сега изтекоха 26 месеца. Не се разбира Румен Николов Пашата разследван ли е от прокуратурата или Про100Киро го е извадил от списъка?

14

Кирцата

преди 1 месец

все го играе обикновен човек от панелката тръгнало да се учи , а никой не го пита никъде от Диковците какъв е този обикновен баща панелката приятел на Алексей и пашата и много други????

13

аха

преди 1 месец

Тия какво пак се замярат взаимно с гобна? Толкова ли не разбраха, че са опротивели на всички? добра, че са машинките, които Боко сега яростно брани. Без тях ППДБ в момента ще са под четирите процента.

12

нееееееееееее

преди 1 месец

Строежите там ги забраниха и цялата история с корал и съответно с това нпо свърши.

11

но отзад

преди 1 месец

Това са политиците които искат да оправят народа като киро , боко ,шиши и по малките крадци и мушингери

10

Клеций II

преди 1 месец

Атанас Русев да отговори дали е лобирал в защита на Пашата. Всички са оплетени като свински черва. Големите природозащитници, до един на заплата при мутрите.

9

Анонимен

преди 1 месец

Киро, тук сега иде рече не са списъка, а за фалшификациите на Лена. По списъка Гешев не направи нищо, да видим сега по вашите фалшификации какво ще направи прокуратурата. Надявам се да не е нищо.