44

Анонимен

преди 4 месеца

Тия експерти са чели кво сме писали и се обаждат "постфактум"

43

Сър Уилямс

преди 4 месеца

Да речем хипотетично, че съм много богат и мога да отделя 100 000 лв. за кола. Пак ще си купя 30 годишна W124 E500 позната още като "Чочоне" и никога няма да си купя нова кола! Ако на зелените, ***, вегани, еко-о, тр, еп, ки това не им харесва могат да си направят ритуално сепуко!!

42

Банкйовец

преди 4 месеца

39 Виждал съм те в Банкя

41

Анонимен

преди 4 месеца

Само така,даже със сто и осемдесет процента да се вдигнат данъците на разпадащите се димящи кошове. След като работещ човек през 21 век,не може да изкара триста евро за вноска на нов лек автомобил,той няма нужда от такъв. Отделно, незабавно разтурване на всякъв вид търгаши на боклучави чарколяци от автомобили. Може да се почне от незаконната автоморга между Горубляне и младост 4, разхвърляна около един Тир паркинг, стопанисвана от сашито горублянския кръдец,сина на Митко милиционера.

40

Бай Дрън

преди 4 месеца

Моята струваше като нова 26000 лева кеш 2011 година. Ако реша сега да я подменя за подобна, цената вече е над 50000 лева, което е лудост. Ако реша да взема примерно базова Дачия за 35 бона, то тя ще е по-голямо дърво от моята с по-малко екстри. Няма смисъл просто.Караме, ако ще и 2000 да стане данъка, ако ще и 20000 да дават за електромобил.

39

Общинския бек

преди 4 месеца

Крайно време е да се подпукат имотите, пълна лудост е на имот за 1 милион евро данъка да е 100 евро ! Такова безумие няма никъде по света!

38

Българин

преди 4 месеца

34 Газта е най вредна и смърди плюс това парите отиват в Путин да прави войни и да убива невинни за тия къде карат на газ искам 580% да е увеличението!

37

Сър Уилямс

преди 4 месеца

Карам 30 годишна 124-ка в топ състояние, хората ме заговарят често заради нея, зелените еко активисти и вегани никога няма да ме накарат да се кача на Хюндай!!!

36

от БАН

преди 4 месеца

Седнали да умуват колко бил богат българина. А в същото време по села и градове, хората ги е страх да излязат от къщите си след сумрак. Други плачат неутешимо за емигриралите си деца, трети пък оплакват смъртта на близки убити от връзкари, доктори и роми. Сития на гладния не вярва, а мато повярва обикновено вече е късно. Няма са е все така, уважаеми невярващи.

35

Бай Дрън

преди 4 месеца

И 2000 лева да стане данъка, пак няма да си махна 15 годишната кола, дето още е на 97000 км. Не е вярно, че старите са по-евтини от новите. Ако автомобилът се поддържа както трябва, разходите са долу горе еднакви. Да, пести се от автокаско, не ти дреме много за боята и ламарините, правиш ремонти само като се наложи и караш на риск, но ако правиш всичко както трябва, разходите са подобни.

34

Но...

преди 4 месеца

Удобно пропускат факта, че един стар Голф 2 на газ, отделя по- малко вредни емисии от чисто нов дизелов автомобил и дори от електромобил, ако се брои източникът на ел. енергията и ресурсите за производство и рециклиране на литиево- йонните батерии. Също така не отчитат факта, че България я чака дефицит на ел. енергия.

33

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 30, не пиша под всяка статия :) Но явно ти го правиш! Мислете с тези кратуни, не боли!

32

Анонимен

преди 4 месеца

някой ако мислеше за екология ,колите на газ щяха да са с облекчения,просто асан има да скалъпи 3% дефицит

31

Джони Браво

преди 4 месеца

На старите барутарници да им се вдигне значително данъка, колата е привилегия не е даденост, който не може да си позволи да се напъне да поработи и ЩЕ, и българина кара стари коли не защото няма пари, а защото му е по-евтино. Всяко семейство почти има вече по две коли така че, вдигайте данъците, че не се диша вече.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До do 21, за да не замърсяват въздуха, за да е безопасен автомобилът за пешеходците и другите автомобили. на магистралата летите със 140 и ровите в телефона си. Лайквате на Марийка *** или на Петканка вечерята. Карате в две платна. Ако имаш автомобил, който пази лентите... дали ще правиш такива извращения? Не, няма! Сега осъзнавали защо са нужни нови автомобили? За да спрете да се избивате един друг! толкова пък да ви липсва мисъл в кратуните... не е истина просто!

29

ЗАЩО?

преди 4 месеца

Защо всичко се върти около повишаване на данъка на старите коли.Ами джиповете?-посочете в коя евр.д-ва има толкова много джипове?Няма такава,защото там данъците са високи,а европееца си прави сметката.Никой не иска да кара кола втора ръка,но не може да си позволи нова.Да се спрат дизеляците и да се направят паркинги.Замърсяването идва от калта и горенето на ***.Какви хора управляват,с какво се придвижват,толкова ли живеят в измеслен свят,че едно нещо не може да се реши справедливо?

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 21 Ти как точно страдаш, че много хора карат коли? И тая мантра я пишеш под всяка статия по темата. Много си елементарен.

27

Абе истината е

преди 4 месеца

Че тия с майбасите искат да немате коли да да карат с 300 и да не им пречите :)))

26

Анонимен

преди 4 месеца

Значи не става въпрос за екологични норми, а за елементарно наливане на пари в бюджета под предлог, че пазим природата и искаме да сме по-зелени и от най-зелените в ЕС.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Някой да ми обясни как нов автомобил ще ми е по изгоден.