98

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с цъфтящата гранида на Борел? Цъвти ли, цъфти ли цъфтящата градина на Борел?

97

Анонимен

преди 7 месеца

Русия им показа че не само САЩ могат да разпалват военни конфликти, войната в Израел струва много милиони и относно убитите израелски войници услужливо се мълчи.

96

Анонимен

преди 7 месеца

Изтегляне на НАТО в границите от 1997г. От Украйна може да остане територия нещо като Лихтенщайн, Сан Марино, Андора, не повече! Разбира се без армия, само с лека жандармерия! Гарант за сигурността да бъде президентът на Русия! Едва тогава преговорите за мир могат за започнат, а всичко друго е загуба на време за Русия!

95

а бе натовски гъзове

преди 7 месеца

А бе! НАТО защо не смее да влезе в Украйна да победи Русия на полето на боя, бе? Нали Русия само 3% БВП бе? Защо НАТО не смее? А бе? Защо НАТО се разшири с половин Европа, и какво от това, каква Финландия, каква Швеция бе, 1 трилион военен бюджет, Русия само 70 милиарда! Какво от това, като не смее да влезете в Украйна. Путин ви направи разногледи, направо ви разпори европедеpacките натовски rьзове.

94

Анонимен

преди 7 месеца

Русия не бърза, Русия може да продължи да смила укронацисти години наред. Икономиата и се развива, разполага в неограничени ресурси, руският народ е сплотен, нахранен, на топло, има вскичко, в международен план съюзниците и приятелите и по целия свят се увеличават.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Време е НАТО да се намеси. Русия приключва за часове в този случай. Ще изстреля антични ядрени ракети, които ще бъдат унищожени и ще има последици, ама какво да се прави. Сармат не е разположен, мили русофили- картонен макет е, Путин каза евентуално до 2028ма, че ще се разположи. Посейдон? Не съществува. Изпитва се още евентуално до 2030та ще го има- отново Путин го каза. Нямате нищо, освен подкрепата на Иран и КНДР. Абсолютно нищо.

92

Щастливци

преди 7 месеца

Щастливци са украинците. Ако дядя Вова ги почне както Израел в Газа, и 3 часа няма да издържат.

91

Анонимен

преди 7 месеца

Надмощието на Русия поставя САЩ на кръстопът: Преговори под условията на Москва или пълен разром за Украйна

90

До 76

преди 7 месеца

До 76 кого русия е превзела Киев бре какви глупости пишеш

89

Еххха

преди 7 месеца

Руските войски са влезли и от север в Авдеевка и се движи в гръб на групировката на ВСУ.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Мисис Факию защо не занесе понички този път?

87

Анонимен

преди 7 месеца

Не били удачни преговорите с Русия сега. Не са, наистина, още има какво да се разрушава и убива в Украйна. Русия ви е сготвила и ви гледа сеира.

86

R.A.T.M

преди 7 месеца

Украйна е бита карта и не е нужно да си военен аналитик, за да разбереш, че ги мъчат украинците уж да обезсилят Русия. За да няма ракетни заплахи към руска територия Украйна ще изгуби излаз към Черно море и границата и ще е до Лвов. 8 г безчинстваха за 4 ще ги успокоят да си говорят на мова и почитат Бандера в Западна Украйна, която исторически си е полска земя. Да бе мирно седяло, не бе чудо видяло. Убиха 14000 рускоговорящи преди 24.2.2022 сега правят разширения на гробищните си паркове.

85

а оня идиот Борел

преди 7 месеца

не се ли е обаждал напоследък? Какво става с победата на бойното поле?

84

Анонимен

преди 7 месеца

Русия не може да победи Украйна, защото Украйна е Русия. Както многократно е казвал Власимир Путин - Украйна и Русия са един народ, Русия не воюва срещу собствения си народ. Това са изконни руски земи, Русия провежда специална военна операция на собствена територия за освобождаването на украинския народ от киевските фашисти финансирани от фашистка Европа и Вашингтон.

83

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с членството на Украйна в НАТО? Приеха ли я в НАТО?

82

АнонимеН

преди 7 месеца

ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ В КРАЯ НА 2024-ТА Е НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНО ДА СЕ КОМЕНТИРА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ УКРАЙНА И ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

81

Анонимен

преди 7 месеца

Почнахме да шикълкавим. Агресор е Русия, но трябва да преговаряме. Е как? Ще я умоляваме да направи крачка назад и да си посипе главата с пепел. За да не си признаем, че сме слабички и че сбъркахме? Не можело да има победа? Да си признаем, не можем да победим Русия, без голяма война. А голяма война заради Украйна нещо не си струва, нали? Затова сега Русия ни се подиграва.

80

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става в ЕС?

79

Анонимен

преди 7 месеца

Ако намерят да мобилизарат да хвърлят няколко стотин хиляди до милион на фронта, това може да забави руснаците с месеци докато смелят всичко в месомелачката. После почват от източна Европа. Целта е Украйна да издържи до есента до изборите в САЩ, това е стратегическа цел.