54

Анонимен

преди 3 месеца

До видинлиика - аре стига опорки, копейка - питай ги защо ходят на запад, а не в любимата ти российка. Ходят, защото на запад не е имало руски ботуш, да съсипе всичко от-до. Цяла Източна Европа още се възстановява от руската смрад.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Дела трябват, а не думи. Денковци инджевци ппдебили атлантиции и фондации са напаст с която трябва да се борим. Сега този с опорките пак ще наджаска нещо от страх че българите могат да се вдигнат както са го направили и преди.

52

четете бе, копейки

преди 3 месеца

"И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива и**оти и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка! Мълчете и не говорете, защото и природните стихии ще да въстанат и протестират срещу подобно едно престъпление!"

51

видинлиика

преди 3 месеца

До Анонимен 20. Сигурно сте прав за тази историческа истина описана от Раковски , но какво да кажем за миграцията на стотици българи ,предимно, млади хора, към Западна Европа и САЩ. Тръгнаха защото след 1990г. така наречената демокрация, направи живота в България, меко казано, нетърпим. И кой е виновен за това пак ли Копейките , едва ли, сега нямаме работа с тях , а с други силни на деня - ЕС и САЩ .

50

Анонимен

преди 3 месеца

46 потурнак и натовец за пореден път доказа че са едно и също Местане

49

Анонимен

преди 3 месеца

А част от българите се преселват защото Русия тогава губи кримската война въпреки над 4000 български доброволци участват на станата на Русия срещу османлии англичани и французи.

48

Стилиян

преди 3 месеца

Браво. Така се прави. Нещата трябва да се казват с истинските им имена, а не винаги в угоди на някой

47

Анонимен

преди 3 месеца

ние сме народ с изключителни качества, народ, който може да оцелее физически и да се съхрани духовно след 2 века Византийско владичество и след това след още 5 века Османско душманство, е силен народ" Колко да сме силен народ след като за 45 години руско робство си забравихме историята и сега учим по учебниците написани в Москва. Пълно безхаберие към националната ни памет и пълно подчинение на историята ни на русофилските измишльотини.

46

Анонимен

преди 3 месеца

До "Опоркаджия, зле си" - крадецът вика дръжте крадеца... Колко сте зле копейките. Природно ли е или активно се стремите да сте такива...

45

БОЙКО РАШКОВ П.П.

преди 3 месеца

По времето на Вълко Червенко и бай Тодар, 03 март беше работен ден, вярно отбелязваше се като дата, НО НЕ БЕШЕ ПРАЗНИК..И ДОРИ БКП ГО ОБЯВИ ЗА ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ И АНТИ-СОЦИАЛИСТ БУРЖОАЗЕН !!!..ТОВА ГО ПОМНЯ МНОГО ДОБРЕ, ЗАЩОТО ОТ 1944---ЧААААК ДО 1992 ГОД. , КОГАТО ЖЕЛЬЮ ЖЕЛЕТО ГО ВЪРНА КАТО ОФИЦИАЛЕН, ЧЕ ДОРИ ГО НАПРАВИ И НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ВМЕСТО 09 СЕПТЕМВРИ !!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Семов , и ти не казваш, че сме били потъпкани от една ислямска империя- Идил на практика, защото това в Цариград е била теократична държава с халиф.Проблемът е, че християните в такава държава на исляма са второ качество хора.Ама ти и до днес се подмазваш на доктор Ахмет Доган.Да ви кажа, малко ми идва в повече вашето лицемерие.

43

Опоркаджия, зле си

преди 3 месеца

Западняците разделят България , а не Русия. По същият начин Англия и Франция участват срещу Русия в Кримската война. Франция иска да си върне заема който е дала на Османската империя, за целта Османската империя трябва да съществува.

42

Анонимен

преди 3 месеца

"Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" - една от най-добрите брошури на Раковски, от която путинистанците се изприщват. А тоя на снимката определено не я е чел - бил е зает да учи от баща си как се пише пропаганда в Работническо дело - нали е бил шеф на отдела.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Дела трябват, а не думи. Денковци инджевци ппдебили атлантиции и фондации са напаст с която трябва да се борим.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Учебниците ги пише ФАЩ вече 35 години :)))

39

Програмист

преди 3 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

38

Исторически парк

преди 3 месеца

Който владее настоящето, владее и миналото. В момента америка владее настоящето

37

Анонимен

преди 3 месеца

Семов, не се назландисвай, а седи и напиши учебници, защото засега показваш само магариите си, особено като беше депутат от партията на шантавото Яне! Право е казал баща ти!

36

Вълканов

преди 3 месеца

ННякой знае ли историята на Българите преди идването им н Балканите. Малко, споменава се Велика България. Защо не се знае прастарата ни история. Защото по време но покрътването и след него, в Името наизопаченото Византийско хритиянство масово са се унищожавали всички иторичиски сведения от визонтийските попове, на които са им съдейтвували и Българските. В момента се върши съъщото от чужденци и Българи. Някога саунищожавали паметниците, сга е същътъ.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Прав е човека. Опитите за унищожение и подмяна се виждат и тук.