135

Анонимен

преди 5 месеца

До 155 Не бе ще те налази българския ботуш украинска копейко

134

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте коментарите. Тези "ЗА" еврото са основно обиди и квалификации срещу останалите, понеже или са от тро_лове или от хора, които просто не разбират от тези неща, а тези "ПРОТИВ" еврото чат-пат поне са смислени и с аргументи. Я кажете защо в Швеция и Дания няма евро и защо не са умряли от глад? Кажете защо депутатчето лъже за договора? Да, пише, че ще приемаме еврото, но срокове няма т.е. може да решим да го приемем 2356г. Кажете и за Шенген. Къде пише, че трябва да се съобразяваме с Австрия?

133

мдаа

преди 5 месеца

Копейки , като ви нагази руския ботуш друга песен ще запеете , ама ще е късно .

132

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да се прецени от хората кое е най-добре. Бг не може да печати $ и евро неограничео при криза. Докато лев може. Това е предимство на лева. $ и евро ще задлъжнее само. При евро или $ също има недостиг на пари и само олигарсите ще зимат сичко.

131

евро сега

преди 5 месеца

как ше махаш борда бе, кредитен милионер ли си? 97 е веднъж у живота, промоцията свърши.

130

Анонимен

преди 5 месеца

правителство(тази конфигурация тн сглобка) ЗА КОЕТО НИКОЙ НЕ Е ГЛАСУВАЛ да твърди че референдум за който са се подписали повече от 600 000 души е НЕЗАКОНЕН е АБСУРДНО

129

Анонимен

преди 5 месеца

"Хората се правят че не разбират че дефакто ЛЕВЪТ в момента е просто българското наименование на половин ЕВРО. За да го емитира БНБ трябва да има съответния ЕВРОВ резерв." - А ти не разбра ли, че Бордът е нещо временно, което може да се махне и тогава левът няма да е половин евро? Естествено докато имаме такива наведени политици в поза "хванах си пръстите на краката" не е добра идея да се маха, но това е съвсем друга тема.

128

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Не е добре с евро. Вижда се от борда че има хиперинфлация от ес печатници. Злато и нефт трябва да е слева.

127

баце

преди 5 месеца

Референдума не е незаконен. Незаконни са ПП-ДБ

126

И това иде от хора

преди 5 месеца

които ясно определиха всички незаконности като законни.Спи народе, дрямката е полезна против бръчки.Някакви *** пручове ще ви обясняват как гласът народен е незаконен.

125

факт

преди 5 месеца

Абе , не ги щем московитите бе , не ги щем , не ви ли стана ясно . За какво са ни , нито автомобили могат да правят , нито електроника или бяла техника в последно време се оказа , че и оръжията са им калпави , народа им опиянчен и оскотен , един курорт като хората нямат , а са налапали половината Земя , та за какво да ги искаме .

124

дебе в пипи

преди 5 месеца

Златен лев или $ са по-добре от евро хиперинфлация. Без народа да реши не е демокрация.

123

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Да на еврото! Не на ротацията! Избори веднага!

122

Анонимен

преди 5 месеца

Хората се правят че не разбират че дефакто ЛЕВЪТ в момента е просто българското наименование на половин ЕВРО. За да го емитира БНБ трябва да има съответния ЕВРОВ резерв.

121

Анонимен

преди 5 месеца

Народният съд също няма да е законен но това няма да му попречи да се осъществи!

120

БГ

преди 5 месеца

Просто в България хората са доста спрели и ко.пей.ките се възползват от това.

119

Анонимен

преди 5 месеца

Лъже! Резнете му зелката на тоя! Намерете го и му я резнете! Trap them and kill them!

118

РУСИЯ ИМА ИНТЕРЕС..

преди 5 месеца

В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА ЕВРО....... ТАКА ЩЕ ЗАВИСИТЕ САМО ОТ ДИКТАТОРА ПУТИН И КОГАТО РЕШИ ТОГАВА ЩЕ ЯДЕТЕ,... КОГАТО РЕШИ ТОГАВА ЩЕ ВИ ВКАРА ПО ЗАТВОРИТЕ.... В ЕВРОПА НЯМА ТАКОВА НЕЩО - ТУКА СИ ПЛЮЯТ КОПЕЙКИТЕ И НИКОЙ НЕ ГИ ПРЕСЛЕДВА....

117

До 132

преди 5 месеца

Викаш дпс-то е законно... или с тях проблем нямаш щото са от твойте.

116

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 130 То остава на наште подайгъзовци да им дадат правото да печатат евро. Нали първата им работа на русофилите ще е да окупират всички държавни постове от които зависи печатането и ще печатат денонощно за да изнасят с тирове в Русия.