150

Анонимен

преди 4 месеца

До 164 Е като си в Мюнхен кво търсиш в България или си мислиш ,че там не могат да те намерят Е ще ти кажа,че един за точене на банкови карти от Германия го намериха в Българи.Та какво имаш тук в България та да взимаш накакво отношение или така си чул и повтаряш някакви опорки.Ами да ти пратим още бежанци да си ги храниш бе отворко

149

Парадокс Бг

преди 4 месеца

Възраждане и Костя Копейкин да се екстрадират в Масква! България от 30 години е избрала своя път - ЕС, Шенген, Еврозоната и Цивилизацията! Който не му харесва, да се праждосва и да отива при Рубладжиите, те никога няма да влязат в ЕС и никога няма да имат евро!

148

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро Костаданов ще си мечтае да мине 4% бариера за опозиция. Зенитът му отмина без да направи нищо, а в момента е като неспасяемо пикиращ самолет устремен под чертата на доверие

147

Възраждане предатели

преди 4 месеца

Привържениците на Възраждане са продажници за копейки, спускат им задачи от мутрафонското пасолство.

146

Разумен

преди 4 месеца

Възраждане не са никакво възраждане, това е прикритие за чужди агенти, на които се плаща с копейки да саботират ингеграцията на Бг в ЕС!

145

Анонимен

преди 4 месеца

Чухте ли до сега тея глупавитее момчета от възбуждане да кажат, какво ще прави България извън ЕС и Нато ? Е няма и да чуете! Така може да правите разлика между обикновенки популисти служещи на чужди интереси и нормални партии. Призовавам службите да започват разследване срещу всички членове на тази партия- пари, жилища, автомобили , харчове и всичко.

144

Анонимен

преди 4 месеца

До 163 И не само създават проблеми и нещо назрява с тия нелепи изказвания пък те службите си знаят как да се доберат до авторите

143

Реалист

преди 4 месеца

Възраждане са евтини платени проруски соботьори! Възраждане прокарват проруската дезинформационна кампания, насочена към подкопаване на доверието ни в европейските институции! Това е саботаж!

142

Германец

преди 4 месеца

"ще те издирят така става при сигнал или жалба" -- тука в Мюнхен ли да ги чакам или сам да се предам другата седмица като пътувам с кола към БГ? Апропо, иска ми се да срещна някой патреотар на Калотина идната събота :)

141

Анонимен

преди 4 месеца

Ооо ще се съобразявате. Държавните служби е добре да обърнат внимание на тези изказвания. Тези определено опитват да подкопаят престижа на службите. Утре им хвърлете един бой и в ареста всички нарушаващи обществения ред.

140

Г557дт

преди 4 месеца

Няма ли затвор за тези руски агенти от Възраждане? Възраждане не са никакви патриоти, а предатели!

139

Анонимна

преди 4 месеца

Херо Мустафа в момента е изпълняващ длъжността посланик на САЩ в Египет.

138

Истината!!!

преди 4 месеца

На Костя Копейкин - предателя рашките му плащат да насройва колкото е възможно повече народа срещу еврото.

137

Бойко

преди 4 месеца

Копейка, волята на българския народ е, вие да отидете с 200 в Масква!

136

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане са буклуци.

135

Германец

преди 4 месеца

"снимки не чакай" -- Ясно, кьорфишек :)

134

Истината

преди 4 месеца

Протестите на "Възраждане" са незаконни. Партия Възраждане е вредна за България!

133

Анонимен

преди 4 месеца

Властта на мафията, окупирали държавата е незаконна.

132

Мнение

преди 4 месеца

Костадин Копейкин върви по стъпките на Волен Сидеров и Марешки. Популизъм, лъжи, фалшив патриотизъм и накрая паднал ... в канала на забвението!

131

Вън Копейката!

преди 4 месеца

Вън Копейките блокирали "Лесово" от България! Вън фалшивите възрожденци! Вън фалшивите патриоти!