74

Денков предателя

преди 3 месеца

Денков е подписал военно споразумение за взаимопомощ с Украйна, което освен техника и амуниции включва изпращане на няколко хиляди българи на сигурна смърт по бойните полета на Украйна.Съд за Денков и всичките негови сътрудници и помагачи!

73

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 70 - Евала, Буданов добре ги предупреди цивилните да не ползват моста

72

Анонимен

преди 3 месеца

До На фронта На фронта yшанките ги чака разгром, пълно военно поражение и унижение.

71

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО да тренира бързо бягане с препятсвия, че както се видя в Украйната за друго не става! Пак сме от грешната страна.

70

обективен

преди 3 месеца

НАТО-измислена краварска организация за доене на наплашени Уфсе.Факт.Кой е защитило келявото НАТО до сега?НАТО просто служи за да обслужва имперските интереси на краварите.

69

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименНали не очакваш Путин да стои и да гледа как Финландия го обстрелва с ракети? Ще има огледален отговор, при последния такъв държавата Финландия си загуби половината територия. Сега щом ви се иска още от същото давайте. Между другото, цялата територия на днешна Финландия е била част от Киевская Русь!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Токущо Дойче Веле съобщи за мощни експлозии на Кримския мост!

67

Анонимен

преди 3 месеца

до 63 Кравар, в момента украинските фашисти с последни сили удържат Роботино. Самите те си го признаха преди 5 дни. А бяха си го върнали септември месец мината година. Работино го отпиши в близките дни, кравар!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Стиска ли на *** НАТО са атакува Русия, едва ли. Но все пак, ако посмеят да знаят, че за тях им нови партиди произведени Кинжали, Сармати, Тополи и Ярс със земно въздушно, водно и подводно базиране!

65

Рублата стана за 2ст

преди 3 месеца

А Балтийско море стана натовско езеро, скоро и Черно море ще е такова. Велик стратег е Путин, велик.

64

До Тагаренко Номер 2

преди 3 месеца

Само едно нещо ти липсва, не слушаш ли Кирчо , дет ти е пример, как говори? Не истИнски, а истЕнски евроатлантици. Е тогава ще си направо ептен истенски, съвсен в профила! Искрено ме разсмя с писанията си! :) А, и прекалено си грамотен, но това се поправя!

63

мдамм

преди 3 месеца

няма ли и ние да пратим 100 кашика, където по цял ден бръснат портрета на ботев? поне да вземат по 50 ойро командировъчен?

62

ха-ха

преди 3 месеца

В това учение са залегнали 3 основни бойни задачи:копаене на дълбоки окопи с размер 2/1м с двойно предназначение ,ранна развяване на белия флаг и пълзене с вдигнати ръце от поне 5 км. Привикване със эадушливата миризма откъм гърба.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 60 В момента yшанките бягат презглава към руския куpник от Роботино.

60

Анонимен

преди 3 месеца

До На фронта, фалшива новина! По Наказателния кодекс носиш отговорност за разпространение на невярна информация с цел всяване на паника! Това че сега закона е врата в полето е друг въпрос, но не означава че няма да дойдат други времена и хора, които да ти потърсят сметка!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Финландия предприема законови промени според които на нейна територия ще бъдат разположени американски бази и американски ядрени оръжия. От Финландия до Санкт Петербург пътят на ракета е по-малко от минута, а до Москва е под 5 минути. Путин сам се пpецака много грозно пpецака и Русия. Ако Русия не беше дива азиатска диктатура то такъв президент като Путин вече щеше да е в затвора за национално предателство. До края на този месец и Швеция става пълноправен член на НАТО.

58

Анонимен

преди 3 месеца

до 58 Това че Русия завладя територия колкото България от Украйна и украинските скааапаняци бягат през глава в момента към Киев е нахендряне? Кефиш от тъъъпотия, кравар!

57

ха-ха-ха

преди 3 месеца

Дано от Вагнер не се объркат и да ги подкарат като стадо уфсе по поляните.Шведите и финландците влязоха в НАТО от страх ,като видяха какво се случва с фашистката дупка Уссрайна.Тези ненужни учения просто трябва да опразнят джобовете на новите натовци ,както стана с нашите джобове.И да напълнят бездънната краварска пеликанска гуша.

56

СМЕХ....

преди 3 месеца

РУСИЯ САМА СЕ НАХЕНДРИ В ТАЯ ВОЙНА, И ДАВА ЖЕРТВИ ЗА ТОЯ ЩО КЛАТИ ГОРАТА.....ЧИСТО РУСКА ПРОСТОТИЯ...ХАХАХАААА

55

Класически Путин

преди 3 месеца

Бие се в гърдите, че защитава семейните ценности... Разведен, във всеки бункер крие по една любовница.