47

Анонимен

преди 4 месеца

И тебе да та няма Главуч :)))

46

Вече го виждам

преди 4 месеца

"Хванахте ли продаване на гласове?" - "Да, хванахме доста. Всички бяха от ПП. Никой не продаваше за ГЕРБ."

45

Лукашенко

преди 4 месеца

До Лукашенко от Банкя е политик класик! А това нищожество е нищожество! Гурел!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Сега е момента българския велик народ да се надигне и да оплете една триста метрова мартеница

43

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо не разбрах тоя си избра министрите,Парламента му гласува кабинета! След една седмица иска да изгони министъра на Външните работи,дори вече има и име за негов заместник!Днеска тоя заместник се усеща и се изнизва,министъра дето тоя си го е избрал остава.И вината била на президента!Кой му *** в гащите на този гений.Обеснявал на Рюте вчера каква била ситуацията и как неало хора за министри в България!Абе вие психотестове не правите ли на тези преди да ги сложите на отговорна длъжност!

42

Анонимен

преди 4 месеца

След като Иран отговори на провокациите на Израел, тъкмо си казах, че е станало чудо и наще са поумняли и не се бутат да порицават Иран като жалки гои, а те уволнили министъра за това. Простотия до шия. И БНТ беше жалка история, защото веднага направи извънредни емисии за проблемите на чужди държави. Тотална колния на САЩ, Британия и Изсраел сме.

41

Главо проста

преди 4 месеца

Не е необходимо ти да търсиш! Други ти ги намират! Вле . чуго!

40

Лукашенко от Банкя

преди 4 месеца

Ако пусне един мустак, ще стане двойник на Лукашенко.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Ние сме държавата на абсурдното поедение на политиците. Такова мишкарство едва ли може да има другаде. Има и свестни политици, ама те се отдръпнаха, като видяха матреала какъв е. Това са нещата.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Израел нападна Иран, г-н Главчев, Израел нападна територия на консулство на Иран, което се счита за нападение срешу държавата. Целенасочено, за да убие висши военни. Всеки непромит мозък беше образован по въпроса през последните дни, всеки, който е искал, е чул и разбрал. Падение е, заемащ висока длъжност в държавата да се прави на дръж ми шапката, само защото от посолството ще скръцнат със зъби.

37

КРИВ НОС СНИМКАТА

преди 4 месеца

Боко му е направил носа на камба.

36

България в НАТО.

преди 4 месеца

България няма армия. Ако излезем от НАТО, то Тюркие ще ни превземе за 4-5 часа и след по-малко от 12 часа пак ще сме в НАТО, само че насилствено. ХАХАХАХАХААХА копейки, сверете си часовниците - не сме Студената Война и 70-те години.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Притеснява се чиляка, личи му от километри, но не е за този пост, просто Бочко ги минава с 200, ама вече свърши мат'ряла и желаещите да са на заколение :)))

34

СРАМ!

преди 4 месеца

33

В сравнение

преди 4 месеца

С Главчо,Денков не е академик,а направо от друга планета.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Марш на село да копаш с мотиката :)))

31

Анонимен

преди 4 месеца

Пародия

30

Русия, ЕС, Тюркие

преди 4 месеца

България се чувства най-добре в западния свят. Не искаме нито османци, ни руснаци. Искаме отворени пазари, свобода и демокрация. Надявам се не сме малцинство тези, които мислим така. Време е да се надигнем и да гласуваме масово за истинския, реалния евроатлантизъм. Не за разни козирувчици, ами за истински убедени демократи. Такава среда ни трябва на България. Трябва ППДБ да вземат властта и да се скарат. От тях да се родят нови демократични сили. ГЕРБ не е демократична сила.

29

илюзионисти

преди 4 месеца

Тоя па от къде го намериха , като няма зайчета в ръкава Буци има цял зайчарник и ги вади по няколко на веднъж .

28

Анонимен

преди 4 месеца

президентът си свърши работата