34

Тъжен к0пейкаджия

преди 2 месеца

Няма вече Вагнееееер :(((( Руската армия за нищо не става то се видя че отидоха половин милион руснака на вятъра :((( Само Вагнер бяха на добро ниво точно те превзеха Бахмут щото са професионалисти не като на Лилипутин пияните к0лхозници

33

Анонимен

преди 2 месеца

Фют, ти си напълно изкукал. Османската империя е халифат и Русия води 14 войни с нея. Крайна не е държава. Ето ти факт - Полувековната зависимост на Северщината от Великото литовско княжество не е заличила изконно православната вяра на нейното население. Когато католическа Литва иска да католицизира хората от Северщината, те се противопоставят на това толкова активно, че Москва успява, възползвайки се от това, без война да постигне отделянето на Северщината от Литва и да я присъедини към Русия

32

Анонимен

преди 2 месеца

Украинският народ стои твърдо зад Зеленски. Само проруските предатели мечтаят за преврат.

31

Анонимен

преди 2 месеца

До Страшно е А бе брат'чет много глупости дрънкаш бе , я малко помисли по - реално и тогава се изпразвай ! Колко е по малка по население Украйна от Русия , не е ли само 3 пъти ?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Това беше първата голяма американска помощ от декември 2022г. Сега украинците

29

вой на БГ мужици

преди 2 месеца

Изкукали пенционери с подгизнали памперси и прорашистки неудачници от котилото на Копейкин , Импексова и Фигуранта масово оакват форумите !!!

28

Анонимен

преди 2 месеца

И 600 млрд долара няма да спасят *** от загуба на територии. Скоро ще има неудобни въпроси от американските данъкоплатци :))

27

Анонимен

преди 2 месеца

" От БУМ : Трети ден гори пристанището и складовете в Одеса с оръжие за милиони! " Кви милиони бе? Вече имаме милярди!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Наркомана още не е осъзнал, че от него нищо не зависи, крайна не е държава, тоя дори вече е нелигитимен, защото забрани изборите. Ква помощ , всичко е дългове които на вторият ден заминават за скрап като горящите абрамси. Дългове, които няма да бъдат платени. А дълга на щатите е трилиони.

25

Фют

преди 2 месеца

До 21. По твоята логика в България не е трябвало да има въстания и борба за освобождение от османската империя??? Що за неадекватно мислене.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Тагаренко ти даде 100 БТР-а почвай контра атаката :)))

23

А на

преди 2 месеца

Бас, че до седмица време отново ще почне да реве и проси за още и още и още. Нищо няма да променят тия ,,помощи". Какво е помощ? Това което сега случва, е че на Украйна и се помага да продължава да страда и да умират млади хора. Да ви с.ра на помоща. Помощ ха ха ха хи. С тази ,,помощ" от сащ Русия ще ви дозатърка.

22

Украйна е Руска

преди 2 месеца

Територията! Такава държава Украйна отдавна не съществува???

21

Николай

преди 2 месеца

Боже , този е истински луд и напълно откачен, как му вярват тези укри не знам. Този кумик стана виден драматург, толкова нелепости в едно човешко тяло не бях виждал.Колко хора още трябва да умрат за някаква си скапана територия, колко мъка трябва да стовари върху народа си, за да разбере накрая,че даже и да победи мир никога няма да има с Русия. НЯма ли кой да го отстрани най-накрая този хахавелко!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Русия се дъни във втори Афгъзистан!

19

Public enemies

преди 2 месеца

Украйна губи тази война американците не могат да променят хода на войната най-много да останат без.някой друг хамбургер.

18

Бум

преди 2 месеца

Трети ден гори пристанището и складовете в Одеса, оръжие и техника за милиони от нато горят.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Зельо, да припомня, че покровителите ти от САЩ нападнаха Афганистан.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Путин вече няма кой да хвърля на фронта. Няма вече бaлъци които които да стават пушечно месо. Тази помощ не е последна, САЩ могат да отпускат такива пакети до пълната капитулация на расиятa, защото те по този начин продават оръжие.

15

каквито и помощи

преди 2 месеца

да получи сър Зеленски изходът е ясен за всеки нормален мислещ човек, а той е, Украйна нато Америка и колективният запад губят срещу Русия.