76

Анонимен

преди 3 месеца

Същите идиoTи, като нашите жъълтопаветковци, хахах

75

ЛГБТ+ парад

преди 3 месеца

Срещу предателската cгаH трябва да се действа с твърда ръка! Ако ги оставиш, ще изядат държавата отвътре както правят предателите ПП-ДБ! Тази шепа *** ще разберат какво е да дразниш мечока съвсем скоро!

74

Пею

преди 3 месеца

АЙПИ АДРЕСА ТИ Е В РЕДАКЦИЯТА. НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ЦЯЛ ДЕН ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ. ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА. ПРЕДАВАМ ТЕ НА ВЛАСТИТЕ.

73

Истината

преди 3 месеца

Най-обикновена западна пропаганда. Няколко стотин олигoфpeна, които трябва да изменят настроенията. Мерси, не сме бавноразвиващи се.

72

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Тоя,ако изобщо е той,трябва да го погребат в Централните И..д..и..о..т..с..К..и. Гробища. Тоя,ако изобщо е той, съвсем съзнателно се набута в ръцете на Путин.Ако въобще Путин е Путин и Навални е оня в ковчега. Руски романски за немащи си кво да правят. Е те тва е Русия,ако изобщо е Русия.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Защо наричате хората там тълпа?

70

Анонимен

преди 3 месеца

Хахах, смешна работа. Особено на фона на вчерашните заявления на Путин за развитието на Русия са просто жалки разните там оплаквачки. А жена му там ли е или се развява по европата да събира спонсори?

69

Анонимен

преди 3 месеца

Тагарев е тръгнал на лов за копейки, найсhttps://segabg/hot/category-bulgaria/mo-puska-centur-da-debne-za-dezinformaciya-vuv-vsichki-medii

68

Анонимен

преди 3 месеца

Неолибералите навсякъде са едни и същи. Хранят се с джънк фууд, пушат тpeва, скандират за зелената енергия, слушат Tъna музика. Това са неоМИНЕРАЛИТЕ навсякъде! :D

67

Жълтопаветник

преди 3 месеца

Тюх, не стана Майданя! Язък за наште атлантици, дето се бяха заложили от сутринта да "подкрепят" опозиционерите на опелото. Че има и двама-трима - VPN-а. Стиковка няма добра изглежда или пък париците са досвидели на тамошното посолство. Язък!

66

аха

преди 3 месеца

А в Украйна никой не крещи, тихо е. Само от време се чува шмъркане и после кихавици.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Побъркани. Не осъзнават, че този е предател на държавата им. Всяко стадо си има м1pша

64

Анонимен

преди 3 месеца

До Men.... А ФЪФ Бг , как е , разликата е че тук са ЧУВАЛИ С ПОДГОТВЕНИ БЮЛЕТИНИ ... И още , американски спец по избори: В цял свят НЯМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ !Какви са НАЗНАЧЕНИЯТА В ГЕРМАНИЯ , ФРАНЦИЯ , АНГЛИЯ , И В СТРАНИТЕ ОТ ЕС ... Жив пример и в България , КОЙ НАЗНАЧАВА И КОЙ УПРАВЛЯВА ?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Помните ли, че за един период Путин минаваше а своя човек в Кремъл за запада.Така, че един ден същата опозиция ще е в същата ситуация.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че сте пуснали кадри да видим реалната бройка на тълпата. 700-800 лаяча! Това е голямото събиране за ционисткия предател.

61

Хахаха

преди 3 месеца

Жужето вече го е страх и от починали хора. Педя човек, лакът токчета и един тон ботокс.

60

до мишкаря с VPN

преди 3 месеца

Като сложиш 5 минуса на коментар на 30 секунди, освен че си жалък си и смешен! Така както гласувате тук, и избори правите! Още малко ви остана онлайн славата, после вместо крипто, ще копаете с лопати! Полярните колонии ли те жегнаха, споко ще ги видиш отблизо гаранция!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Вай, колко са активни нашите копейки! Абе, не кандисахте ли? Ама то - ЛУ д умора нема! Само се поти!

58

Мен

преди 3 месеца

Колко жалък човешки *** се подвизава в коментарите. Заминавайте за рая на земята да гребете с пълни шепи от благодата на ***. За разлика от там от тук можете свободно да си тръгнете

57

Анонимен

преди 3 месеца

Неолиберализмът е болест. Това са психичноболни хора. Неолибералите са еднакви навсякъде.