80

Анонимен

преди 4 месеца

В ютюб има видео на интервю с Путин, а в българските медии се изказва Тома Биков.... мистерия отново

79

ЩЕ СЕ МОЛИТЕ

преди 4 месеца

Ще се молите. За капчица бензин, за молелулка газ. ВОВА НЯМА ДА ДАДЕ!

78

Анонимен

преди 4 месеца

Няма , ако Русия победи,тя е победила ,сащ,ЕС и още 100 държави помагащи с оръжия и милиарди не свършиха нищо полезно за Украйна ,а тя самата заради зеления коти неговите хора крадят от тия милиарди ги хванаха скоро с далавера за 40 милиона

77

Анонимен

преди 4 месеца

Ох, мъчно ми стана за Унгария. Ще я филетират като козя пастърма.

76

Анонимен

преди 4 месеца

И засвистяха небесата! Кинжалите прорязват тъмнината. Буданиов в кома е в Берлин, Залужни веч почива в мир.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Русия никога не е нападала Украйна, Русия провежда спецална военна операция за спасяване на света от оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман диктатор Зеленски който иска да унищи света с оръжията си за масово унищожение.В Държавната Дума на Руската Федерация представиха доказателства за съществуването на оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман Зеленски, един депутат показа епруветка с прах от химическо оръжие за масово унищожение на побъркания диктатор-наркоман.

74

Да отпорим нациста

преди 4 месеца

Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юли ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!

73

Анонимен

преди 4 месеца

А нещо за претенциите на полша.. или за поляците не пишем лоши неща?

72

Анонимен

преди 4 месеца

Сорос е супер стар вече. Като умре, с кой ще си оправдавате псевдо патриотизма?

71

Анонимен

преди 4 месеца

Що за въпрос е това Днес, всеки има претенции към нечия територия, нали затова е Европа :)))

70

Анонимен

преди 4 месеца

Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.

69

Белгород тръгна ей

преди 4 месеца

Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!

68

Споко

преди 4 месеца

Споко, Естония почва да депортира украинските мъже в мобилизационна възраст за фронта, САЩ ще натисне и останалите, и Германия която се ослушва и така могат да се съберат около милион които да се пратят на фронта. Това ще забави значително руснаците докато смелят всичката тази биомаса в месомелачката ще минат месеци, даже година, ако Украйна не удържи до есента до изобрите тогава ще помогне и източна Европа с жива сила, това сега е стратегическата цел. После след изборите като спечелят демократите САЩ ще се намесят пряко и ще изпляскат Путин и Русия.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Pyмъния, тoвa ca изkycтвeнo cъзgageни gъpжaвa, нapog, eзиk в peзyлтaт нa вekoвeн reonoлитичeckи npoekт oт cтpaнa нa Pим и Пapиж. B nocлegcтвиe и cъc зacтъnничecтвoтo нa aнrлo-aмepиkaнckия xereмoнизъм...

66

Анонимен

преди 4 месеца

Налите измислени патрЕоте викат Македоннияяяя, че сме братя че тва онова първи казаха, че Северна Македония е самостоятелна държава. Но не смятат Украина за самостоятелна държава - аман от хиполрито и извратена патриотичност.Да го чуя тоя дългая да вика Украинааааа както вика Македония. Или е просто както ни изнася?

65

Майка Русия

преди 4 месеца

Сорос е слънце! Всички евроатланти гледат слънцето Сорос. И захласнати по лъчистия образ забравят дори да сменят пълните си памперси! Но ще дойде време и от изток ще дойдат едни ракетки, едни фишечета. И ще изгреят ЯДРЕНИ СЛЪНЦА! Тогава евроатлантиците ще плачат, ще се молят но ще е късно. Няма да имат време и да са прекръстят даже. С пълни памперси ще бъдат изпарени!

64

Анонимен

преди 4 месеца

Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути.

63

Анонимен

преди 4 месеца

1/3 от Румъния и 1/3 от Сърбия са били унгарски. И цялата Словакия и Хърватска. Ако трябва да се уйдисва на десните иддийоти, трябва пак да минем през световна война.

62

Междувременно

преди 4 месеца

Междувременно САЩ ще набутат в конфликта техните приятели сред които сме и ние. Ще ни лепнат етикет Коалиция на Желаещите и ще влезнем по своя воля в Западна Украйна. Много от хората влезнали там ще се върнат по родните си страни в цинкови кутии.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Виждате ли че украйна е измислена държава от болшевиките има някакви полско-руско-литовски *** на които русия им е дарила огромни територии