769

Анонимен

преди 4 месеца

Хубаво да си мечтател,за тоя думи че ни похвалят Брюксел и сащ ,блажени са вярващите )

768

1

преди 4 месеца

Bloomberg: Русия си върна инициативата на бойното поле и постави Зеленски на мястото му. Изданието обобщава резултатите от двугодишния конфликт, като отбелязва, че боевете в Украйна се развиват в полза на ВС на РФ след няколко месеца безизходица. ВС на РФ преминават в настъпление и след няколкомесечни битки превземат Авдеевка. Междувременно Зеленски беше зает със смяната на военното ръководство на фона на спорове относно мобилизацията и бойната стратегия.

767

Анонимен

преди 4 месеца

Катализаторното чувство на Торбалан (от Денк) към най високия административен пост в България. Опрян на ППерната химичната връзка и междумолекулното полит взаимодействие заобикялящите го био вещества в предозадна курвалентна връзка, общо взето, реагират с малка аналновагиналнапредизборна динамика, тъй като тази връзка е здрава. Докато йонно построените вещества в разтвор реагират с голяма скорост когато лидерът на хим-връзката след всякаАналнашетня одма навира уреда в орания подносен отвор.

766

Анонимен

преди 4 месеца

Украина усилено губи територии и хора в момента. Вероятно за русофобите е много болезнено. И май за това много вият тея дни. По - гъвкавите от тях вече се преобуха и от гейове - укропитеци взеха да стават нехомосексуални русофили. Ама халките им вече са разширени и жълто - сините татуси не се изтриват лесно. Та още ще боли.

765

Анонимен

преди 4 месеца

Зомбитата на киевският наркокартел се върнаха зад линията на Суровикин при подстъпите за Работино - анализаторът на Билд Джулиан Репке. По време на контранаступа зомбитата бяха окупирали Работино в района на Запорижжа. Неголям участък от 10х10км. частично надхвърли защитната "линията Суровикин". Според германския анализатор през последните дни ВС на РФ, стесниха зомбитата на киевският наркокартел зад "линията". Така главната "победа" на киевската хунта за 2023г., както и хилядите убити и планините изгоряла военна техника бяха напразни.

764

82-ОМБР

преди 4 месеца

И то конкретно...

763

Анонимен

преди 4 месеца

Фашизоидна бандеровка от 3-та отделна десантно-щурмова бригада на ВСУ смяташе, че да се бие срещу руснаците е забавно. Но забавлението изведнъж приключи, когато руските войски се заеха сериозно с работата: щурмоваци, артилерия и авиация. Животът й никога няма да бъде същият, въпреки че успя да скочи в последният "влак" и да избяга от Авдеевка. Украинки, замислете се.

762

Анонимен

преди 4 месеца

От няколко месеца на сам по признания на украински военни лекари само в една полева боилница се извършват между 50 - 100 ампутации на ден. А полевите болници там са десетки. Какво ще се случва с тези украинци в последствие, никой не знае...

761

82-ОМБР

преди 4 месеца

Даже 2 милиона,но в рушландия са 4 милиона

760

До 82-ОМБР

преди 4 месеца

А въпросът "Теб яд ли те е?", не е ли питане?

759

Анонимен

преди 4 месеца

Що бе, казват в Украйна инвалидите от войната вече надхвърлят милион и половина. А имат и 10 милиона пенсионери... Кой ще ги храни толкова много никой не знае. ЕС не може да изхрани собствените си пенсионери... В България дори за лекари и лекарства на пенсионерите няма пари.

758

82-ОМБР

преди 4 месеца

Нито я оспорвам,нито е питам

757

До 82-ОМБР

преди 4 месеца

Питай The Irish Times. Оттам е информацията.

756

Анонимен

преди 4 месеца

Аз доколкото чух Украина останала без авиация и родителите на украинските пилоти искат усилено да черпят цяла Евртопа с Жито, ама европейците не им искат житната почерпка и блокират границите. Само някой *** като тоя Пеньо от статията се изказва от време на време колкото да не си личи колко са беззъби тея.

755

82-ОМБР

преди 4 месеца

До 792 Имат пари угаждат си! Теб яд ли те е?

754

Анонимен

преди 4 месеца

До До 789 - Изобщо не е добре. Втори живот никой няма да им даде. Путин бил за съд, ами тоя унищожител на цял народ Зелника за какво е? Ама се е наврял по бункерите, а жена му по чижди държави.

753

До 789

преди 4 месеца

Скачат и се давят! По добре отколкото да се бият за наркофюрера!

752

Анонимен

преди 4 месеца

Зефюрерът завел пристигналите в Киев фашизоиди от Италия, Канада, Белгия, Англия и Урсулата даже, като представител на ЕС на гробището и им казал: "Вижте какво гробище имам, направих го сам."

751

Наведенков

преди 4 месеца

Правосъдие за теб ще има ли? Това е големият въпрос!

750

1

преди 4 месеца

Украинците плащат на трафиканти на хора,за да избягат от страната.Някои плащат хиляди долари на трафиканти,за да ги преведат през заобиколни пътища в съседни страни,съобщава The Irish Times.Това е най-мрачният час за Украйна.Държавата е изтощена.Не е необичайно да чуете украинци насаме да казват,че може би е по-добре да приемат загубата на част от територията,за да спасят животи".Според украински офицер резервът от доброволци е пресъхнал и наборниците,които не искат да служат,стават неефективни войници,които бързо биват убити.