119

До Йордан

преди 2 месеца

на някои все посолства са им виновни, а че мафията си има държава някой ще помисли ли?...нали за това не можем да отлепим от дъното

118

Цеци

преди 2 месеца

Въведете пропорционален визов режимс 1000$ на кравар за тези т-пу-нгери! 30г им изпълняваме безпрекословно иканята и щениятаа , те ни държат на фашистки визов режим и се гаврят с нас.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Четох, четох и само едно ми се набиваше --носим ПРИНОС, че ви даваме милиарди долари за нищо ли? Нужно ви е това парче земя, за буфер, минерали ...,..Ясни сте, ама имаме. продажни "политици".

116

Анонимен

преди 2 месеца

Колко жалко! Не могат да ни пробутат още 2 корейски реактора на хартия за още 30 милиарда на десеторна цена! Все пак сме нова година 2024 и всяка година поне по 20 милиарда от нас трябва да издояяят! Ха честито ви колониално роббство!

115

Анонимен

преди 2 месеца

Важни са демокрацията и лгбти ценностите

114

Анонимен

преди 2 месеца

и ние сме разочаровани от вас защото още ни се налага да вадим визи

113

Анонимен

преди 2 месеца

Посолството е недоволно!

112

Дарк

преди 2 месеца

Е,малко не се разбраха,но нямат избор след изборите пак ще са заедно,а през това време,който и да е служебен премиер от двете ще е бил излъчен и той ще си реди кабинета.Място за песимизъм няма,това е просто семейна среда.

111

Анонимен

преди 2 месеца

вие ни натресохте неподходящите кирчо и кокорчо

110

Сенеката

преди 2 месеца

Гадуви разочаровахте посолството ще има наказания....това все едно християните да разочароват своя господар веднага ги наказва с огън и жупел...

109

Коко

преди 2 месеца

Сега ще има и визи за американците- по 1000 долара само парчето!

108

Анонимен

преди 2 месеца

До Хм, a по-вероятния отговор е, че не американския посланик го решава това, а българските политически партии! Знам за конспирациите и партенките, но знам и че в тях вярват само ****оти*те

107

Анонимен

преди 2 месеца

До гост Стига стова "не мислят за народа", бе. Самият израз е толкова ялов, че няма накъде. То с мислене за някого не става. Трябва разбиране и действие. И не трябва пречене. Ти може много да мислиш за мене, ама ако не можеш да мислиш, мерси. А това "мисля за" го запази за гаджето си.

106

Анонимен

преди 2 месеца

сащ да си гледат техните наркомани по улиците тук да не се оглеждат

105

Хм

преди 2 месеца

Остава въпросът:Защо аджеба американският посланик разреши избори в България? И най-вероятния отговор е:Защото конфигурацията в момента е такава, че ГЕРБ+ДПС може да имат 121 депутати! А по-лесно за колониалната управа е да командва двама (послушни) души, които здраво държат партиите си, отколкото неуравновесената сбирщина ППДБ.

104

До 107

преди 2 месеца

Май не знаеш историята..откъде тръгва демокарацията...

103

гост

преди 2 месеца

До НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ПРЕАТЕЛИТЕ СА ТЕЗИ , КОИТО СА НАЕМНИЦИ НА ЧУЖДА НА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВА АТЛАНТИЦИТЕ , СГЛОБКАТА , ДПС И ВИСЯТ ОТ СУРТИН ДО ВЕЧЕР В ПОСОЛСТВОТО . ХАМЕРИКАНСКОТО . НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ А ПОМАГАТ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ С ОРЪЖИЯ ЗА ДА ИМА ВОЙНА . НЯМА РУСИЯ , НЯМА АМЕРИКА ИМА САМО БЪЛГАРИЯ , ТАЗИ В КОЯТО ЖИВЕЕМ И ОБИЧАМЕ . НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗА ИКОНОМИКА , ДОБЪР ЖИВОТ ЗА НАС И СЛЕД НАС .

102

Йордан

преди 2 месеца

Посолството на САЩ подкрепи проруския президент Радев и му помогна да свали ГЕРБ и да назначи харвардците за министри. Сега САЩ да не дават акъл моля.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Дръжте се за велика Америка! Иначе ще ровите по кофите, където и без това няма да има нищо.

100

до 99

преди 2 месеца

Много добре знаят те, новите, ама всяячески се чудят как да им пречат ония дето 12 години, че и вие покрай тях. Човек трябва да вижда малко по-далеч от перчема си.