268

Що така янки?

преди 4 месеца

9 августа американский боксер Кевин Джонсон рассказал, что сменил имя в честь Путина. Боксер отметил, что теперь его будут звать Кевин Владимирович, и подчеркнул, что хотел сделать величайший комплимент президенту

267

toti

преди 4 месеца

Те отдавна го убиха...самите Руснаци са СТРАХЛИВЦИ и НЕЩАСТНИ ,но никокога няма да разберат що е то СВОБОДА !! ТОЙ БЕШЕ СВОБОДЕН И ТАКЪВ ЩЕ ГО ПОМНИМ !!!

266

Анонимен

преди 4 месеца

Уважавам Вовата по ред причини, но в случая с Навални сериозно си изпусна нервите. За какво ти е да убиваш някой, когото си изпратил за 20 години в затвор, и за когото вече никой не се сеща. Груба селска проява. Хубаво си се настроил да трепеш всеки, който симпатизира на Запада, но в случая вадиш нож на умряло куче. Това показва психологическото му състояние, което никак не е добро.

265

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия предателите умират в затвора. В България предателите ядат жив народа.

264

Анонимен

преди 4 месеца

Няма смисъл да ги чета, вече четох коментара на Байдън. Техните 100% са преработени версии, така че няма да си губя времето с мненията на хора, неспособни на самостоятелна мисъл.

263

Анонимен

преди 4 месеца

Анални остави само следи от торти когато руснаците го целеха на платените му сбирки по кафетата. Ако да пиеш смути и да ядеш мъфини се нарича следа то е кафява.

262

Анонимен

преди 4 месеца

Руската мcирка номер 1 в България посоль Митрофанова е отказала коментар за смъртта на Навални. Явно още не е инструктирана от Лавров какво точно трябва да лъже.

261

Килгор Траут

преди 4 месеца

Странна страна е Русия. Още по-странни създания са русофилстващите (не)българи. Т. напр. другарят Ленин, създателят на СССР, всъщност бил русофоб и измислил украинците. Другарят Троцки, създател и организатор на червената армия, също бил предател и агент на Ротшилд. Другарят Сталин пък избил до крак бившите си съпартийци и обезглавил държавата и армията. Той си създал и култ, като божество. И той бил предател. Такива се оказали и другите след него.

260

Анонимен

преди 4 месеца

Очаквано политическите папагали на посолството повтарят опорките дадени и на Байдън без да чакат експертизата за смъртта. Жалки човечета заслужаващи единствено презрение.

259

Хаха ха

преди 4 месеца

Тия дето ревьт за навални да се изходят по вьпроса за - сноудан , асанж нали нямало диктатура в сащРозови понита сьр - шиши им го каза като го изпраха и ароматизираха

258

Анонимен

преди 4 месеца

До 288...Да не са те пратили в тайгата .Може би не знаеш, но в Русия руснаци няма.Има монголоиди и варварски скандинавци.

257

Анонимен

преди 4 месеца

Навални поне е оставил нещо след себе си,за разлика от изказалите се български политици, които ще оставят нещо след себе си само когато клекнат.

256

Анонимен

преди 4 месеца

279 как се осъзна, като американците взривиха тръбата, както преди 50-60 години направиха същото в Никарагуа? Или като купуват руска газ през територията на крайна? За други неща даже няма да споменавам. Просто безмозъчните опоркаджии сте промити и няма смисъл, с либеращината си мислете че ви е позволено всичко и жендарии и евгеники и фашизъм и нацизъм. Вас трябва да ви трепят предварително, профилактично, а не да се стига до ситуация на трета световна.

255

Анонимен

преди 4 месеца

Каква е разликата и приликата между Наавални и Пригожин....И двамата не са живи.А разликата е , във височината от която падат ..Приликата е , че са от нещастни случаи.

254

Чудя се

преди 4 месеца

Защо да казват нещо от вьзраждане или слави - те не са сьбрани от трактора та да се доказват пред сащ

253

Анонимен

преди 4 месеца

Божкееее! Само кокошките още не са се изкудкудякали за Навални. Сутринта може и да не внесат нито едно яйце от мъка. Политиците шарлатани не ги е жал за българите, които още спят по фургоните от наводненията, ама за Навални много знаят да лаят. Всичко Мара втасала, тръгнала да опява за чужд предател.

252

Анонимен

преди 4 месеца

До Истината Бях в Русия преди години и нито ботуш видях нито диктатори срещнах, само приятелско настроени хора, ти не знам за какъв комунизъм фантазираш и за какъв се мислиш, но бас ловя, че мога да те купя и продам много кратно, но карай да върви в нета всички сте милионери и ви е най голям, а инакомислищите с

251

Анонимен

преди 4 месеца

Копейкин и Възраждане мълчат оглушително за Навални..мълчи загадъчно и Нинова, мълчи и вечният "бунтар" Слави Трифонов!Да не би пък тайно да празнуват с Митрофанова?!

250

Анонимен

преди 4 месеца

Koi e toi sa vas brat svat ili badzank gledaite kakvo se sluzva v Balgaria golemi demokrati stanahte sam e vinoven iskasche da byde geroi no ne v Rusia gledaite kakvi ubistva stavat v Balgaria posledno vreme

249

Мда

преди 4 месеца

Толкова не реваха за архитекта на сглобката - трактора колкото за някой който никога не са виждали