134

Лепка

преди 4 месеца

А тоя стикер на народното събрание не е ли съвсем незаконен? В кой закон пише, че народните представители могат да ползват такъв? Да ползват карти за паркинг - както всеки друг, а не специална лепенка "Да не се пипа от КАТ!".

133

Анонимен

преди 4 месеца

Много си е добре, мацката. Аман от нетаковани жени и малокурести мъже из тия форуми. Да е жива и здрава и да внимава занапред

132

Чочо

преди 4 месеца

Отнемане на автомобила, който е може би над 50.000. Глоба в размер на 2.000лв., както е по закон. Отнемане на свидетелството за управление за 2 години. Затвор от 3-6 месеца, заради употребата на кокаин. И записване на изправителен курс за шофьори, които са били хванати да управляват МПС под въздействието на алкохол или наркотици (В САЩ това е задължително, ако те хванат).

131

Кокаинчо Силиконов

преди 4 месеца

Мис кокаин, тъпкана със силикон... Баси и "новината".. Всяко комплексирано *** от мъжки или женски пол изкарало лесни пари, се тъпче с дрога като Коледна пуйка и си мисли за Вълка от Уолстриит... Скапаняци...

130

Слави Трифонов

преди 4 месеца

Още не са я качили във джипа, а тя вече посяга и сваля му ципа!

129

Анонимен

преди 4 месеца

С тез червени домати, напомпани джуки,как сърце им даде да арестуват туй убавото моме.

128

Народното събрание

преди 4 месеца

Мерцедесът е само временно предоставен на сътрудничката.

127

Анонимен

преди 4 месеца

до 136 Кой ще даде на тази разпoретииина държавен автомобил и то на НС бе? 100% е фалшив стикера. Както има безброй фалшиви стикери имитиращи тези на охранителни фирми.

126

Дупетат

преди 4 месеца

Мерцедеса с който се е движило въпросното лице е служебен автомобил.Той е предоставен на работещата в Нар.събрание като средство за придвижване при изпълнение на служебните си задължения за "освобождаване на напрежението" на видни наши политици.

125

Анонимен

преди 4 месеца

*** то този мерцедес струва джобните на истинския му собственик. Ухапала го бълха че ще му го отнемат. Силиконката ще изяде малко бой от него и ще й купи друг, но вече превъзпитана.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Критичното мислене си е сериозно мислене.Тук се залага на криворазбрани емоции.Дай да пишем и да плюем както си можем.Това момиче е продукт на обществото,което я създало.

123

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Кък мислите? Дали прай убави дудучета?

122

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 126 Кои са тези изнасилвачи? Кой ги праща тук? Някакви осъдени за насилие ли са тези? Нищо не знам за това.

121

Споко

преди 4 месеца

И да й отнемат автомобила, някой чичко Паричко ще й купи нов. Още е млада, има мегдан за нови подвизи.

120

Емигрант

преди 4 месеца

Ако българските разследващи полицаи имат разум / но едва ли / биха започнали разследване от стикера на НС за да се разбере ако е фалшив кой е фалшификаторът или ако е истински кой го е дал на "метресата" и срещу какво ! Тук става въпрос за КОРУПЦИЯ срещу която УЖ има борба, не е шега работа да си лепнеш стикер за "ИМУНИТЕТ" ! Много вероятно е да има намесен ДЕПУТАТ, те умеят да използват парите си сред жриците на любовта ! Дали има смели, отговорни и честни полицаи ще покаже времето !

119

Анонимен

преди 4 месеца

Днес ни доставят първите изнасилвачи на летище София, а всички медии на знамиват с тази.

118

От хората

преди 4 месеца

Може ли толкова тъъъп въпрос.Ей за това в България всичко е наопаки.Има закони и те са за всички. Какви са тези коментари или като няма какво да пишете си измисляте какво ли не.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Защо да и го отнемат? Защото е богата и известна и всички я харесват и следват в инстаграм? Докога ще тормозите хората в булг аристан????

116

пияница мистик

преди 4 месеца

Айде, кажете на кой депутат е колата де. Толкова ли е трудно да се проверят 240 човека и да се види кой притежава Мерцедес с такъв номер и каква точно серия е джипа. За 2 часа може да се свърши тази работа, ама май няма да е много удобно да разберем кой плаща и жули силиконки, че мани, може и да е женен :))))

115

Анонимен

преди 4 месеца

Никой нормален мъж не би се хванал с нещо подобно.